Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

WXYQ

8. 8. 2012 12:10
Okamura?

Okamura buď ještě dozraje nebo dřív shnije, zatím politicky nic moc, sice spousta laciného populismu, ale je to okresní přebor. Malý formát, velké ambice, dost to připomíná Bártu a potrhlého Gazdíka, ale touho po moci má o stupeň vyšší. To tahle ženská, pěkná jako obrázek a zdá se, že i chytrá, což se úkaz obdivuhodný by se mi líbila klidně i jako prezidentka http://youtu.be/Z5mMkBUDv0U

4 0
možnosti
PR

ununun

8. 8. 2012 12:59
Re: Okamura?

u toho videa jsem usnul. ale co si pamatuju, tak mluvila furt jenom o pravici,kalouskovi a nečasovi. o sobě pramálo, ale to už je u čssd zvykem.

0 0
možnosti
R

Rosomak

8. 8. 2012 10:08
Okamurův populismus nebo neinformovanost?

Trochu nechápu proč lékárnice ji nenabídla obdobný lék, který má být plně hrazený pojišťovnou.

Informaci o tom, že celkové doplatky (tj. vše co člověk zaplatí hotově) jsou pro osoby nad 65 let 2.500 Kč ročně (ostatní 5.000 Kč), pak to ZP na konci roku vrací.

Tragédií je, že toto neví člověk, který chce kandidovat do Senátu. Bohužel to zároveň ukazuje, jak mizerná je informovanost lidí v lékárnách a obecně.

To je hlavní problém - nikdo jednoduše neinformuje občany, jednoduchý leták u lékaře, informační obrazovka v čekárně a sdělení jasných práv pacientů (občanů) + povinné výpisy péče a zpětnou kontrolu pacienty.

Tomio, přečti si: http://archiv.vzp.cz/www.vzp.cz/cms/internet/cz/Klienti/FAQ/reg_popl/prekrocil_limit.html#FAQ2

5 0
možnosti
R

Rosomak

8. 8. 2012 10:20
Re: Okamurův populismus nebo neinformovanost?

Limit do 2.500 Kč mají také děti do 18 let.

0 0
možnosti
Z

zn.

8. 8. 2012 9:02
Tak to je hustý

s tou babičkou, já bych fakt ty naše vlády za posledních 22 let nakopal nejraději všechny do prdele. Jsou ostudou této země a ještě se odvažují tomu říkat demokracie. Když si vzpomenu na Langra, Grosse, Řebíčka, Vondru, Kalouska, Kocourka, Drobila, Béma, Bartáka a podobný gaunery, nakopat je všechny do ...... !!

3 0
možnosti
PP

Petelda

8. 8. 2012 8:53
Jo Jo Oblbněte bábu a dědka

Důchodová, a zdravotní reforma je taková že staří kteří nebudou mít na léky vymřou a hned ušetříme, ale pro jistotu zvedneme i DPH .  A opět nás volte BUBUBU  Komunisti.   A za dobře odvedenou práci si zvedneme platy.

0 0
možnosti
JH

Jarmila 1

8. 8. 2012 1:13
Volit je potreba

ale ne tyhle stare a prolhane strany. Je dost jinych napr. strana JNDS, prectete si jejich volebni program na webu http://www.jnds.cz, stoji za uvahu.;-)

0 0
možnosti
RK

Plaszów

8. 8. 2012 7:39
Re: Volit je potreba

Jéžiš, další SS.... tak takovýhle strany nám k ničemu nepomůžou

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

7. 8. 2012 22:50
Nic ve zlém...

ale podobně líbivé řeči vedl už před více než 80 lety jistý rodák z Braunnau. A taky měl úspěch...

4 0
možnosti
JK

j23

7. 8. 2012 23:08
Re: Nic ve zlém...

Vtip?

0 0
možnosti
GN

Gustav Nečas

7. 8. 2012 22:31
žádné penízepaní koncem roku nedostane

Limit 3000Kč je za regulační poplatky - 30Kč u doktora, nemocnice 60/100Kč nemocnice, regulace na recept ...

Toto byly doplatky na léky, ty se nevrací. Takže sorry.

Také jsem byl ve finanční nouzi a po předložení účtu za léky jsem se vrátil k paní doktorce a hledali jsme kombinaci se stejnými účinky za menší peníze.

To že existují plně hrazené léky na každou diagnozu je nejpopulističtější lež jako ministerstvo zdravotnictví stále vnucuje. Žádná diagnoza není univerzálně léčitelná a ani nemluvím o souběhu nemocí.

1 0
možnosti
JR

kadet

7. 8. 2012 21:28
Pane Okamuro

Dříve se mi Vaše články líbily, ale tento je trochu mimo mísu. Nevím, zda víte, že se těmto důchodcům na konci kalendářního roku vrátí všechny peníze za doplatky, které překročily částku 3000,-Kč? Nedělejte z této vlády asociální vládu. Taková není. Je to první vláda, která po dvaceti letech začíná skutečně šetřit. Kdyby takto šetřil Sobotka v době svého ministrování finacím, tak hospodařil s přebytkem 50 miliard Kč a nikoliv se stejným deficitem.  Snad si uvědomujete, že v tomto státě nemůže být nic zadarmo, natož zdravotnictví. Lidé si musí nějakým způsobem uvědomit cenu jak zdravotnictví, tak školství, jinak budou čerpat tolik, kolik nepotřebují. Já osobně nic zadarmo nechci. To co mi tento stát dává "zadarmo" mě v daních stojí strašně moc a určitě více, než kdyby mi to zajišťoval soukromník, vystavený tvrdé konkurenci!!

3 0
možnosti
M

mevak

7. 8. 2012 21:38
Re: Pane Okamuro

A že se panu Okamurovi za té  vlády zlodějů tak krásně prosperuje !    :-P

0 0
možnosti
LF

lucky fox

7. 8. 2012 21:07
ajajajajaj

Vazeny Pane Okamuro, je zbytecne se rozcilovat nad chodem ceske republiky. Mozna i Vy jednou dosahnete dusevni rovnovahy v zemi vychazejiciho slunce, stejne jako ja v zemi krasnych jezer a vysokych hor.

0 0
možnosti
O

ondralik

7. 8. 2012 20:53
Znova

Znova článek, který nadává na zlodějskou vládu, ale to, že zlodějský je celý parlament, na to se jaksi zapomíná. Pak se divíme, že se toho tolik rozkradlo, neudělali to jenom ti vaši slavní modří ptáci, levicové paka, ale ČSSD, TOP09, KSČM  a další...Nikdo není bez poskrvny. Dokud na tohle lidi budou zapomínat, budou se zde pořád točit ti samí zloději - velké strany ODS a ČSSD se svými kamarády. Takže až příště někdo bude psát takový článek - NA ZLODĚJSKÝ PARLAMENT

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/