Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Coocie

10. 8. 2012 16:50
Komedie

0 0
možnosti
N

nicky33

10. 8. 2012 16:29
To se tu sešlo ale placených provokatérů

... Asi je pan Okamura už pro zlodějskou vládu nepohodlný a nebezpečný. Lidé ho poslouchají, je přímý a díky svému postavení ví to co se z médií nedozvíme. Není divu, že se to tu najednou "rojí" útočnými a zesměšnujícími příspěvky.  Obyčejní češi mají ale úplně jiné názory a s p Okamurou lze jen souhlasit.  .... Jen zmíním aktuální situaci  viz  navždy zastavená kauza Drobil! Zlodějské nadhodnocené a těžce nelegální církvení restituce - jeden z největších tunelů v zemi. Nepotrestaný  Bém,  Janoušek a žába na prameni OBrany a jinde Kalousek  atd...

7 0
možnosti

cerny.prem

10. 8. 2012 17:28
Re: To se tu sešlo ale placených provokatérů

přesně tak . Taky bych někdy chtěl tyto lidi vidět, co jsou zač, odkud pocházejí a jak se živí. Tady totiž vzniká taková skupina vlezdoprdelků, vždy jsou placeni státem nebo nějakým korporátem a ti bojují proti jakýmkoli kritickým názorům jak o život. Možná se jim to někam přičítá na kartu. To jsou sluhové nového typu. Propagují to co je pro ně pohodlnější.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

10. 8. 2012 7:53
Ono je to těžké...

...oni ti důcho...tedy pardon, seňoři a seňory, mají kolikrát doma v matraci naškudlené statisíce, případně větší část svých seňo...tedy pardon, důchodů, předávají dětem a vnoučatům výměnou za jejich účast na nedělním obědě. Plošné dávky jsou proto nesmysl: z pozice úředníka lze jen těžko poznat seňora či seňoru, co s důchodem opravdu nevyjde, od seňora či seňory, co důchod rozdá budoucím pozůstalým nebo blbě rozfrcá za turbo vysavače či za nádobí kosmického věku. A ani adresné dávky nejsou řešením, protože ponižovat někoho, kdo si celý život poctivě vydělával, tím, že ho postavím do jedné fronty s cikány, je vyloženě obludné. Co tedy s tím? Napadá mě jediné: stát musí lidem přestat sahat do peněženek. Plošně, neadresně a všem. Protože pokud stát má na to, aby financoval církve, Romeu, stavbu cyklostezek, nákup letadel pro vojáčky, či nové logo ministerstva kultury (patrně ne náhodou připomínající symbol copyrightu), má jistě i na to, aby zrušil např. ty zmíněné doplatky na léky.

1 0
možnosti
G

Grimm3

10. 8. 2012 13:05
Re: Ono je to těžké...

V mnohem souhlasim, ale neodpustim si myslenku, ze toto mohl napsat jedine ten, ktery bud rodice/prarodice v duchodovem veku nema, nebo nema problem s financemi. Opravdu mame v republice mnoho lidi, kteri pracovali /malo, nebo hodne/ a na duchod nesetrili, protoze ta doba tak byla nastavena. Pred 30 lety byl kazy presvedceny, ze v jakemsi veku odejde na odpocinek, ve kterem stat plati duchod. Pretrhnout toto z desetileti na desetileti bude krivka na te casti, ktera takto zila.Reseni vidim v tom, ze kazdy se musi spolehnout pouze na sebe a na svoji rodinu. Dej vetsi vzdelani detem, vychovej je slusne a nejspis muzes cekat, ze se o tebe postaraji na stara kolena.

1 0
možnosti
OB

-OB-

9. 8. 2012 21:28
Krindapána, ty jsi ale mamlas…

Na konci roku vrací… No právě, ale jak přežít bez jídla od srpna do toho konce roku? Nebo třeba "pouze" a "jen" celý srpen, červenec? Proč chamtiví sociopati, kteří svých "úspěchů" dosáhli rozkrádáním státní pokladnice vždy nejhlasitěji kvičí?…

2 0
možnosti
BH

dropa

10. 8. 2012 17:27
Re: Krindapána, ty jsi ale mamlas…

Vrací se za čtvrtletí...:-)

0 0
možnosti

cerny.prem

9. 8. 2012 18:50
souhlas

Pamatujeme si to na ně a nezapomeneme jim to. A je jedno, že on nic, pokud byl v té straně tak měl něco dělat.

0 0
možnosti
MK

Per-os

9. 8. 2012 11:06
Neverim svym ocim

Pane Okamuro,

vase soudnost se limitne blizi k nule:-(

Tesne po Fukusimske katastrofe jste s usmevem na tvari v ČT na primy dotaz divaka (pokusim se priblizne citovat): "Pane Okamuro, vypravite vy, na vase naklady, do Japonska letadlo s pomoci?" odpovedel (opet priblizna citace): "Ja pomohu tim, ze spoluporadam charitativni koncert, jehoz vytizek...".

Vam bych vase: "Dobry den, dekuji a na shledanou" neveril ani na vterinu. Vam by spis slusela hesla: "Fales, ego a pokrytectvi".

