Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

napsat líbivý blog je hodně jednoduché, těžší je něco změnit, Vy p. Okamuro tu možnost a ambici jako senátor máte, tak ukažte že kromě hospodského žvanění na webu, v tv apod. taky něco změníte. Až se Vám podaří prosadit aspoň jednu pozitivní změnu pro společnost tak Vás přestanu považovat za populistického žvanila, který se jen rád nechá poslouchat

4 7
možnosti
JH

Naprostý souhlas. Okamura je populistický žvanil, práce za ním není vidět;-O;-O;-O

3 8
možnosti
ZV

ahoj Tomio myslim že nemužeš všechny házet do jednoho pytle Znam spoustu lidí kteří po práci pracují ještě na vlastním poli nebo budují vlastní dům ale malí ho... protože jim tu´práci nikdo nezaplatí ,Já mám se svou ženou tři děti a nemyslím si .že by byla málo inteligentní beru to skoro jako urážku, mimochodem moje dcery jsou premiantky .Otázka je proč ty takzvané emancipované ženy mají málo dětí .Jestli náhodou celá tato západní civilizace není tak trochu mimo. Pracovat 16 hodin denně je strašně krásné ,ale kdy budeš vychovát děti?Jistě dá se s Tebou v mnohém souhlasit ale nemůžeš tady vytvářet svět těch dobrých uspěšných pracantů proti ostatním.mimochodem spočítal už někdo spočítal kolik se vyplatí na cociálních dávkávh a kolik pěněz jde na předražené státní zakázky ůplatky lobistům, politikům ,doktorům kolik dá občan za předraženou vodu .aby mohl Francouze královsky platit za to že nám prodávají naši vodu,protože pít hold musíme a to jsem si zdaleka ted nevspoměl na všechno

6 3
možnosti
JN

asi jste text nepochopil - nevěnuje se vaší ženě  - cituje amerického sociologa a pravda - souhlasíme s ním - že sociální programy vychovávají a vedou sociálně slabé - jistě ne sotpocentně všechny ale velkou část - k tomu že se učí žít s dávka a nepracuje - a platí i to že část sociálně slabých a intelektuálně slabých matek se orientuje jen na plození dětí a naopak vzdělané ženy rodit přestávají 

to jsou fakta - nesměšujte to s lidmi kteří pracují - o těch text přece není - prosím čtěte pozorně a pak teprve suďte

6 3
možnosti
JH

Tomio, možná byste mohl čtenářům objasnit vaše zapojení do Holešovské výzvy. Éterem totiž koluje, že toto hnízdo amatérů financujete. Jo den ode dne u Miloše Zemana utíká a lidé musejí vědět, kam daleko jste schopný klesnout. Jste typický nacionalista, který udělá cokoli jen aby se dostal do dobrých pozic české politiky. Tento blog je toho důkazem.

4 10
možnosti
MZ

no jo pane Hrebenar, on by snad po vas chtel nekdo pracovat, co? No to by bylo desny, ze?

0 0
možnosti
AK

Pro mne je poslední zaostalé cikáně, o které se třeba jeho rodiče nestarají, stejně hodnotné jako pan, žel, senátor Okamura. Protože je člověk.

Možná více než pan Okamura, protože on svoje lidství svým myšlením a výroky odkládá v šatně senátu a novin na věšák.

Každý jsme stejně hodnotní a každý žijeme v sociální - vztahové společnosti - pokud nejsme rodinou deprivováni. To se ovšem nenahradí prací, ale láskou k druhým, vstřícností, odpouštěním, vstřícnými vztahy, zvláště k těm kdo jsou na tom o dost hůře, kdo se nám štítí atd. A to se realizuje skutky.

Kdyby zde byly tyto skutky bohatých a mocných, byly by všechny affirmative action zbytečné. Ale jednou budeme každý souzen podle skutků a myšlenek.

