Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Drakout

29. 1. 2012 7:53
Díky Tomio!

Omluuvám se za familierní oslovení. Mám Vás rád a jste můj samuraj s kodexem cti ve svém srdci.

Jasně, že dávám karmu! Hezké ráno Tomio, tak jako jste ho udělal mně. :-)[>-]

8 0
možnosti
AK

adua

29. 1. 2012 18:19
Re: Díky Tomio!

R^

0 0
možnosti
S

SAMAN47

28. 1. 2012 15:04
Wolf v Číně

V Číně by takový Wolf dostal včelku do kedlubny a bylo by po ptákách. Spousta gaunerů typu Vondry, Topolánka, Bursíka, Kateřiny Jau Jau,  Bartáka, Grose, Bárty by si ty svoje nekalé machinace, zlodějiny, podvody a prasárny raději odpustila v zájmu svého přežití. Možná i proto dnes Čína může azřejmě i bude půjčovat kovaným kapitalistům z jůesej. Ale demokracie je holt demokracie, pořádek muší bejt, i kdyby měl stát zkrachovat...

9 0
možnosti
ZK

SID09

29. 1. 2012 10:10
Re: Wolf v Číně

S tím obžalováním spoluviníků to není tak jednoduchý, protože by se nekontrolovaně spustila lavina, která by mohla odhlalit, že prakticky všichni poslanci a senátoři, ministerší úředníci a všichni vyšší úředníci a policisté, soudci, státní zástupci a státní zaměstnanci na krajích v něčem podezřelém jeli.

Ti nikdy nepřipustí, aby něco podobnýho bylo odhaleno a rozkradené bylo vráceno. To je ohrožení zlodějské demokracie - a to je nepřípustné.!!

Spíš to vidím tak, že v odvolacím řízení bude Wolf prakticky omilostněn. Bude jako by uznán vinným,  ale dostane maximálně podmínku.;-)

1 0
možnosti
R

Rákšasí

28. 1. 2012 14:54
Prý jste populista.....

ale máte 100% pravdu !!

14 0
možnosti
R

Ram1

28. 1. 2012 21:17
Re: Prý jste populista.....

Rád bych měl podobného populistu předsedou vlády. Na prezidenta by ho byla škoda. Ten tajtrdlík, co tam sedí teď dokazuje, že by to zvládla i cvičená opice s totální endoprotézou nejen kyčle ale rovnou celé hlavy.

3 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

28. 1. 2012 14:11
Diktatura osvícených,

v rozporu s diktaturou práva? Pane Tomio, my nemáme tak špatné zákony, ale spíše lidi, kteří je uvádějí v praxi. Bez osvícených, lépe řečeno bez slušných a neúplatných, se Vám každá smysluplná diktarura sesype jak domeček z karet.  Já tomu říkám autoritativní demokracie, tomu, co by nám mohlo pomoci. Jako prezident budete jen figurkou, raději se připravujte na krach EU. Pak bude šance.[>-]

http://ladislav.blog.idnes.cz/

2 0
možnosti
P

Pav.M

28. 1. 2012 12:45
děkuji

Jsem rád že jsou mezi námi tak úspěšní , nezávislí a nebojácní lidé ,jako je pan Okamura .

Věřím že se budem všichni motivovat .- je to velice zapotřebí .

Přeju hodně zdaru .

2 0
možnosti
PK

pvlkc

28. 1. 2012 11:23
jo jo jo

R^Okamura na hrad ! Nebo spíše někam jinam, kde by ještě efektivněji prosazoval svoje zdravé názory a postoje. R^

5 0
možnosti
GG

gomesak

28. 1. 2012 11:11
karm

za článek, jen mi tam chybí něco konkrétního, je tu silná loby, která to tady všechno řídí, a nikdo se je neodváží jmenovat, mají banky, média, politky, justici pod kontrolou, bez jejich souhlasu se ni nerozhodne, kdo si na ně dovolí ukázat?

0 0
možnosti
MN

mirni

28. 1. 2012 11:08
karma .. ale drobny dodatek, autor jiste vi, jak to tu dnes

funguje, zeme a lidi jsou natolik rozvraceni ze nejsou schopni se spojit a udelat si v zemi sami poradek. Nevim co v tom je,ale nejspis to budou vazby na mnohe ty supy a hyeny a potom take lenost, kdyby se tak dala udelat revoluce po internetu tak uz tady davno byla ale kdyz vyjdou odborari protestovat proti cemukoli, tak se to zesmesnuje, a doda se k tomu prilepek ze to je jen prace odborarskych bossu. Kdyz se z leve strany spektra ozve kritika, tak napr. z Ratha se udela vecny rebel, prestoze ma pravdu a i kdyz dostal onu znacku drzeho diskutera tak nikdy nepouzival vulgarit ani zdvizenych prostredniku a to ze pan Kalousek silne pozival alkohol byla pravda o ktere se nejeden z nas presvedcil z jeho vystoupeni. Dnes uz zprofanovane heslo o proletarich nebude fungovat ani u neproletaru - asi proto ze si nechavame spoustu veci nakecat a jsme lini! Autorovi dekuji za skvely clanek!

2 0
možnosti
S

simsII

28. 1. 2012 14:19
Re: karma .. ale drobny dodatek, autor jiste vi, jak to tu dnes

na bordelu se nejlépe vládne, staré zlaté pravidlo. Takže když někde nastolíte chaos a strach a to tu máme v plné parádě, tak si můžete dělat co chcete beztresatně.

0 0
možnosti
C

coj@nato.01

28. 1. 2012 10:57
Samo se nic neudělá, samo se nic neprosadí...

R^R^...lidi se musí konečně pořádně ozvat, vydupat a vykřičet si, co je třeba. Jinak to bude v..... Rv

1 0
možnosti
I

Inzheim

28. 1. 2012 10:55
A tak asi

věřím, že většina čtenářů chápe, proč pan Okamura skončil dříve než začal pracovat v televizi. Nikdo z hříšníků by si totiž nemohl být jist, že ho Tomio veřejně neodhalí a nezešměšní, ne vtipem, ale reálnou otázkou, konstatováním.

Na Okamuru v této zeměpisné šířce a délce  nemá NIKDO šanci.

Putin a Grebeníček takové lidské úkazy posílal a posílá do gulagu na Sibiři nebo v uran. dolech.

4 0
možnosti
ZS

Doa

28. 1. 2012 11:01
Re: A tak asi

Tak tohle mě upřímně zklamalo. Těšila jsem se na něj. Baví mě sledovat, jak a na co reaguje. On je prostě při nejmenším zajímavý. A pak najednou že tam nebude.... a ten název "Dobrý večer, Česko!" se k němu tak nějak hezky hodil. Ale tak pokud měl k odchodu důvod, tak se asi nedá nic dělat... :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/