Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Vlastimil.Kornas

28. 2. 2012 17:27
Je to pravda

O reportážích v televizi si myslím své.Měl jsem možnost sledovat přímo spor našich sousedů a to co z toho dokázala stvořiit v reportáži televize.

1 0
možnosti
P

polto

28. 2. 2012 16:01
Svoboda slova...

...JE svoboda lhat. Pokud bychom prijali Okamurou navrhovanou zasadu museli bychom se domluvit KDO rozhodne o tom, co je pravda. Ten clovek nebo instituce pak bude mit de-facto pravo cenzurovat. Princip svobody slova bude kompletne poslapan a svobodna media prestanou existovat.

Je spolecnym znakem vsech mocichtivych socialistu, ze si pojem "svoboda" ohybaji jak se jim to hodi. Okamura neni vyjimkou...

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

28. 2. 2012 17:24
Re: Svoboda slova...

pletete si názor se lží.Když řeknu,že Okamura by byl vhodný prezident,je to názor.Když řeknu,že Okamura je zkrachvalec,který je v úpadku a zároveň každý rok přiznává státu větší daně ze zisku,je to lež.

3 0
možnosti
A

Anche

28. 2. 2012 15:50
to: TO

Vy jste před měsícem opravdu věřil tomu, že jste "mediální miláček" ?

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

28. 2. 2012 22:29
Re: to: TO

Tisk dokáže být velmi krutá milenka...:-P

0 0
možnosti
PZ

0xf

28. 2. 2012 9:42
v mnohem

ma TO pravdu ja bych uz konecne chtel videt na hrade prezdidenta... ne chlapa co hezky vypada a umi nosti oblek a obcas v zakulisi potlaci na spravnou stranu aby se nereklo. Chci videt svobodneho cloveka ktery se neboji pravdy neni az tolik diplomatem jako muzem cinu. Proste chci tam videt vudce ktery zije v pravde a pro ktereho pravda a svoboda nejsou jen slova v projevu. Jedine takovy clovek muze totiz vynes ten chliv ktery v podhradi ale i obcas na hrade je... A klidne mu muze byt 30. Nechci tam videt nejake vemeno ktere bude se vsemi za dobre a v kpase bude mit jeste schovany prukaz clena ksc... co kdyby... tihle lide nikdy nebudou mymi prezidenty.

0 0
možnosti
JP

Papez

28. 2. 2012 16:19
Re: v mnohem

Hezký den. A vy si myslíte, že je pan Okamura "mužem činu"? Myslím tím veřejně prospěšného činu, ne pouze činu pomáhajícímu budovat si politickou kariéru ?

0 0
možnosti
F

fáfa

27. 2. 2012 23:38
A že vám to vadí až teď ?

0 0
možnosti
F

fáfa

27. 2. 2012 23:54
Re: A že vám to vadí až teď ?

Když si bulvár (včetně MF a ČT - reportéři), bral na paškál kdekoho, ochotně jste se přidával ke spílajícímu davu. Jistěže oni jedou podle šablony - co bude naše konzumenty oslovovat ? Čím je zaujmem ?

Nuže - tak špínou. Veřejnost  si poptává špatný zprávy, chce bejt naštvaná a média se podle toho řídí - čím hůře, tím lépe.

A Vy jste se na tom vozil  taky. Kdybyste si nemohl vzpomenout, podívejte se na svoje blogy.

Jenomže to se vám to ještě hodilo. Teď, když tenhle špinavej mlejnek polyká i Vás, tak se Vám to nelíbí.

Sám jste s ním točil.

2 0
možnosti
JJ

JankovicJanek

27. 2. 2012 23:02
Bulvár

Já bych všechny ty bulváry zakázala.....:-)

0 0
možnosti
D

Doubas1

27. 2. 2012 19:00
Pan Okamura ve me uz pred casem vyvolal dojem

Ze chce do politiky. Stal se odbornikem na vsechno. No a tedy do ni svymi PR clanky na podporu jeho zvoleni prezidentem vstoupil. Zrejme prekvapil pany, kteri o teto funkci skutecne rozhoduji a ponekud je rozladil. Na prezidentovani ma prilis maly PR rozpocet a zapomnel se par lidi zeptat, co oni na to...Ale vyrazil jim dech, to se musi nechat...

0 0
možnosti
MS

pupidup

27. 2. 2012 12:29
mona-díl I

Tak jsem přečetla některé příspěvky a "světe nediv se!", některé jsou plné paranoidních představ o populismu, pokrytectví...to jsme my, čeští lidé. Místo toho, abychom si udělali nějaký prostor pro upřímnost v srdci, tak celý život nedůvěřujeme....a opět "světe nediv se", vždyť už nám všichni tak dlouho lžou...jsem také paranoidní, přiznávám, ale hledám. Hledám cestu, hledám šanci, hledám spravedlnost - ne tu sociální pro všechny....jak hlásá sociální politika spolu se solidaritou, ale tu, která souvisí se zdravým rozumem a objektivním smýšlením.

Jsem úplně obyčejný člověk, který se vlastně má dobře. Ale smutno je mi z neobdělaných polí, brawnfieldů, jak dnes zbytečně nečesky říkají třeba starým polorozpadlým továrním halám...z nichž většinu by již dnes odkoupil a zušlechtil jen šílenec, který nemá ani tuchy o energetických úsporách.  Z České republiky, která už dnes není ani daňovým rájem,  je pouze logistické centrum.

0 0
možnosti
R

rudaz

27. 2. 2012 15:34
Re: mona-díl I

Není to tak hrozné a dá se stav napravit. Zvláště, když vezmeme rozum "do hrsti". Samozřejmě vámi zmiňovaný zdravý rozum. Další viz http://www.suverenita.info.R^

0 0
možnosti
JK

kapr123

27. 2. 2012 9:24
Milý pane Okamuro,

před nedávnem jste řekl, že nevíte, co je to populismus. Po přečtení vaše článečku si dovolím tvrdit, že přesto, že to "nevíte", je váš příspěvek krystalická podoba tohoto pojmu. Pokud tedy mohu, pak populismus je v té nejzákladnější podobě vše to, co čtenáři či posluchači nebo cílová skupina lidí SLYŠET, VIDĚT ČI ČÍST CHTĚJÍ. A to se vám tímto článečkem zcela plně podařilo. A populismus by měl být ten nejvíce burcující imperativ pro to, abychom takového řečníka či pisatele zavrhli. Stačí se podívat do dějin, příkladů je bezpočet. Zdravím.

P.S. A nyní očekávám smršť nevole.

4 0
možnosti
V

Vasco.idnes

27. 2. 2012 10:01
Re: Milý pane Okamuro,

Zapomněl jste na jednu věc. Populismus je to od pisatele v tom případě, kdy to, co lidé slyšet chtějí píše, ale zároveň si myslí nebo činí něco jiného. Pokud se jeho názory shodují s tím, co lidé chtějí slyšet, nemůže to být populismus, ale pouze vyjádření vlastního názoru. Přestože je mi umělá popularita pana Okamury podezřelá, dovolím si tvrdit, že pokud jej chcete obviňovat z populismu, měl byste mu jej zároveň dokázat na příkladu, kdy někdy udělal něco jiného, než co hlásá ve svých článcích.

2 0
možnosti
JR

Honza_z_mesta

27. 2. 2012 8:09
Karma

...a to jednoznačně. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/