Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tonička

20. 3. 2012 15:11
A tak to je ...

Karma!R^

0 0
možnosti

Boma

20. 3. 2012 10:19
Propustíme všechny.

Jo a poslední ať zhasne.

0 0
možnosti

Lanolin

20. 3. 2012 8:47
raději levné víno, než policie k ničemu

Policie je pouze mocenský nástroj, dobrá leda k tomu, aby bránila romské ubytovny a rozháněla chuligány na sportovních utkáních (to by měl platit pořadatel).

Vysoce postavené zloděje stíhat nesmí a když náhodou někoho dotáhne k soudu, tak ho kamarádi nějak vysekají. Ani na vyšetřování drobné kriminality nejsou k ničemu. Dvakrát jsem byl přepaden a okraden (jednou i zmlácen) jistým menšinovým etnikem, podal jsem oznámení, bezvadně popsal pachatele a nic. Třikrát nám vykradli dům a policie nám jen doporučila projít si bazary a hledat jestli si to nenajdem zpět. Dvakrát dokonce odmítli odebrat stopy (otisky prstů, bot a vlasy - to jsem viěl i já), prý škoda není velká (necelých paesát tisíc) a technici jsou u něčeho jiného. Lepší jedna dobrá pojistka než plná strážnice policistů.

K čemu tedy jsou?

2 0
možnosti

Kucharovic

20. 3. 2012 19:20
Re: raději levné víno, než policie k ničemu

Bezvadně popsal pachatele = byl takovej tmavej, akorát zuby a voči mu svítily, tepláky na půl žerdi s prdelí u kolen, kšiltovku a bílou mikinu s kapucí. Jo a mluvil tak nějak divně - jako česky, ale nebylo to úplně česky. A ještě s takovym divnym přízvukem a pořád do toho motal "dyk more"... To se fakt divím, že ho nechytili...

0 0
možnosti

xjimi

19. 3. 2012 21:18
Tomio,

díky, že jsi.

2 0
možnosti

fenix007

19. 3. 2012 17:00
Absurdistán

nechápu, když je tu daň na alkoholu, jak ji může víno nemít. Že by neobsahovalo alkohol??? Taky nechápu, že máme začít šetřit a začíná se u hasičů, policistů, učitelů = u lidí, kteří jsou denně prokazetelně užiteční obyč občanovi. Na druhou stranu nevidím snahu snížit počty úředníků od ministerstev počínaje, přes různé fondy až po statní organizace jako české drahy a pošta jejichž ekonomické výysledky každý z nás každý rok dotuje...

1 0
možnosti

rudaz

19. 3. 2012 22:42
Re: Absurdistán

Jen k vínu - přijde doba, kdy se lékař bude radit s odborníkem na víno, který druh vína pacienta uzdraví. Všimnul jste si účinků vína na zdraví? Kolik složek, minerálů pro tělo potřebných obsahuje? Červené mj. i resveratrol, tedy protizánětlivou látku. Proč národy jižních států málem nevědí, co je infarkt a mozková příhoda? V jejich filmech to vidíte na stolech - sice lehká, ale vína.

Žádný vinař, tedy ten který pije jen a jen víno, se neléčí na závislost na alkoholu, víte? Takže nemusí stát vynakládat peníze na jeho léčbu a navíc je zdravý. To zase ale vadí farmacprůmyslu.

Nejsem výrobcem vína, neprodávám víno, ale 12 let jen sudové kupuji a občas konzumuji. Jen červené, bílé dělá v těle kyseliny, nežádoucí. Již před 35.lety byla v novinách zpráva, že USAvědci vyzkoumali, že by měl i zdravý člověk denně konzumovat 3 deci červeného vína. Nemuseli nic zkoumat, stačilo zajet na jih Moravy a tam pobejt 14 dní. Žijí tam i století občané, je jich několik ze 460ti v ČR.

0 0
možnosti

aquincum

19. 3. 2012 14:53
Naprosto souhlasím,

jen tu je jiná věc, a to že nelze naší policii věřit. Každý máme své zkušenosti. Leccos se zametá pod koberec příkazem shora, leckdy jsou policisté laxní. To je pak jedno kolik jich je. Ale policie je taková jaké má vedení.

0 0
možnosti

Radka Pošta

19. 3. 2012 13:32
Naše policie......

Soused má kousek lesa. Minulý týden jel okolo a všimnul si, že na jeho okraji je nachystána asi dvacítka opracovaných kmenů. Zastavil, prošel se po lese a velice brzy pochopil, odkud že ty kmeny jsou. Jel okamžitě na policii a co že se nedověděl? Policista odmítl kamkoli jít pěšky a autem jet nemohl, protože benzín ve služebním autě projel den předtím a na další trošku má prý nárok až příští týden. Prostě odmítl konat službu, protože k ní neměl potřebné prostředky. Soused si musel přivstat a ke svému překvapení zjistil, že mu tam krade známý. Tomu pohrozil úřady a nakonec se domluvili, že mu dřevo prodá za nadstandartní tržní cenu a policii z toho vynechá.

0 0
možnosti

rudaz

19. 3. 2012 22:43
Re: Naše policie......

Co na to policejní inspekce? Kdo ustráží strážce?R^

0 0
možnosti

comm

19. 3. 2012 13:08
Jsou to dobře ušetřené 2 mld.

Policisté si stejně stěžovali, že nemají peníze na benzín, počítače, na zaplacení tepla a teplé vody a elektrické energie na služebnách. Je evidentní, že nejsou peníze na pracovní vybavení. Stejně nemohou pracovat, takže jediný rozumný závěr je - propustit.

A sami tvrdíte, že není zájem trestat pachatele trestných činů, takže je naprosto rozumné policajty propustit a ušetřit peníze.

Určitě ještě někdo přidá další demagogické argumenty.

0 0
možnosti

gentlastwo

19. 3. 2012 13:13
Já si tak myslím že záleží na tom, která složka

bude oslabena. U nás se dost krade, vraždí. Kriminálce at přidají. I lidi.

    Hm no, teplopu vodu snad nepotřebují.KOntrol na silnicích je až moc, nebo se snad pletu??

0 0
možnosti

gentlastwo

19. 3. 2012 13:04
Pane Okamuro, te nebudou mít policisté asi rádi vinaře..

...a  při tom když   odejdou, mohou si pořídit    vinohtady!!

0 0
možnosti

sorgedoktor

19. 3. 2012 13:02
Pen Okamuro, Vaše řádky n nejsou moc vlastenecké..

vinaři   z  Jižní  Moravy  jsou   op o s l e d n í      b a š t a   zeměfdělství..

   Brambory jsou za 5 Kč..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS