Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU

7. 8. 2012 16:46
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
V

Vomáčka.Zorro

7. 8. 2012 16:10
...toz samuraji, je zas na case popremyslet...

X...kdo jsou oni, zlodeji....

X...a kdo jsme my, nezlodeji....

X...v jakym je to pomeru...

X...a co dela nezlodej, kdyz ma moznost se vysvihnout mezi zlodeje

X...navic - z 10 km vysky jsme jen jeden narod se stejnou moralkou, etikou a reci - my vsicni jsme totiz cesi .........aneb jak to stoji na Narodnim divadle? :  Narod sobe [>-]

0 0
možnosti

Causabone

7. 8. 2012 15:51
....

lidi si za to můžou sami, jsou úplatní, chtějí jen pořád po vládě peníze, příplatky, doplatky, náhrady, vodit za ručičku, krmit lžičkou, pečený holuby do huby. A neuvědomují si že aby tohle všechno někdo mohl dělat, aby jim do pravé kapsy mohl někdo něco přihrát, tak jim z levé kapsy musí něco vzít. A něco z toho mu ještě ulpí za nehty.

Zlodějská vláda není. Je to vláda kterou lidé chtějí. Až budou chtít vládu, která řídí chod důležitých institucí a která nechá lidi žít a nakládat si se svými penězi podle libosti, tak si jí zvolí, ale nic takového v dohledu. Stále volí jen toho kdo víc slíbí, víc z našeho.

4 0
možnosti
S

Smrť

7. 8. 2012 16:03
Re: ....

Tohle jsou s prominutím idealistické kecy. Většina z nás nezná volené politiky osobně, volí podle svého přesvědčení (nebo třeba nevolí vůbec), volí tzv. nejmenší zlo, volí podle předvolebních slibů, se kterými si dotyční politici po volbách bez skrupulí vytřou anus. Je ohromný rozpor mezi tím, co lidi chtějí a co vláda praktikuje. On by se člověk třeba i rád uskromnil, aby to zemi pomohlo, ale to by se nahoře nesměly rozhazovat miliardy na pochybné projekty a přihrávat do vlastních či kmotrovských kapes, to by se státní dluh musel snižovat a ne každý rok růst a zadlužovat další generace Čechů. Mám plné zuby českých politiků napříč celým spektrem, celé té nenažrané kleptokracie, která bere na úplně nevhodných místech a rozhazuje tam, kde to dělá škodu[>-]Rv.

2 0
možnosti
S

stip

7. 8. 2012 15:19
A nakonec

přijde Japonec.

1 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

7. 8. 2012 19:35
Re: A nakonec

... a s ním i .. fukušima..

0 0
možnosti
ZB

zemar

7. 8. 2012 15:05
Ano zlodějská vláda.

Ano je to zlodějská vláda.Kde je Kalouskův úsporný balíček. DPH se zvedlo a přitom se vybralo méně peněz,co to znamená ministr financí je pouze špatný chemik a ministr který má občas výras mongolského kočovníka.Další ministr a to dopravi se tváří jako propadlík na střední škole když mu nefunguje registr aut.Tak se rozhlédněte po naší vládě a bude Vám blbě.Doufám že na podzim při senátních volbách jim to spočítáme a utřem jim namaštěné hubi šmirglem.

5 0
možnosti
LT

snickim

7. 8. 2012 15:09
Re: Ano zlodějská vláda.

Jasně a pak přijdou osvícení vládci z ČSSD a budeme z louže pod okapem. To jsou taky odborníci jak noha. Snad jen na to jak ulít peníze na krajské a komunální úrovni. (jak nám hezky Rathovci ukázali)

Máte krásná hesla, jen nám jaksi nepomůžou.

4 0
možnosti
DD

ducks_quack

7. 8. 2012 14:52
Poch(1absolutus) a někteří další

tady z toho dělají  filiálku psychiatrické léčebvny a pokud na to člověk upozorní v diskuzi, tak mu vezmou body...

1 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

7. 8. 2012 14:50
Výborný blog

občan se stal pro mocné tohoto režimu lehkou kořistí, kterou je vždy možné oškubat. Na příkladu léků je to vidět nejlépe - při stávce lékařů se ministr Hégr dušoval, že na přecenění léků se pracuje, že SUKL to nemůže stihnout. Rok a půl je pryč a SUKL to pořád nestihnul, a my samozřejmě víme proč: aby bylo možno okrádat nemocné v lékárnách ! !!

5 0
možnosti
B

bofums

7. 8. 2012 14:25
Díky, pane Okamuro!

Ne za ten profláknutý blog, ale za to, že se díky jemu " ukarmoval absolutus". Aspoň to!!;-D

4 0
možnosti
JSS

strasil

7. 8. 2012 14:18
shodit Vládu !

jenže- Okamuro -  to chce ohlas - lidi jsou, ale zalezlí - chce to osvětu tedy prachy !!!

            Ty je máš - co jsou pro Tebe 2 mil. ???  Nyní -vím, že jsi se musel tužit !! Chvála a zase chvála...  Ale teď přihodˇ prachy - dají i jiní a uděláme točák ....  Rádia se zblázbní a ti korupčníci půjdou  do ústraní !

0 0
možnosti
LT

snickim

7. 8. 2012 15:07
Re: shodit Vládu !

Jasně, taky bych chtěl být optimista. Jenže "vstanou noví korupčníci". To je největší problém politiky v Čechách a bohužel sám za sebe musím říci, že nevidím žádné rychlé řešení. Podívejte se, jak dopadly "nové strany" a jak jsou v akuzách namočené ty staré.

Jediné, co nám snad může pomoci je, když policie, soudy a státní zástupci budou naprosto oddělení od státní správy (politiků), aby na ně nemohli vykonávat nátlak. Pak postupně kauza za kauzou mohou ukázat korupčníkům, že už nejsou nedotknutelní. Spoustu z nich to odradí. Nikdy však ne všechny. Nicméně i snížení na polovinu či dokonce na čtvrtinu by byl obrovský úspěch.

Změna vlády? A co ti zloději na komunální úrovni? Ti rozkradou snad mnohem více než na ministerské. Jen u těch ministerstev jde většinou o větší zakázky, takže se může podařit při dobré vůli to dostat zase zpět pod kontrolu (myslím výdaje).

0 0
možnosti
MI

Martinigue

7. 8. 2012 13:09
Aha,

"peníze jsou nás, daňových poplatníků" ...; takže vlastně peníze které odvedu na daních, jsou pořád moje? Nebo je to jinak, kandidáte populisto?:-P

3 0
možnosti
AL

avlyslakecod

7. 8. 2012 13:19
Re: Aha,

co kalousek schvátí už nikdy nikdo nenavrátí ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/