Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kion121

2. 7. 2012 21:51
No

dávám karmu.

tyto informace jsem neměl, tedy je-li tomu takR^

0 0
možnosti
MB

802

2. 7. 2012 21:31
To je možna pravda

že je Pospíšil žába co odmítala řešit třeba excesy exekutorů ale tohle teď tady předhazovat  v téhle situaci to je velmi nerozumné.

Tady jde o podstatnější věcí, pokud v Praze bude jmenován zase jako vrchní zástupce někdo alá Rampula tak to zase znemožní boj proti té nejhorší korupci politiků na mnoho let.

1 0
možnosti
T

Talic

2. 7. 2012 21:24
Tomio, kamarád Janouškův

Co jsem slyšel, rozumí si Tomio velmi dobře s Janouškem a celou tou pražskou bandou, kterou drželi nad vodou pro změnu pánové Rampula a Grygárek na vrchním st. zastupitelství, se kterými Pospíšil bojoval. Dosud to pro mě byly fámy, ale tím, že se Okamura tímto blogem zařadil mezi jeho vehementní kritiky, to sám potvrdil.

6 0
možnosti
OOS

Oslíčkové otřeste se

3. 7. 2012 8:25
Re: Tomio, kamarád Janouškův

Víte o tom více? díky

0 0
možnosti
KV

Jáosobně

2. 7. 2012 21:20
V tom se nejde vyznat, moc hráčů....

Tak když to tak čtu a dávám si 1+1 dohromady,tak musím konstatovat že to je sakra sofistikovanej "boj(r)del".Jeden druhýho zdržuje, druhej prvního vyhazuje, boj mocných.To snad ani nejde rozkrejt, to je jak mor.....

0 0
možnosti
VN

naroznej

2. 7. 2012 20:08
Vážení diskutující ,

a příznivci Jiřího Pospíšila. Nezajímali jste se někdy o to , co je vlastně váš idol zač ? Absolvent a posléze krátkou dobu zaměstnanec vzdělávacího střediska mafie v Plzni , člověk , který nikdy normálně nepracoval a od ranných let se pohybuje v dobře placených politických funkcích. Já jsem jej vnímal jako ministra , který byl víceméně bílým koněm (něco jako Parkanová) a jako člověka , který se moc snažil , aby s jeho prací  byla spokojena především advokátní a exekutorská lobby.Viz pravidla ohledně rozvodů manželů , kdy se postavil proti tomu , aby  rozvádějící se manželé   se mohli dohodnout ohledně rozdělení majetku. Po zásahu Pospíšila každou takovou dohodu musí potvrdit advokát (Samozřejmě za tučnou provizi) .

Takže pane Okamuro karma R^ Jak nemám rád ČSSD tak musím konstatovat , že taková Marie Benešová by byla milionkrát lepší ministryní spravedlnosti.

3 0
možnosti
D

DixiD

2. 7. 2012 21:36
Re: Vážení diskutující ,

Naprostý souhlas !!! Vůbec nechápu ten cirkus kolem jednoho mizery, s jehož podporou byla v této zemi

prosazena " fikce doručení" , , která nemá v civilizovaném světě obdoby. A to nemluvím o ostatním.... Tento pán má na svědomí zákony, jež dokázaly zničit životy mnoha lidí !!!

A on mu tady někdo ještě  tleská ? !?!?!

1 0
možnosti
KSŠS

každý svého štěstí strůjce

2. 7. 2012 20:02
skoro mám dojem

že Pospíšil hlasoval o zákonech sám a jediný. Mohl udělat spoustu věci lépe a rychleji. Přesto si myslím, že ty zmiňované zákony byly prolobované jinde než u Pospíšila.

Když si vzpomenu na jeho předchůdce Pavla Němce, tak si říkám, že to nebylo zdaleka nejhorší.

0 0
možnosti
C

coj@nato.01

2. 7. 2012 19:59
Tomio, Tomio,...

...v ledascem mate pravdu, a ze Pospisil nebyl zase takovy zazrak, jak se prezentuje, to je holy fakt.:-/....

