Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zn.

23. 2. 2012 9:06
Zachovejte nadhled

Taky mám stejnou zkušenost s ČT, naprosto smyšlená reportáž v hlavních zprávách od Vlastimila Weinera, který je znám v Hradci Králové, že uvedené reportáže točí za peníze. Je tam již dlouho a lidé si to prostě časem řeknou V ČT je to naprosto normální situace, bránit se proti tomu v ČR prakticky nedá nijak. Je důležité pokračovat, povznést se nad to a zbytečně se nestresovat, pokud to jde. Tu reportáž o Vás jsem viděl a z mého pohledu zesměšnili sami sebe pouze. Bohužel nejspíš těm nesmyslům dají příště více energie a budou třeba lepší, bohužel :-/. Je pouze trapné, že se jedná o veřejněprávní televizi a že to platíme z vlastních poplatků, zároveň pár jedinců velmi významně ovlivňuje veřejné myšlení.

2 0
možnosti
L

LiborAxel

23. 2. 2012 0:28
Domo

arigato Okamura san.Máte můj hlas.

1 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

22. 2. 2012 17:15
Já myslím, že tohle od Bakalových lidí byla jen předpářka

Dejte na toto téma řeč s Paroubkem. Teď Vás čeká nedouk Mareš, aby Vás nakreslil při souloži s manželkou, která volá, "Hrk-hrk tygře. Možná si Vás podá i bloger Rudla Polaneckej a bude o Vás psát i dva blogy denně. No uvidíme.

0 0
možnosti
PH

petrph

22. 2. 2012 16:03
tak ona nám nestačí OSA?

žeby bylo potřeba založit i novinářskou organizaci, která by řešila cizí problémy a sama od novinářů vybírala mastné pokuty?A co takhle podobně jako si to zařídila OSA, i pro noviny zavést jakýsi paušální poplatek od každého výtisku, ze kterého by se pak vyplácely náhrady všem kdo se cítí z výroků novin uraženi nebo se jim zdají nepravdivé?

Předpokládal bych, že si to p.Okamura musí zařídit sám, podat na každé médium zvláště žalobu k soudu o uveřejnění nepravdiové informace která ho poškozuje, uvedl ho u soudu na míru, a požadoval opravu i třeba vyplacení nějakého odškodnění...Je to tak těžké?

1 0
možnosti
PR

PAVEL5

26. 2. 2012 7:33
Re: tak ona nám nestačí OSA?

a po pár letech průtahů, odvolání a tahanic v našem super soudním systémuse dočká možná i omluvy :-P

0 0
možnosti
LB

julie k.

22. 2. 2012 15:18
???

A jak se jmenuje ta úspěšná a prosperující firma pana Okamury, kterou Reportéři ČT zamlčeli? Díky za info.

0 0
možnosti
OS

Občan svobodný

22. 2. 2012 15:44
Re: ???

Umíte číst? Živnostník Okamura.

3 0
možnosti

jrc

22. 2. 2012 13:44
Pane Tomio Okamuro,

nikdo není svatý, ani vy ne i když se třeba občas pomodlíte. Není třeba se příliš hájit, známe vaše názory a postoje.

Jen hlupák nepochopil, že to co ČT předvedla v pořadu Reportéři, byl útok na vaši osobu. Chtěl bych vás ujistit, že to není poslední a že přijdou ještě horší útoky!

Účelem je vás znemožnit, aby jste nepřekážel kandidátům ODS, TOP 09 a ČSSD. Jistě víte, kdo ovládá ČT. Nemluvte zatím mnoho do médií, protože i dobré slovo, bude použito proti vám. Buďte v pohodě. Váš čas přijde. Neshánějte sponzory. Skromnost šlechtí.

Budu rád, když do toho půjdete. Máte mnoho příznivců.

Na svoje stránky http://www.tomio.cz/ vložte další oddíl,"Volba presidenta" a uveďte, že dle podpory občanů zvážíte kandidaturu na funkci presidenta. Upravte to tak, aby se občané, kteří vás budou chtít podpořit, mohli vložit na vaše WWW stránky svoje jméno a adresu a datum narození, s tím, že vás podpoří, jako nezávislého kandidáta na funkci presidenta. Upozorněte na vaši anketu na konci vašich článků!

29 0
možnosti
R

rudaz

22. 2. 2012 14:19
Re: Pane Tomio Okamuro,

Vždycky když někdo chtěl rozhýbat líné kapry ve stojatých pražských vodách, našlo se na něj cokoliv. Pozorujete to taky od r.1990? Viz např. pan senátor Čunek a další.

I sebemenší špína byla dobrá, co to je za charaktery mezi redaktory, kteří to za peníze dělají? Neměli vůbec vystudovat, neboť M.Gándhí bojoval proti 7mi lidským slabostem. Jedna z nich je: "Vzdělání bez charakteru". Byl některému novináři nebo redaktorovi v televizi či rozhlase odebrán titul nebo vysloven zákaz činnosti po roce 1990? Nejsou tam všichni andělé, vrána vráně oči nevyklove, že? Jak jsou trestáni za nepravdivé informování veřejnosti? Četl již někdo článek o pokutách či soudních rozhodnutích proti novinám nebo televizi? Televizi snad, Rada kdysi udělila pokuty.

Dobrá rada - zatím moc nemluvit do tzv."médií"...

