Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

medvěd brtník

22. 2. 2012 9:48
Pane Okamuro, nenechte se otrávit hlupáky,

bohužel mezi novináři je jich požehnaně. A nemusí jít ani o politiku. Z celnice udělají nemocnici a u Přemyslovců se jim zdá velké písmeno moc velké. To jen tak na okraj. Opravdu rozumní lidé (viz výše pan Novák - Večerníček) Vám fandí a ani deset pomlouvajících pořadů na tom nic nezmění.

1 0
možnosti
PJ

pedro14

22. 2. 2012 9:19
okamuro

mate jako kazdy jiny obcan moznost se proti lzim branit..  sudte se od rana do vecera a budete druha vondrackova.. podejte na radu ct stiznost na porad reporteri ct.. uz se tesim jak se vam budou omlouvat..

0 0
možnosti
L

liason

22. 2. 2012 9:18
Média neškodí jen politice, média škodí společnosti jako

takové a všichni žijeme v médiokracii, kde se vyrábějí "kauzy" na objednávku. Hvězdu můžete udělat i z nýmanda z Horní Dolní a špičkového vědce můžete během týdne každodenní negativní masáže dohnat k sebevraždě. Články se nepíší, články se přejímají a bez ověření. Když v rámci newspeaku vymyslí jeden pisálek slovo, během několika dnů, už tak píší všechna média bez ohledu na to, jestli se sama považují za společenská (bulvární) nebo seriózní (křišťálová).

Už dlouho jsem neviděl zprávy podané jako zprávy bez příměsi komentářů a osobních pocitů novináře, který je sděluje. Titulky jsou závádějící a mnohdy v rozporu s obsahy článku, stejně tak upoutávky na tv zpravodajství. Novináři jeden den nezištně a investigativně tepou do problémů doby a druhý den dělají tiskové mluvčí politikům nebo úřadům, které před tím kritizovali. Viděl jsem i pár rautů pořádaných politiky, kde si novináři nacpávají pupky bez uzardění.

Těch pár skutečných a neúplatných novinářů, kteří za něco stojí, to nezachrání.

14 0
možnosti
A

Aoyagi

22. 2. 2012 14:46
Re: Média neškodí jen politice, média škodí společnosti jako

A to by mě zajímalo, kdepak se ti neúplatní novináři schovávají?

0 0
možnosti
EP

pokaseda

22. 2. 2012 9:06
Pravdivé,

ale nebezpečné. Novináři- lépe žurnalisté naprosto nesnášejí kritiku a to od kohokoliv, a vzájemné kritika mezi nimi neexistuje vůbec. Je to skupina lidí, kteří si ověřili, řeknu to slovy dávného autora, " jak chutná moc". Opájet se mocí to vede tyto námezdní pracovníky ke lžím, polopravdám, překrucování, rádoby vtipným fejetonům a jiným ušlechtilostem.

Tato nenažranost je nectnost, která vyústí v  to, že presidenta bude jakoby volit lid, ale ve skutečnosti to budou žurnalisté, kteří podle své fantazie předloží voličům obraz budoucího prezidenta.

Všichni chceme mít ve volbě presidenta tu nejvyšší demokracii, ale bohužel nemáme žurnalisty demokracií ozdobené. Jsou to jen tvůrci virtuálního světa a velký počet občanů se řídí tím,že "co je psáno to je dáno",nebo "není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu", či "je to tak, vždyť to říkali i v televizi".

A starý vtip: " jak se máš? ani nevím, ještě jsem dnes nečetl Rudé právo" Pozor !  Pozor !  Pozor !

8 0
možnosti
E

elektroman

22. 2. 2012 8:58
lehce nabyl, lehce pozbyl....

"Stačil měsíc a z mediálního miláčka Okamury média udělala naprosto blbé hovado"......A ani to nedalo moc práce, že pane Okamuro;-D

Obdivuji Vaši drzost, z jako jste sám ze sebe udělal samozvaného mluvčího, jedné z několika asociací CK (ne té pravé a původní, což většina lidí neví), upěšného podnikatele i prezidenského kandidáta. Neuveřitelné, tolik sebevědomí....někdy to i škodíRv

2 0
možnosti
S

Sanjuro

22. 2. 2012 9:00
Re: lehce nabyl, lehce pozbyl....

prezidentského kandidáta z něj dle mého názoru udělal media

0 0
možnosti

martin013

22. 2. 2012 8:46
Ariel

A co je prosím prezident jiného, než Ariel nebo čokoládová tyčinka? Nezlobte se, ale podle současných ústavních kompetencí není o mnoho více. A ještě dodatek. Zahájit možnou prezidentskou kandidaturu tím, že ohlásíte pozdější "legislativní ošetření" médií, je opravdu ohromně prozíravé..... Bude to mít jediný efekt. Spojí se  světy bulváru a polobulváru, se světem tzv.seriózních médií, proti vám společnému nepříteli. A ještě něco. V jiné diskusi jsem napsal, že nejste ani vy nedoknutelný Bůh. Vstoupil jste do veřejného prostoru, se všemi riziky, která to přináší. Naše média jste jistě znal i před tím. Chtělo by se mi napsat - tak čemu se divíte? Ale chápu, že tak jednoduché to není. Přes to všechno vám v podstatě fandím. Už jen pro tu odvahu, se veřejně angažovat.

6 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/