2 0
možnosti
C

celim

9. 8. 2012 14:51
Re: Neverim svym ocim

No a proč by měl nějaké letadlo posílat? Ostatně spolupřádání charitativního koncertu je snad také pomoc?!

5 0
možnosti
G

Gotrong

9. 8. 2012 10:52
Takže...

Když takovýto článek sepíše "nějaký bloger", všichni se soustrastí div nepodělají a neaplaudují... Když ho napíše Tomio, je populista a demagog. Myslím, milí diskutující, že byste měli číst obsah a k tomu se vyjádřit, jména autora si vůbec nemusíte všímat. Jenomže to se nazývá "obejktivita" a to zřejmě spousta z vás nezná. Mír.

3 0
možnosti

Grimkin

9. 8. 2012 14:03
Re: Takže...

Jenže teď už to píše v rámci své kampaně, takže je jasné, kam tím míří a na co hraje...

0 0
možnosti
AK

adua

9. 8. 2012 9:33
zlodějské všechny strany

Občané, doufám, že konečně prokouknete. Náš stát je na dně. Vše je prodáno  a tok peněz, který se u nás vyprodukovává v bankách /ČS/, v obch. centrech, na vodovodních potrubích, na jízdenkách, na vězeňských telefonech, vše jde do lzahraničí. Tady nezůstane ani koruna. To vše proto, že už není nic naše. Nejsme soběstační a musíme stále jen dovážet a odvádět do všech vyspělých států EU. Do rozpočtu se odvádí  jen naše daně a tyto peníze se opět promrhávají na nákup armádních krámů, passátů  atd. Od r. 89 díky Klausově privatizaci bez zákonů jsme totálně v p....., jak o tom zpívá Koler a Poláková. Už nám zbývá jediné  vzít  klíče, kterými jsme cinkali a zavřít vlastizrádce. Půjde to jedinou cestou a to cestou Islandu. Koluje na netu. Pane Okamuro, fandila jsem Vám, ale zklamal jste mne. Nyní už vím jasně, že výměna politiků nestačí. Občané, přemýšlejte a ještě nás můžou dorazit neprůhledné církevní restituce.

1 0
možnosti
JV

jv1107

9. 8. 2012 10:29
Re: zlodějské všechny strany

Do rozpočtu daně odvádějí i firmy vlastněné cizozemskými majiteli, ti odčerpávají až zisk po zdanění. Druhá věc je, že výši zisku "optimalizují", ale to dělá i každý živnostník. 

Klíči jsem necinkal, i když z konce tzv. socialismu jsem měl obrovskou radost, ale když jsem viděl, jak na demonstraci táhnou téměř všichni členové ZO KSČ v našem podniku, s těmi jsem chtěl mít co nejméně společného i před tím. A byli to právě ti členové všech ZO v zemi, kteří protlačili heslo nejsme jako oni a z toho vyplývající beztrestnost pro darebáky všech úrovní, ať hospodářské, nebo třeba z oblasti soudnictví (soudruh Vaš, soudružka co odsoudila Wonku soudí dodnes). To byla pravá příčina všeho špatného, ne Klausova privatizace. Ona ta Klausova privatizace byla také první možností, jak samostatně myslet a samostatně se rozhodovat a o stádnosti obyvatel svědčí i to, kolik lidí dalo svoji kupónovou knížku Viktoru Koženému.

0 0
možnosti
C

celim

9. 8. 2012 9:13
no ten doplatek byl hodně vysoký,

ale já měl dojem, že ty doplatky byly omezeny na 5000 ročně. Nebo si to s něčím pletu? Či takový návrh neprošel? Já nemám přehled, protože ač důchodového věku, tak patřím mezi lidi, kteří léky nepotřebují.

0 0
možnosti
H

Halfunx

9. 8. 2012 9:25
Re: no ten doplatek byl hodně vysoký,

omezení se netýká doplatků na léky

0 0
možnosti

Pravá Míra

9. 8. 2012 9:02
tak jsem si myslel, pane Okamuro,

že dovedete rozlišovat, ale vidím, že jste stejný demagog, jako naši zdatní politici Klaus, Zeman apod. Stejně emotivně bych mohl popsat, jak jsem stál v lékárně a přede mnou paní, která si vyzvedávala paralen na recept, a po poradě lékárnicí nakoupila ještě za pět set korun zbytečností. Pokud jde o ten váš příběh, paní jistě věděla od lékaře, kolik jí to bude stát. Jsem v důchodu a vím, že musím pracovat pokud to půjde. Hlavní problém není ve zdravotnictví, jenom se to holt dobře poslouchá - ježišmarjá on nemá ani na léky - problém je v celkovém zatížení našich rozpočtů. Proč stále není vyřešena základní potřeba - bydlení? Co to je za deformovaný trh s byty, kdy výrobní cena bytu se ve skutečnosti pohybuje řádově v procentech ceny "tržní"? Co je to za deformovaný trh s energiemi (včetně pohonných hmot), kdy

jsme sprostě okrádáni monopoly? Co je to za trh s potravinami (navíc

silně nekvalitními), když v sousedním státě s trojnásobnou kupní silou

jsou leckde levnější, než u nás?

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/