Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Mouchard revival

4. 7. 2012 22:07
...

Šmankote...:-/

0 0
možnosti
MK

sarumánek

4. 7. 2012 14:59
čím dál tím víc mimo mísu

S Okamurou se něco děje. Skoro to vypadá, že už nadobro zešílel. Tvrdit "s vážnou tváří", že Pospíšil znamená více zla než deset Pitrů nebo Janoušků, to vypadá na nějakou slepou a hloupou osobní nenávist bůhví za co. V každém případě fakta mluví jasně - byl to Pospíšil, kdo rozbil mafiánské struktury na plzenské univerzitě, byl to on, kdo odvolal Rampulu, bojoval s Veseckou a dalšími "zametáky" korupčních kauz, byl to on, kdo vytáhnul Bradáčovou a začal se snažit korupci opravdu vyšetřovat. Tvrdit o něm pravý opak je postavené na hlavu - jako většina příspěvků tohoto pána.

3 0
možnosti
JN

golem3

4. 7. 2012 14:43
pane Tomio Okamuro

to je na žalobu

2 0
možnosti
RB

TarasBulba

4. 7. 2012 11:58
Taky názor

Sice do toho nevidím tolik jako pan Okamůra, ale já kolem Pospíšilovy hlavinky taky žádnou svatozář nevidím. Přinejmenším to označení "Parťák exekutorů" mi připadá zcela odpovídající.

3 0
možnosti
JN

Pepan11

5. 7. 2012 1:04
Re: Taky názor

Pospisil jel na plny koule v kauze Cunek. Kdyz padl Tupol, a VV kauzu Cunek pouzily jako heslo do voleb, tak ze dne na den otocil a ted se k tomu nezna. Proste, ten clovek NEMA charakter, je to karierista, nic vic.

Ma ovsem za sebou 4%-lobby, a to je hodne, neb to rozhoduje volby.

0 0
možnosti
JZ

Johny W

4. 7. 2012 11:22
to snad nemyslíte vážně

jestli to není vtip, tak jste prosím úplně mimo, nic víc nemá smysl k tomu dodat

2 0
možnosti
PH

pavel64

4. 7. 2012 11:56
Re: to snad nemyslíte vážně

Co nemyslí vážně? Tady je to samé

http://blisty.cz/art/64017.html

Kromě toho si stačí číst články o Pospíšilovi během posledních několika let. Žádný svatoušek.

Pokud je na ministra vedeno trestné stíhání, do problémů je zaplatena i Bradáčová, o jeho odvolání se mluví měsíce, tak co na tom není myšleno vážně? Je to mafián úplně stejně jako jiní. Náš právní systém deformoval dokonale. Máte snad pocit, že se v našem soudnictví za posledních několik let něco změnilo? Útok na Kalouska není omluva.

3 0
možnosti
H

Host8

4. 7. 2012 11:16
Ještě jedno zvěrstvo

Vlastníkem nemovitosti, pozemků bude ten, kdo je zapsán v katastru nemovitostí, nikoliv ten, kdo má kupní smlouvu a doklady o získání majetku.  Když se tedy úředník s někým domluví, "splete zápis" nebo když někdo na falešné doklady přepíše Váš majetek na sebe, bude jeho. Okamžitě Vás zbaví majetku. Nevím, zda tento návrh prošel, ale přijde mi neuvěřitelné, že při sporech o majetek bude důležitější nějaký zápis na úřadu než kupní smlouvy a faktický stav.

1 0
možnosti
VK

Karel_dnes

4. 7. 2012 16:07
Re: Ještě jedno zvěrstvo

Takto to platí tuším od dob feudalismu - kdy listinný důkaz byl nad jiné...

Jinak smlouva je taky jen listinný doklad stejně jako zápis v katastru. Jen s tím rozdílem, že "smlouvu" může vytvořit kdokoliv, ale zápis do katastru přece jen menší skupina lidí...

(Doporučuji pozornosti případy čerpání dotací na cizí pozemky na opavsku, kdy na dotace čerpaly na základě falešných smluv...)

2 0
možnosti
JB

majorBorovicka

4. 7. 2012 10:15
a sakra...

ten příspěvek asi nebude jen tak:-) Je totiž asi tak stejně podezřelý, jako neuvěřitelně rychlé odvolání ministra za "rozpočtovou a manažerskou neschopnost".

0 0
možnosti
LMB

li mu bai

4. 7. 2012 8:24
No tak pravdu máte

a kdo se trochu vyzná v Plzeňském politickém podsvětí věděl své již dávno. p. Pospíšil není (jak ted media promptně informují) obět spiknutí, čistý slušnáček, ani morální ikona k obdivu. Je to především slizký, amorální, všehoschopný padolízal mafiánů jako je Jeručko. Andělský obraz který se vytvořil po jeho odstranění je až k pláči a jen poukazuje stále trvději na moc medii udělat z jakéhokoliv ksindla pomalu světce. To že byl odstraněn na něčí objednávku je jasná věc, ale dělat z něho nějakou ikonu boji proti kopupci? To je snad nejsmutnější ftip který jsem za poslední dobu slyšel. Znovu opakuji, nenechte se zmást, je to jen jen loutka v rukou mafiánů nejhrubšího zrna a to ještě loutka všehoschopná.

5 0
možnosti
JAP

Culeto

3. 7. 2012 21:16
Víte Tomio

spousta lidí nad Vámi ohrnovala nos již dříve a já jsem si říkal, že je to jen typická česká reakce-negovat někoho kdo má jiný názor, ale čím dál tím více z Vašich blogů čiší ta Vaše touha dosáhnout Vašeho cíle. Nevidím v tom nic špatného a je to legitimní , jen nevím komu to může být ku prospěchu.

0 0
možnosti
GN

Gustav Nečas

3. 7. 2012 20:29
budoucí prezident Okamura dostává karmu asi už jen za jméno

Nebo že by zabralo, že si rýpnul do Klause?

3 0
možnosti
OH

Lanolin

3. 7. 2012 21:44
Re: budoucí prezident Okamura dostává karmu asi už jen za jméno

Kam se na něj hrabe Matějka. tenhle se musí vyjádřit naprosto ke všemu i kdyby o tom slyšel poprvé v životě.

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/