Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Pesan Pavel

28. 6. 2012 18:24
Strana svobodných občanů

Je pro minimální zasahování státu do života občanů. Více: http://www.svobodni.cz [>-]

0 1
možnosti
RK

Plaszów

29. 6. 2012 6:40
Re: Strana svobodných občanů

To znamená, že hernu si postaví kdo chce, kde chce, že....

0 0
možnosti
K

klobouk.emanuel

28. 6. 2012 18:05
Takže svoboda jsou jen kecy

buď budou fungovat nějaká pravidla nebo tu bude džungle kdy vyhraje ten silnější, drzejší, co má styky, peníze...

0 0
možnosti
VN

naroznej

28. 6. 2012 22:22
Re: Takže svoboda jsou jen kecy

R^

0 0
možnosti
ZV

Z23E14

28. 6. 2012 14:01
KDYBY NĚKDO POTŘEBOVAL POMOC

REHABILITAČNÍ CENTRUM EXIT

pomáhá lidem, kteří jsou závislí na drogách, alkoholu nebo gamblerství.

Pokud patříte mezi ty lidi nebo někoho takového znáte, kontaktujte nás:

tel.:737212824 , 603 880 068 , email:rcexit@seznam.cz, skype:rcexit10,

webové stránky : http://www.exitrc.webnode.cz.

0 0
možnosti
JP

Juras

28. 6. 2012 13:41
Sice Vám jinak fandím

Sice Vám jinak fandím, ale se zákazy nesouhlasím. Nesouhlasím se zákazy drog, nesouhlasím se zakazováním/postihováním hazardu atd. Zákazy nikdy nic pozitivního nepřinesly. Zakazovaný jev stejně není možné vymýtit, spadnou do toho zhruba titíž lidé ať už to je nebo není zakázané. Jediné, čeho zákazem dosáhnete, je neúměrné zdražení takových služeb. Zákazem naopak zhoršujete kriminalitu - služby jsou dražší a jejich uživatelé na ně někde musí vzít. Mafiánům všeho druhu zákazy vyhovují - právě mafie totiž díky zákazům bohatnou. No jak by mohla bohatnout drogová mafie, kdyby bylo možné koupit za zlomek jejich cen šňupku perníku normálně v lékárně? Proto si mafie zákonodárce platí - aby vyráběli zákazy. Nepodporujme to.

3 0
možnosti
M

MichalCB

29. 6. 2012 10:36
Re: Sice Vám jinak fandím

V tom případě by se měly povolit krádeže, vraždy, znásilňování, pedofílie a další. Pryč se zákazy???

1 0
možnosti
VH

2cvlad

28. 6. 2012 11:57
Hezký.

0 0
možnosti
IG

Ignác Guy

28. 6. 2012 10:36
alkohol, cigarety..

větší škodič a rozvračec rodin... to už mělo být dávno zakázáno....v rtom hazardu můžete i vyhrát, v alkoholu tak maximálně prochlastáte játra nebo v cigaretách prokouříte plíce...výhra žádná

1 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

28. 6. 2012 10:49
Re: alkohol, cigarety..

ty jsi někdy slyšel o člověku, kterej vyhrál na automatech? Já teda ne :)))

3 0
možnosti
D

Dark5

28. 6. 2012 10:32
Stejne tak neobhajitelne jsou cigarety

jen nici zdravi milionum lidi vcetne malych deti, ktere se nemohou branit. Jejich prinos je pro spolecnost absolutne nulovy a akorat se plati ohromne castky na leceni nemoci spojenych s kourenim. Zkusite je take zakazat? ;-)

Nebo je byznys par vyvolenych a drogova zavyslost silnejsi?

0 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

28. 6. 2012 9:59
Dvě stránky mince

Asi se najde někdo, kdo mě po tomhle obviní ze závisti. Ale já ani v nejmenším nezávidím bohatství poctivým podnikatelům, nebo třeba špičkovým sportovcům. V případě provozovatelů forbesů ale nejde o poctivě vydělaný peníze. Jsou získaný zneužitím blbosti, nebo přímo duševní nemoci druhejch. Je to podobně nemorální, jako vnucování předraženýho nádobí důchodcům. Jak přijde slušnej pracující člověk k tomu, že takovejhle póvl vydělává násobky normálního platu a navíc tyto peníze často pocházejí z prodeje věcí, které jeho polodementní klienti ukradli ostatním lidem? ;-€

2 0
možnosti
L

Leinad

29. 6. 2012 15:02
Re: Dvě stránky mince

Braní peněz od toho, kdo je dobrovolně dává, není krádež.

Když budu prodávat čokoládu, alkohol, chleba, telefony, oblečení,... taky se občas najde někdo, kdo to má za jiným účelem, než pro jaký to bylo stvořeno.

0 0
možnosti
SB

Morgiana

28. 6. 2012 8:48
Přesto

že nezpocybnuji pravdu obsazeno v clanku je mi proti mysli diktovat lidem co mohou a nemou. Stačí základ, který je obsažen v zákonech ohledně loupeží, vražd a podobně. pokud se někdo dobrovolně rozhodne zničit si život automaty je to jen jeho volba a stát se do toho nemá co motat . pokud mi někdo argumentuje rodiči, manželi, dětma. je to jejich volba, jejich výchova. Stát se do toho opravdu motat nemá. za chíli přijde nějaky pseudovědec s teorii , že treba lezeni po skalaách je nebezpečné, dělá vdovy , sirotky a bude trestné lézt po skíle?

0 0
možnosti
VN

naroznej

28. 6. 2012 9:42
Re: Přesto

Srovnáváte nesrovnatelné. Jestli se někdo lezením po skále zabije , je to čistě a pouze jeho problém.

Jenže gamblerství negativně působí na celou tuto společnost. Je to něco podobného jako užívání drog. Pokud nebude mít gambler peníze na hraní... nemusí to skončit tak , že se z něj stane bezdomovec. Ono to může skončit tak , že bude vylupovat auta před hypermarkety , přepadat a mlátit lidi. Zkrátka udělá vše , aby se dostal k penězům.

Navíc... myslíte si , že herny provozuje opravdu nějaký solidní podnikatel , který maká od nevidím do nevidím , aby se uživil ?  Já jsem znal jednoho takového "podnikatele". Příslušník romské menšiny , obtěžkán zlatými řetězy a všude doprovázený svými gorilami . Jeho moc byla taková , že se ho báli všichni berní úředníci a kdo se mu postavil , obvykle měl nějakou "nehodu" . Provozoval asi pět heren a 2 bordely. Zrušení heren by mělo za následek zilkvidování moci takových grázlů a gaunerů , proto je naplno  podporuji.

6 0
možnosti
OH

Lanolin

28. 6. 2012 8:22
podle přístupu pana Kalouska k hazardu

kdy odkládal pořádné zdanění a o rušení a omezování nechce ani slyšet, lze usoudit jistou osobní zainteresovanost. Buď nějaký jeho osobní podíl, či podíl někoho z rodiny či známých. Vyloučena však není ani možnost, že někdo na něj něco ví a on tedy dělá hodného chlapce aby to nepoužil.

Ale podobné je to u nás i s anonymními podniky, vlastníky a akciemi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/