Zpusob a rychlost jeho odvolani "cistym" Necasem a ropuchovitym Klausem, je ovsem taky velkym otaznikem. Ze by vysledek boje mezi mafianskymi klany ?

6 0
možnosti
VN

naroznej

2. 7. 2012 20:09
Re: Tomio, Tomio,...

R^

0 0
možnosti
VG

Van Guld

2. 7. 2012 13:02
To jste přepískl

Páni, no pane Okamura... teď jste to jako Nečas pos... No jo, takhle padá modla... však ja si najdu zas někoho jiného.

0 0
možnosti
MP

dedicate

2. 7. 2012 0:13
Z reakcí je vidět jak je národ zpitomělý...

Někdo s článkem p.Okamury souhlasí, někdo ne a oba tábory jsou ochotny se přít do krve.Ano klička stíhá kličku, nelze věřit ani straně ani domovníkovi ani vlastní manželce.Všechno je jinak, život kolem nás je klam a šalba.P.Okamura by jistě nenašel nic dobrého ani na Ježíši.A Ježíšova matka Marie ,jen Bůh ví co měla za lubem, když Ježíše porodila.A ...co tam dělal ten Josef...no to je přece jasný ne?!

Zásadně a velmi s myšlenkami v tomto článku nesouhlasím.

0 0
možnosti
P

porcelanova.panenka

2. 7. 2012 14:55
Re: Z reakcí je vidět jak je národ zpitomělý...

vidím a čtu stejně jako vy , a přemýšlím , proč se spíše reakcí na souhlas či nesouhlas, leckdy i urážky lidi nevyjadřují co by se konkrétně dle nich mělo změnit, nebo v čem shledali, že p.Pospíšil je taková éterická či spravedlivá bytost. Jež pro český národ udělala toliko dobrého... To co vidí on vidí hodně z nás , jen někteří alibisticky mlčí , jiní z toho čerpají výhody a někteří se bojí . Neobdivuji pana Okamuru, to ne, ani nebudu říkat, že s ním ve všem souhlasím jen někdy se prostě trefí do meritu věci. Doteď jsem nepochopila proč a kdo zrovna s p.Pospíšila udělal oběť , ale jako národ lidí, jež nejsou slepý se meetingu na jeho podporu zúčastnilo pouze 200 z cca 10 mil. lidí ;)

Nepište souhlasíme nesouhlasíme, urážíme, je jedno kdo má jakou barvu víru i vyznání ... Napište co konkrétně je dobře a co špatně , co chcete změnit , polemika o ničem je zbytečná ztráta času. Když bude jasně dáno o co jde pak daleko více lidí se může ztotožnit a možná kdo ví nezůstane jen u názoru ...

1 0
možnosti

Obyčejný člobrda

1. 7. 2012 10:23
Typické okamurování

Pospíšil patří zrovna mezi lidi, kteří nadhled mají, snaží se věci měnit, a to docela dobrým směrem. Že máme kromě Pospíšila 280 poslanců (se Senátem), narcistního hradního pána, slabošského premiera a 15 ministrů honících jen své zájmy, Tomiovi poněkud uniká. Pospíšil není bůh, aby vše sám změnil, ale v rámci možného udělal maximum. Jsem zvědav, až se Tomio dostane do toho vytouženého senátu, kolik toho změní za svůj mandát on. Ostatně už jeden prodavač zájezdů se spoustou slibů v senátu byl, nakonec skončil v konkurzu. Tak bacha, Tomio!

11 0
možnosti
VN

naroznej

2. 7. 2012 19:03
Re: Typické okamurování

Jen přemýšlím , jak lze zmanipulovat dav , aby  z neschopného člověka dělal modlu.

Nějak tomuto národu nerozumím. Velebí neschopné , nekonfliktní jedince ..jen pouze díky pěkné tvářičce a slušnému vystupování. Něco podobného mne vedle Pospíšila napadne , když čtu preference prezidentských kandidátů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/