5 9
možnosti
Foto

E66v18a 79V83r96b39o47v79á

9. 4. 2013 13:29

Dobrý den,

když jsem si přečetla článek na lidovky.cz,můj první pocit bylo naštvání a vztek,ale po chvilce,když se člověk nad tím zamyslí,tak něco na tom pravdy bude.Každý má svůj názor a já ho akceptuji.Konkrétní případy matek ,které mají děti jako ,,byznys" u nás na Vsetínsku vidím ve větší míře jen u romské menšiny. Rodiče nechodí do práce a děti do školy,mají opravdu příkladný vzor ve svých rodičích.Nechci házet všechny do jednoho pytle,ale je to tak.Další věc je pracovní příležitosti,docela je práce stačí hledat,ale ve většině případů chtěli po mladých lidech praxi nejméně 2 roky.Jenž kde tu praxi získat, poté se ocitnou lidé na ÚP. Vidím to očima mladého člověka co se ve státě děje,jenže lepší už to nebude ?

3 1
možnosti
JN

J47a65r33d22a 87N16o71v44a76k

11. 4. 2013 18:51

Vždy může být lépe i hůře. Jsme obklopeni nekonečnem.

0 0
možnosti
JV

V něčem lze s Tomio Okamurou lzesouhlasit. Například úbytek dětí ve školách se mohl využít snížením počtu dětíve třídě a tím zkvalitnění výuky. Místo toho se propouští učitelé.

Jiné úvahy jsou mimo realitu.Svobodná matka, která má nižší inteligenci neplánuje kolik bude mít dětí a zdase jí to vyplatí. Volba je mezi tím, zda přežije větší či menší část jejíchpotomků. Sex je pro lidi stále největší zábava podložená naší pudovou výbavou.Řešením by mohla být antikoncepce v nejrůznějších podobách. Ale to právě narážína nižší inteligenci matky. Nucená sterilizace je eticky nepřípustná. Jak sezdá život si cestu najde. Bohatí a inteligentní postupně vyklízí prostor těm,kteří se rozmnožují.

Murray vychází z americkýchpoměrů před padesáti lety. Ani on však nenavrhuje programy sociální pomocizrušit. Navrhuje je pouze modifikovat a přesněji zacílit vzhledem ke sledovanýmcílům. Předkládá návrhy změn v oblasti vzdělávání, veřejné sociální péče aobčanských práv.

S pokračující automatizací výrobyz pracovního procesu vypadává stále více lidí, kteří by rádi pracovali, alenení pro ně uplatnění. S tím pan Okamura vůbec nepočítá.

Objevují se návrhy zavést bezpečný základní příjem (BZPhttp://basicincome2013.eu/ubi/cs/), který by každému člověku umožnil žít i bezdoprošování úřadů či nutnosti nechat se najmout na otrockou práci. Kdo by chtělpracovat i s tímto BZP, mohl by tak činit zdarma. Člověk potřebuje smysluplnoučinnost v zájmu svého zdravého rozvoje. Nebo by svým vlastním úsilím svůjpříjem mohl navýšit, pokud by k tomu měl schopnosti a cítil tuto potřebu.

Financování BZP by se dalo uskutečnit zákony, které znemožní odliv kapitálu zmísta vzniku do daňových rájů. Bohatí mají odpovědnost za zemi,kde jejich bohatství vzniká a kterou zatěžují výrobou či spotřebou. Nelzepřipouštět přístup po mě potopa, kdy se bohatí uzavírají do jiného světa, kterýsi vytváří na úkor národů činností ne nepodobnou sofistikovaným podvodům.

3 3
možnosti

Pravda do posledního písmenka. Karma R^

7 3
možnosti
JH

Pane Okamura, byl jste můj kandidát na hrad, sehnal jsem asi 45 podpisů. Vy jste se dal do party se p.Stehlíkem, p.Bártou mnoha dalšíma kteří nesou ospovědnost za situaci ve státě.Nezlobte se ale jsem vámi  znechucen.

6 20
možnosti
RZ

No jo, začíná jaro, sluníčko už připaluje...

9 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/