Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

megasema

6. 3. 2012 23:57
My opinion 2nd part due to comments lenght limitation

...

Current conditions of getting a working visa makes big troubles to find suitable personal for the big IT companies on the local market. For example my company which is one of the biggest outsourcing companies in Prague cannot find a proper VOIP specialists for last 2 years, and all candidates from Ukraine or Russia couldn't get a visa to here. As the result Czech Republic as a state already lost 2 years of taxes,  and probably will loose them for the next years because this positions were moved to other location.Many companies opening new outsourcing centers in Poland, Hungary, Bulgaria etc. and one of the reasons might be because of the decisions made by people like you. I don't think that someone remembers occupation done by Soviet Union here. If to think like you, than we should not accept Germans in most of the European countries which sounds silly.

0 0
možnosti

Lady Humussprey

21. 2. 2012 12:24
Vodil jste nás za nos, pane Okamuro

Prostě, takový japonský Hugo Jejínek. Ten také vodil lidi po vlasti a ukazoval "svůj majetek", ale když prodal Karlštejn, tak padla klec. No, jestli jste si na smyšlený majetek nepůjčil peníze, tak vás nezavřou, ale do análů mistrů mystifikace jste už vstoupil.

0 0
možnosti

RayPall

22. 2. 2012 3:30
Re: Vodil jste nás za nos, pane Okamuro

Zdroje či důkazy pro vaše obvinění? Nebo jen obvyklý trolling?

0 0
možnosti

Občan svobodný

21. 2. 2012 8:25
Vaše reakce

Zajímala by mě Vaše reakce na včerejší bolševickou reportáž na ČT1 o Vás. Bylo to totiž něco neuvěřitelného. Evidentně začínáte někomu vadit, někomu mocnému, který si zaplatil tu "reportáž".

0 0
možnosti

pbrodka

21. 2. 2012 7:31
Jaký bude konec?

Všichni píšete kdo co a jak krade atd. , ale jaký bude konec? To není bohužel pohádka. Kde jsou Ti statistici a ostatní prognostici, proč Ti nemluví. Jsou statistiky na všechno ,ale už mi nikdo neřekne zda bude lepší zvednout krovky a odfrčet jinam, natrvalo.Kašlu na nějaké Řecko , mám obavy , že až to tu všechno rupne nechci být u toho, protože Bronx by byla procházka růžovým sadem, oproti tady, viz Mrázek atd.

0 0
možnosti

zn.

15. 2. 2012 12:11
zamyšlení

Proč vám často vadí autorův názor a nadáváte na nějaký snad skrytý populismus, ale zároveň vám uvedené rozkrádačky na všech úrovních našich státních institucí vůbec nevadí, tomu jednoduše nerozumím, nic víc. Jsem rád, že o těch věcech aspoň někdo píše, jedno kdo, ale aspoň píše a snaží se na to veřejně upozornit, aspoň :-/

0 0
možnosti

betaloc

6. 2. 2012 10:55
Pane Okamuro

v podstatě s Vámi souhlasím, ať řekne kdo si hrábnul a kdo jeho nápad odsouhlasil atd. Totéž ten pan Smetka co okradle lidi v H-systému, klidně bych ho postil, ale at odtajní své  nemovitosti a nemovitosti, které jsou napsané na jeho příbuzné a přátele a dá-li to aspoň 600 mega, předej to státu a běž  pracovat, zbytek budeš splácet.

0 0
možnosti

kbk

3. 2. 2012 13:05
Populismus

Všechno, co tady pan Okamura tak výmluvně sepsal lze ve stopadesáti variantách slyšet kdekoliv u piva. Dokola omílané prostinké pravdy, podané tak jednoduše, aby jim rozuměl každý budoucí Okamurův volič. K sepsání tohohle článku nebylo zapotřebí vůbec žádné osobní statečnosti a už vůbec ne nějakého myšlenkového výkonu. Populismus fuj fuj fuj.

0 0
možnosti

Hoča

3. 2. 2012 14:34
Re: Populismus

Ohledně toho Dalíka,nula nic zvláštního.Nechápu jak so o něm píše (nejmocnější)...

0 0
možnosti

Rhiannon1

3. 2. 2012 11:49
Jsem asi šťoural, ale...

Svůj názor dokážete jasně a výstižně vyjádřit, o tom nelze pochybovat. Chci jen sdělit, že číslovky, jsou-li psané slovy, nemají být jedním slovem: správně je dvě stě, dva a půl.

0 0
možnosti

jackie13

3. 2. 2012 16:15
Re: Jsem asi šťoural, ale...

vaše starosti na moji hlavu.

0 0
možnosti

Miš 13

3. 2. 2012 10:06
Okamuro...

hele jako pěkný, ale to s tím komunismem si asi trochu přehnal ne? myslím si, že komunismus skutečně nepřežilo víc firem než posledních 20 let tržního hospodářství

0 0
možnosti

evenflow

3. 2. 2012 11:30
Re: Okamuro...

no vy máte taky vyhování řeznického psa...tykáte každému na potkání? Diskuze na netu je sociální kontakt jako každý jiný, pane kolego......

0 0
možnosti

xaeris

3. 2. 2012 6:18
Snad aspoň po kapkách

Celé posametové genrace slušných lidí vypadají jako ustrašené stádo ovcí, kteřé si nechá ukrást snad i nos mezi očima od těch, co je svými volebním sliby oblbnuli a pak si tady z toho udělali novodobý Klondike.Já vím, Češi stáhnuli ocas mezi nohy už před Hitlerem, Rusům v 68 jsme se také nevzepřeli se zbraní v ruce a ani bolševické zločince jsme nedokázalo spravedlivě potrestat.Ale aby jsme před našimi dětmi či vnuky nevypadali jak jako úplně tupé a bazbranné OVCE, tak snad aspoň, alespoň po kapkách, co třeba, změnit slovník, slovo politik nahradit  výrazem ZLOČINEC, slovo poslanec nahradit výrazem ZLODĚJ, slovo člen vlády nahradit výrazem KEŤAS, atd .Aby až jednou, tak se mohlo o nás říct, sice věděli, sice se ZASE nebránili, ale aspoň nedrželi hubu.Je to sice málo, ale aspoň něco.[>-]Rv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS