Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TVJ

třináctý vyšehradský jezdec

5. 1. 2012 13:53
když narazím na překážku

vzpomenu si na pana ing.Jiřího Paroubka a překážku překonám, a když to nevyjde, vzpomenu si na pana Tomio Okamuru a pak je úspěch jistý a radostně dílo dokončím !!!!V

0 0
možnosti
F

ferda.zn

5. 1. 2012 13:48
Ano

Pane Okamuro, srdečně Vás zdravím z jihu Moravy, přeji vše nejlepší v časech nynějších i budoucích. Myslím, že by jste byl lepší president, ministr nebo třeba předseda vlády, než kdokoliv z té sebranky, která se tam drží zuby nehty.

Máte to v hlavě srovnané a zdá se, že jste pochopil, že národ netvoří elita, ale lidi. Ty masy obyčejných lidí, dělníků, prodavaček v marketu, úředníků, policajtů a vojáků, záchranářů, umělců, vědců, zdravotníků, mistrů ve šroubárně...  Tu elitu bych dal raději do uvozovek.

Nemám problém ani s Vaším původem, či jménem. Jednu dobu dělal starostu New Yorku čech, nedávno tam měli původem itala.. Nikomu to u nich nepřišlo divné. Nakonec pan "kníže" Schwarzenberk (nebo Schwartzenberg..? nevím) na čecha taky moc nevypadá.   

Držím Vám ve všem Vašem počínání palce.

Kladenský.

7 0
možnosti
CKJ

Chytrý kluk Joey

5. 1. 2012 14:47
Re: Ano

na to že má japonské kořeny, tak mluví česky rozhodně lépe než současný ministr zahraničíR^R^

2 0
možnosti
VM

sign45

5. 1. 2012 12:14
Děkuji že jste

Pane Okamuro, děkuji, že jste, že člověk Vašeho postavení se nebojí pojmenovávat věci a události pravými jmény. Vaše myšlenky jen potvrzují mé přesvědčení o stavu země a ducha země za posledních cca 20 let.  Jen je škoda, že takto upřímných a rovných mediálně známých osobností je jak šafránu. No asi těm, co mlčí, tento stávající marazmus vyhovuje. Proto si Vás dokážu představit na pozici, kde můžete silou své osobnosti a svých myšlenek něco měnit. Pozice prezidenta je však jen figurka, určitá trafika, která by byla mrháním Vašeho talentu.

5 0
možnosti
TZ

Truth teller

5. 1. 2012 11:21
Poslanec ano, prezident ne

Pana Okamuru si dovedu představit jako poslance. Rád bych ho jako poslance viděl, věřím mu, bylo by to zajímavé. Ale jako prezidenta, to moc nechápu, vždyť to je reprezentativní pozice a nemá z ní šanci nic změnit.

1 0
možnosti
VC

akme

5. 1. 2012 11:08
Různé projevy,

hlavy státu a občana. První se zaprodal kapitálu a druhý od občana Okamuri-promluvil z duše poctivých lidí co zbyly v této republice.

1 0
možnosti
JP

lekaj

5. 1. 2012 9:41
Okamura na Hrad

Zacal jsem podporovat Tomio Okamuru vsemy prostredky v boji o urad prezidenta. Doufam ze nas bude pribyvat. Jsem vystudovany fyzik, programator povolanim a mnohe nazory Tomia jsou mi blizke. Ano podme trochu rozcisnout ty stojate vody a at je Tomio prezidentem. Proc ne ? Vsimnete si jak uz stare zapskle struktury napric spektrem zacaly couvat od prime volby.....protoze maji strach ze trebas Okamura by mohl vypalit vsem rybnik. Ja ho v tom budu podporovaat.

8 0
možnosti
AK

adua

5. 1. 2012 12:00
Re: Okamura na Hrad

souhlasímR^

0 0
možnosti
JM

zeolit

5. 1. 2012 9:32
"...tento článek opravdu hodně smrdí populismem..."

Lépe bych to neřekl...R^R^R^

3 0
možnosti
LM

LuckyMike

5. 1. 2012 9:09
Populistický (až vtíravý) článek

Pane Okamuro. Většinou s Vašimi různými názory souhlasím, ale tento článek opravdu hodně smrdí populismem (tzn. hlavně se zviditelnit; pokud neznáte význam tohoto slova). Vy jste silně materialisticky založený člověk a budete nám vykládat, že v prví řadě jde o lidi. V jednom dílu pořadu Den D jste prohlásil, že obraz za pár tisíc by jste si do domu nedal, protože je příliš levný. Takže Vy nám můžete tak něco kázat o morálce a společných hodnotách. Dále se v článku trefujete, že se sponzorují zvířata v ZOO. Spočítejte si kolik existuje různých charit pro lidi a porovnejte to. To, že někdo sponzoruje zvířata je úplně zanedbatelné vůči počtu charit. Jak zaznělo v jedné klasice "Lidí je na světě jak s....k", tak proč nesponzorovat zvířata, která nemohou za to co se na světě děje. Co se týká rozkradení státního majetku v privatizaci tak se zaměřte na hrad a tam najdete člověka zodpovědného za nastartování rozkrádání státního majetku. A s heslem "Buď práci čest" jděte opravdu do p....e.

2 0
možnosti
G

Gotrong

5. 1. 2012 16:48
Re: Populistický (až vtíravý) článek

Můžete mi vysvětlit co Vám na panu Okamurovi vadí? On své peníze získal poctivou prací a dřinou, tak proč by je neutrácel za drahé věci?? To je čistě jen jeho věc... to za prve. a za druhé - "Práci čest" - co se Vám na tom nelíbí? Vás snad práce nešlechtí, Vy preferujete flákače a zloděje? A pokud se začnete ohánět tvrzením "to je komunistický heslo" tak si laskavě nejdříve uvědomte že svastika (než ji převzali nacisti) byla už ze starověku symbolem budhismu... To že nějaké heslo sloužilo špatným lidem neznamená, že je špatné ono samo...

1 0
možnosti
OK

obr Kolodej

5. 1. 2012 6:22
????

Za jakejch 40 let se nahospodarilo? To snad ten nestastnik mluvi o zapadnim Nemecku, nebo ho chyta fantas.8-o

1 0
možnosti

Zirkon

5. 1. 2012 17:37
Re: ????

No, například Transgaz,  jsme  nemuseli prodávat za hubičku.

Němcům se investice vrátila  tak  za  tři roky.

Ne  všechny státní podniky  byly ztrátové.

0 0
možnosti
R

Rosomak

5. 1. 2012 1:02
Jak vidno, placení diskutéři se rojí jak houby po dešti

Protože politické štáby zjistily, že díky tříbení názorů v diskuzích a blogeři jsou nejvíce nebezpečně se aktivizující skupinou. Mediální týmy se nyní snaží diskuze tříštit, snižovat rating ve vyhledávačích, aby se na prvních třech stranách dostávaly připravené informace a ne ty nepohodlné, aby se k nim dostal co nejmenší okruh lidí.

Myšlenky jsou jako mor. Zastavit jejich šíření je možné jen tak, že se jim stejně jako nakažených morem nedovolí vstup na dané území.

Pane Okamuro, díky za tento mor.

7 0
možnosti
L

lbc.koko

5. 1. 2012 23:21
Re: Jak vidno, placení diskutéři se rojí jak houby po dešti

no hlavně je mor celý iDnes a všechny česká media

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/