Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Tak už vím, že vám hlas určitě nedám. Děkuji Tomio, otevřel jste nám oči. Je hezké, že po volbách, kde vyhrají komunisté, tak se k ním začnete hlásit jak malé dítě na pískovišti. ;-D

4 10
možnosti
AP

A43l79e96s 79P40a11v83e56l

30. 11. 2012 10:33

jj, nejhorsi je ze Tomio o komunismu nevi ani zbla, zvlast kdyz do toho zacne tahat Komunardy:)

3 9
možnosti
JS

Včera jsem si spočítal hlasy dle metodiky Kubiceho ministerských úředníků:

T.Okamura získal 61 966 podpisů. Bezchybných nevyřazených v prvním kole bylo 80,6%, ve druhém 77,0%.

Celkem zjištěno 157,6% bezchybných hlasů.

Takže nakonec T.Okamura získal celkem 97 658 podpisů, což je téměř dvojnásobek požadovaného množství!

11 2
možnosti
JR

J37a35r79a 38R28a39n50k

25. 11. 2012 22:20

Pane senatore, mate pocit, ze se muzete na mezinarodnim poli srovnavat se statniky, jako byli treba: J.F. Kennedy, K. Adenauer, Ch. de Gaulle, I. + M. Ghandi, G. Meir, P.E. Trudeau? A nebo s temi, kteri jsou potencialni: H. Clinton, Aung San Suu Ky, nebo mlady J. Trudeau (syn)?

2 7
možnosti
VM

Pane Rank, máte pocit, že my jsme někoho takového v posametovém období měli. Prosím vynechte figurku pana Havla, pokud se více zahledáte na netu zjistíte, že měl másla na hlavě víc než dost a že byl dosazenou figurkou.

2 1
možnosti
MN

no vida  a potom ze jste nesplnil pocetni kryterium pro kandidaturu .. vidim ze vas precetli pres sedesat tisic lidi .... jen tak dal ... rozhodne si prectu radeji vase clanky ktere maji svoji logiku, nezli  zanicene a nenavistne plky pana Polaneckeho ...

13 7
možnosti
ZH

Polánecký možná píše plky, ale na rozdíl od vás má povolenou diskusi. A vašemu blogu by zpětná vazba jedině prospěla.

5 4
možnosti
MS

Dobrý den.

Pane senátore je poměrně neobvyklé, že nemáte Vy a především ani Vaši asistenti uveden kontakt na stránkách senátu. Budete tuto funkci a zastupování občanů vykonávat anonymně?

Děkuji

Marek Sklenář

4 2
možnosti
JL

Členové NSDAP, nacistifašisti či-čo, neměli v létech od roku 45 možnost volby, vyvinit se ze zločinů spáchaných jménem protilidské ideologie. Nejsme jako oni komunisty zachránilo. Bohužel.

Jak mám dnes koukat v tv na pologramota, který není schopen odpovědět smysluplně na jakoukoliv položenou otázku, zůstává jen u hlásání komunistické demagogie a obhajuje portrét masového vraha Lenina za zády, který má vést nějaký kraj?

Jiří Dědeček : "Nechme samet sametem, pánové a dámy, buďto s nima zametem, nebo oni s námi." A "Už s náma zametaj,..". 

Máte hodně pravdy, ale snad studenti a sestřičky zabrání exodu komunistů do nejvyšší politiky..

Vy si to nepamatujete, nebo hůře, zapomněl jste. Jak jsem Vám fandil, tak jsem rád, že už nemáte šanci na zvolení presidentem..

6 10
možnosti
Foto

Doufám, že karma Okamurových blogů je stejně důvěryhodná, jako jeho podpisové archy. Protože jestli je tento blábol opravdu tak oblíbený, jsme na tom hůře, než jsem myslel (a to sem si nemyslel nic moc).

7 8
možnosti
HK

H90a75i 68K91h18o19n85g

24. 11. 2012 17:36

Co jineho umeji,krome cynickych lzi a nestoudnych vymyslu?

3 2
možnosti
Foto

Státní moc zasáhla do výběru kandidátů a na základě velmi neprůhledného výběru vzorků a následné výpočetní manipulace, popírající učivo ZŠ (Základní Školy) vyřadila m.j. jednoho z favoritů, T.Okamuru. Vážení přátelé, pokud žádný další kandidát nesplňuje Vaše představy, dostavte se k volbám a odevzdejte bílý lístek se jménem OKAMURA - snad nás bude dost, aby byly volby zpochybněny !

10 4
možnosti
HK

H23a66i 12K71h17o63n85g

24. 11. 2012 17:37

Ten spinavy trik se rika "demokracii"Rv

4 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/