R^

5 0
možnosti
S

Sudo

22. 2. 2012 13:35
Měla jsem vás celkem v oblibě,

a tak když jste přijel do našeho města, zašla jsem na vaši talk show a byla zklamaná. Dozvěděla jsem se jakým toaleťákem si ve firmě utíráte zadky, co jste si dal v penisové restauraci, kdesi v Asii, jak nějaký známý japonský zápasník sumo musí mít osobního utírače zadku, protože sám to při své tloušťce zezvládne. Vaše vystoupení =humus.

Taky se mi nelíbí, že neuznávate rovnoprávnost mezi muži a ženami. Například ve své knize vybízíte k pracovitosti a vzdělávání a to "muže a děvčata" To by asi bylo po vaši úroven připustit, že vedle mužů existují i ženy. Mohla bych uvést další příklady z vašich knih.

Celkově jste se mi zhnusil.

Jinak, a to bez emocí, musel jste přeci čekat, že když vyrazíte "s kůží na trh" reakce budou i záporné. Máte dost známých profesionálů, novinářů i PR, aby vas na to připravili.

2 0
možnosti
SČKK

Slušný člověk Kvítek Koranda

22. 2. 2012 14:46
Re: Měla jsem vás celkem v oblibě,

jaképak "reakce budou i záporné?". Kristepane, jen záporné, protože zločincům překáží a protože "svoboda slova" je u nás jen na papíře, protože média píší jen to, co jim inzerenti dovolí (a bez inzerentů noviny v tu ránu zaniknou), tak  píší jen samé lži. Naprosto beztrestně a ovce jim věří. A ti, co jim nevěří, už raději ani nechodí k volbám, protože rezignovali. Na demokracii tady věří jen hlupáci. Lidi mají navíc dost starostí o holé živobytí, než aby se zajímali o dění ve společnosti - a pokud se zajímají, tak co měla Agátha k večeři ... no není to hnus?

Kdypak se konečně dovíme, jak to dopadlo s tím Čunkovým úplatkem či údajným harašením jeho sekretářky? A kdy se konečně začne řešit např. cikánská otázka podle jeho návrhů - což by bylo když nic jiného, tak aspoň pokus o řešení. Což naši politici nedělají ani náhodou. A naši slavní novináři - to je banda nevzdělaných nadutců.

1 0
možnosti

cerny.prem

22. 2. 2012 13:32
pane Okamuro

naprostý souhlas - jedna zásadní věta : Média realitu nepopisují, média ji tvoří.

6 0
možnosti
R

rudaz

22. 2. 2012 14:13
Re: pane Okamuro

Ale tzv."média" zapomínají, že lidé, tedy slušní lidé se spolu baví. Příklad:

O paní XY před volbami v červnu 2009 napsali, že je proti vydávání majetku šlechticům. Protože jsem zrovna přečetl trilogii od pana Votýpky "Návraty české šlechty", "Paradoxy české šlechty" a "Příběhy české šlechty", zeptal jsem se jí na tuto informaci. A odpověď: "Nikoliv, jen zrádcům z řad šlechty nevydávat zpět jejich majetky"! Takže pravda se vždy jaksi vyklube i bez tzv."médií". Jsou totiž hoši úplatní a řídí se jen heslem "Čí chleba jíš, toho píseň zpívej". Stránkové inzeráty vám napoví, čí chléb jedí, za čí peníze se cestuje po světě a bydlí v nóbl hotelích při veletrzích...

Ta paní XY se jmenuje Jana Bobošíková. Kdo mne podezírá, že mne platí, neplatí. Mým záměrem je http://www.suverenita.info skvělého pana Petra Hanniga, čtěte jeho články na http://www.hannig.blog.idnes.cz. Když někomu nevoní ani jedna ze dvou Suverenit, je to na pováženou. Tak ať si vybere jinou NEparlamentní stranu, jinak se změna nedostaví...!

1 0
možnosti
Z

Zygota

22. 2. 2012 13:16
Reklama zdarma!

No, tak Vám udělali zdarma reklamu,...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
R

rudaz

22. 2. 2012 13:59
Re: Reklama zdarma!

Jistě, pokud pan Okamura šikovně zareaguje, získá další body...R^

1 0
možnosti
R

rudaz

22. 2. 2012 12:54
Souhlas

"Ideální by pak bylo, aby kandidáti kamkoli by ohlašovali své ambice třeba i 4 nebo 6 let dopředu - voliči by mohli sledovat jejich stávající práci a kandidáti by si mohli nanečisto vyzkoušet odpovědnost vůči druhým a pracovat pro ně zatím mimo mandát. "

Bezva, stále upozorňuji na NEparlamentní strany, ať si již nyní všímáme a jen je potom volíme. 10 roků existence strany "Suverenita - Strana zdravého rozumu" » http://www.suverenita.info - je to málo? Desatero na stránkách uvedené nebylo třeba za 10 let měnit, jen se doplnilo. O myšlenku Obč.sdružení http://www.casproevropu.cz. Což ukazuje, že se Suverenita-SZR zastává obranyneschopných spoluobčanů, není lhostejná k osudu lidí.Takže zástupcům Suverenity (pozor, jsou dvě "S") napište, odpoví vám. V komunikaci bez tzv."médií", která mistrně šíří polopravdy, se staňme my mistry. Protože informace blížící se pravdě nás popostrčí dál, z bludného kruhu něčí zájmů. 20 let jsme si toho kruhu peněz a přítelíčkování užili až dost a při volbách dejme - dost!

0 0
možnosti
ZH

Zani

22. 2. 2012 18:18
Re: Souhlas

Neni ti blbý tady vést agitku?

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/