Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesně tak pane Okamura. Narodil jsem se do ubohých poměru. Jako dítě jsem slýchál od cizích lidí, co si mně zaškatulkovali podobně jako u Romů:"Z tebe parchante nic pořádnýho nebude". To mně štvalo, ale i motivovalo. Ve 14 letech jsem si řekl, že jim ukáži.  Úpornou snahou jsem v životě uspěl i s VŠ diplomem. Je to náročný, neboť zúročení se dostaví až po letech. Málo kdo to chce z bídných poměru podstoupit. Raděj si nenáročně, šťastně žijí na úkor společnosti a je pro ně lehčí stále si stěžovat než se sámi snažit. Tím ovšem postupně degenerují, klesá jim inteligence z generace na generaci. Vina je společnost, která to umožňuje formou mnohdy nezaslouženou sociální politikou.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím, Nelze než pisateli dát za pravdu, Miroslav Sládek měl taká pravdu a souhlasilo s nim mnoho občanů, jenže zvolil nevhodou formu projevu a sklončil, jak sklnčil.

0 1
možnosti

Trefná poznámka! Imigrace pomáhá jen bohatým, kteří z ní těží ve formě levnějších služeb a zhoršuje život chudým, pro které klesá hodnota jejich práce. Chudým se stává značná část manuálně pracujících, kterým imigranti konkurují. Kdyby zde nebyly zástupy Ukrajinců a Vietnamců, hodnota stavebních prací nebo nekvalifikovaných dělníků ve fabrice by byla možná dvojnásobná.

V důsledku tohoto každý rodič racionálně směřuje své dítě k vysokoškolskému vzdělání, kde doufá nebude muset čelit konkurenci imigrantů. Následně klesají požadavky na znalosti studentů, aby je byli schopno zvládnout i lidé, kteří by na ty původní neměli (to není blud, nám na VŠ neustále profesoři říkali: ještě před rokem jsme vyžadovali to a to, vy už to nemusíte. A zjevně totéž slyšeli i generace před námi.) A ze škol vychází absolventi, kteří se neuplatní nebo jen z veřejných prostředků (státní správa, příspěvkové organizace).

Alternativně rodič své dítě necpe nikam, protože to je iracionální. Dávky za ně dostane, ať se učí nebo ne. Dítě bude chudé, ať bude na pracáku nebo jako pomocný dělník. Důchod rodič dostane, ať má děti pracující, parazitující nebo nemá žádné.

3 0
možnosti
Foto

Všechny tyto mýty o kterých mluvíte byly již mnohokráte vyvráceny.

0 1
možnosti

Doufám, že Vandas už nabídl panu senátorovi ochranku nebo alespoň čestnou funkci atamana. Bylo by zajímavé, na kterou matku by Pitomio ukázal, kdyby proti němu šly tři, jedna hnědovlasá, ale jinak bílá Češka, podle neupraveného a otahaného oblečení a 3 umatlaných dětí má sotva základku, Romka se zlatým prstenem a barevnými šátky a 2 dětmi ani to ne, třetí by byla bloncka na podpatcích s jedním dítětem, možná má gympl. Všechny tři ale bez práce, manžel je navíc buď opustil nebo otec dětí nejeví zájem a je neznámo kde a jdou si všechny zaráz pro sociální dávky. Kterou by Okamura hned naložil do náklaďáku a nechal odvézt? Které děti by byly v jeho očích paraziti? Co s nimi dál? Vzal by je na převýchovu? Bylo by na to nutné svolat referendum nebo by postačila Okamurova třídící komise?

2 10
možnosti

kde jste o těhle fašistických praktikách v článku byť jen náznakem četl?

7 0
možnosti

R70a36d23e57k 22J36a31n73k27ů

16. 4. 2013 13:30

Bohužel ve vašem článku chybí řešení, je to spíše populistické tvrzení problému. Jak tedy naložíte s nepřizpůsobivými? S těmi, kteří znají jen svá práva ale na povinnosti kašlou a kašlat budou. Hodláte je zavraždit, deportovat nebo internovat ve vězení nebo ghettu? Pobyt ve věznici nebo ghettu bude hrazen z daní, nebo tu osobu přinutíte k práci výměnou za stravu? Naprosté ignoranty necháte umřít hladem? Nebo budete jen populisticky psát dále? Navrhněte ucelené a reálné řešení, díky.

2 5
možnosti
Foto

Nechat je, aby se postarali sami o sebe, by byla ta nejrozumnější varianta.

2 1
možnosti

Dovoluji si nesouhlasit s Vámi, pane Okamuro, a odpovídám vlastním blogem.

http://petrova.blog.idnes.cz/c/331149/Pane-Okamuro-citovat-Murraye-nebyla-dobra-volba.html  [>-]

2 3
možnosti

vy tohle vazne minite "podepsat" ...**.A naopak emancipace žen bílé rasy v důsledku přináší duševní úpadek celé rasy***. 

Slusne recno byste zaslouzil od maminky na holou. Velmi slusne receno.

2 7
možnosti

Spíše vy se nedokážete podívat na reálná fakta s odstupem.

Pokud u žen s rostoucí mírou inteligence (kde se dá navíc očekávat inteligentní partner) klesá pravděpodobnost početí dítěte, jednoduše nejlepší geny nejsou předávány dál.

Negativní důsledky emancipace žen existují a popírá je jen hlupák. Současně poukazovat na jejich existenci neznamená popírat právo na samotný proces, spíše touhu řešit právě tyto nedostatky.

Například úpravou systému tak, aby se vzdělanější části populace (zejména žen) vyplatilo mít děti. A ideálně před třicítkou. Nebo alespoň to pro ně nebylo likvidační: například by se odložily splátky na půjčku na školné, přičemž by po dobu výchovy dítěte nebyly úročeny (=> za těch 25 let by se díky inflaci dluh fakticky umořil).  Nebo by bylo naprosto normální, aby matka s dětmi studovala VŠ a měla pro to veškerou podporu (školku).

Nebo po severském způsobu více zapojit otce: ale tomu brání především ženy, které chtějí současně zachovat privilegia (děti jako jejich majetek) a zároveň zapojit otce. Tomu ale v případě rozchodu dítě uzmou, má právo jen platit a dítě nevidět. Buď společnost vnímá rodiče rovnocenně jako celek nebo ne. V tom druhém případě mohou ženy očekávat diskriminaci na trhu práce a ty ambicioznější jsou motivovány děti nemít.

4 0
možnosti
Foto

J14a24n 86M31a19c96k

11. 4. 2013 21:56

Tak za tenhle clanek Vyam promijim ten ulet s komunisty. Jen bych opravil . Komenskeho "Schola ludus" neznamena "skola hrou", nybrz "skola na jevisti".

1 3
možnosti

P50e78t67r 49S14k14á82c33e27l

26. 5. 2013 21:12

Po panu Petru Hannigovi (více na http://www.szr.cz) další politik, který zmínil J.A.Komenského. Může někdo vysvětlit, proč po roce 1990 naše školství odkaz J.A.Komenského ignoruje?R^

0 0
možnosti

..plne suhlasim s nazorom

2 1
možnosti
Foto

F65i85l13i46p 64D79o24n90é

10. 4. 2013 17:59

Hlavně prosím nepomáhejme proti jejich vůli.

2 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/