Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Jean-Luc Picard

21. 7. 2012 18:01
jééé che che che, naštvaní milionáři chtějí vyšetřování

No to je fór. To jste tak naivní, nebo jen mlžíte?

Naštvaní milionáři s radostí a chutí právě využili všech děr a škvír k tomu aby se stali milionáři. Dnes ale mají velké ambice a nechtějí být jen šedou eminencí, ale chtějí vládnout přímo. Proto ten populistický předvolební křik.

Kdyby totiž mělo dojít i na prošetření jejich prvotních kšeftů, ó to byste teprve slyšel křik, to by se Casalousek mohl jít zahrabat. Dnes již mají vše skvěle ošéfováno bandou poradců a právníků, ale jak vše začalo?

4 1
možnosti
HF

Cofola

21. 7. 2012 18:42
Re: jééé che che che, naštvaní milionáři chtějí vyšetřování

Zdaleka ne každý milionář se ke svému majetku dopracoval pomocí zlodějen. A právě těm korupce vadí.

5 1
možnosti
IK

Allegra

21. 7. 2012 13:14
Petice za Lessyho

http://www.petice.biz/

2 1
možnosti
PK

ahaswer

20. 7. 2012 21:20
Šedivé?

Líbilo se mi vždy u vašich blogů,že byly psány poněkud jinak,jakoby z poněkud jiného úhlu pohledu a problematiky byla posuzována a rozebírána zajímavěji,než u většiny ostatních.Tento však ne.

Když to čtu,tak mi připadá jakoby sterilní,bez invence a osobního zapojení.Píšete v podstatě to,co většina ostatních a obdobným způsobem.Je to,jako byste psal v rychlosti jen pro napsání a nebo se vyhýbal ožehavým podrobnostem,abyste nepopudil.

Každopádně mi připadáte svým blogem uniformní a šedivý. :-/

0 0
možnosti
JAP

Culeto

20. 7. 2012 17:35
Vážený Tomio

ze začátku jsem sledoval kam míříte, ale poslední dobou mám pocit, že už jste až příliš uvnitř Vašeho vidění světa a myslím, že to bude Vašim velkým limitem.

Teď k věci, Vy stále voláte po nových a nových zákonech, prosím to může být. Ale zákon má jednu vadu, musí být vymahatelný. V případě který popisujete ,by jste musel dokázat, jednání mimo rámec jednání řádného hospodáře, pokud ne tak jsme u nedbalostních činů a nebo přestupků. Tudy cesta nevede, cesta vede přes zmenšení státu.Což by se Vám asi moc nelíbilo, že ? Mějte se hezky.

3 1
možnosti
JAP

Culeto

20. 7. 2012 17:39
Re: Vážený Tomio

A propo zapoměl jsem ještě na jednu věc: policie je nástroj moci .Vtažení policie do vnitrostranických půtek bez ohledu z jaké příčiny se tak stalo by se žádnému zodpovědnému politikovi líbit nemělo ( selská logika, když někomu přeberu babu musím počítat s tím, že to udělá znovu :-) ta baba). Jakého koně to hodláte sedlat Tomio ?

1 1
možnosti
G

gallus_44

20. 7. 2012 16:49
dotaz

S mnohými Vašemi názory p.Okamuro souhlasím,ale...Souhlasíte se skupinou p.Janečky a ti podporují p. Dlouhého na kandidátce na prezidenta.To mne zklamalo.Věřil jsem,že tato skupina,která bojuje proti korupci,najde osobnost,která není "zašpiněna"minulými časy po revoluci.Vy chcete být pro nás,kteří věříme v naději uzdravení českého národa jen senátorem.Prosíme tedy o adekvátní náhradu za Vás.A to není p.Dlouhý.

I to je boj za policii.Fandím Lessymu.Ale již dloho trvá,a je je to celá generace,kdy se my,obyčejný,prostý lid,musíme dívat,a trpět amorální skutky našich politiků.

Můžete te mi odpovědět?Odpověď nebude jen pro mne.Díky Jan.

3 1
možnosti
AK

adua

20. 7. 2012 17:52
Re: dotaz

R^Velice dobře jste to napsal.[>-]Co se týká kandidátů na volbu prezidenta ani jeden pro mne není vyhovující. Musíme si asi ještě počkat, na kandidáta  vlastence, který by  pro naši republiku opravdu něco udělal. Mně by se líbil takový Karel IV nebo Masaryk. :-)Je nutné  vyčistit  ten chlív, co tady levicové a pravicové vlády udělaly.

0 0
možnosti
OOS

Oslíčkové otřeste se

20. 7. 2012 11:44
"revoluční zlom"

Chtěl bych sdílet váš optimismus, ale ten neodpovídá naší české realitě...

.

Policie a státní zástupci začínají vyšetřovat zločiny nejvyšších vládních funkcionářů --- ANO, ale těch Z JINÝCH SKUPIN, než ke kterým tito vysoce postavení policisti patří.

Já sám bych byl vděčný za stíhání a potrestání každého z politických mafiánů, ale tady se bohužel nejedná o Boží mlýny, ale o boj mezi jednotlivými skupinami o zbytky důvěry občanů a zbytky veřejných prostředků k rozkradení. Rath = tento hrabivý napoleónek a černá ovce ČSSD pil krev naprosto všem a především svým rivalům v samotné ČSSD, ta v polovině volebního období raději zkousla jeho odstřelení.

1 1
možnosti
Z

zn.

19. 7. 2012 11:58
S NKÚ bych byl opatrnější

Je to organizace, kde vedení dosazují účelově dohodnutí politici, bohužel. V současnosti ho vede pan Kala, bývalý starosta Blanska, později poslanec za ČSSD, známý místní mafián. Jinak vlastně díky VV je policejním prezidentem Lessy a policie začíná pracovat, jako policie. Po tom všem, co se po volbách stalo je to jeden z nejlepších počinů strany VV, aspoň něco ;-)

3 1
možnosti
AKZJ

Absolutní křupan z Jarova

27. 8. 2012 20:03
Re: S NKÚ bych byl opatrnější

Díky VV začíná podle vás policie pracovat? Děláte si srandu?

0 0
možnosti
JH

bednarik62

18. 7. 2012 16:21
Opravdu

se domnívám, že by státní žalobce měl rozlišovat, zda zloděj kradl pro sebe nebo pro partaj. Když někdo miluje svou pokrokovou stranu, sám je v dluzích, a nemůže podpořit a ukradne pro kolektiv obětavých politiků, kteří chtějí vést republiku ke světlým zítřkům, učinil vlastně mnoho pro pokrok. I sám velký Stalin přepadal banky, policajty střílel, ale ne pro sebe, nýbrž pro velkou partaj ruských Komunistů a vidíte stal se generalissimem !!! a všichni se před ním hluboce klaněli, i náš Klement Gottwald. Čili záleží komu a čemu má lup sloužit.

5 1
možnosti
AK

adua

20. 7. 2012 18:05
Re: Opravdu

Krádež je krádež a ať je pro kohokoliv. Od vás je to demagogie. !!:-)

2 1
možnosti
XX

xaeris

18. 7. 2012 15:45
Nám všem se tak akorát smějí...........

Zatímco mazaný státní drážní úředník Žaluda se vysmátě prohání ve své čtvrtmiliardové jachtě po moři kdesi na Jadranu, v závěsu za půlmiliardovou jachtou jistého pana Janouška, tady doma že začal nějaký boj o policii, dokonce za nás za všechny? Rv[>-]

4 1
možnosti
PG

quido

18. 7. 2012 16:14
Re: Nám všem se tak akorát smějí...........

.. můj dědeček říkával - "na každou svini se vaří voda" - možná se smějí a Tomio jen čeří vodu a nahání politické bodíky, ale budeme-li mlčet, tak lepší to nebude, v tom souhlasím :-/

0 0
možnosti
A

adam72

18. 7. 2012 14:59
Autore, s NKÚ bych to nepřeháněl

je to NKÚ a né soud, takže pokuty klidně ale tresty? Tresty na vrub fyzické osobě? To myslíte vážně? A neměl by je třeba rovnou popravovat?

Jo je tam spousta pravd ale taky spousta podobných nesmyslů. Mě příjde, že si to autor představuje jak Hurvínek válku. Dnes ne-karma

1 1
možnosti

Laurot

20. 7. 2012 10:54
Re: Autore, s NKÚ bych to nepřeháněl

Ano, popravovat!

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/