Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Vy si běžte podávat žaloby na velezradu :p.

2 8
možnosti
MR

Minimálně by stálo za zvážení povinné dokončení základní školy a do základního vzdělání přidat i povinnou nějakou nadstavbu, například učňák. Kdo je v základní škole pozadu, bude přeřezen do internátové základní školy, kde nemusí jezdit přes tdýden domu a má na učení více času, méně rozptylování. Neboli nedostatek talentu vyvážit pílí. Kdo je dále pozadu přidá k učení i soboty. Kdo začne dohánět, volný čas mu zas přibude. Samozřejmě vše pro všechny stejně bez rozdílu pleti.

9 1
možnosti
JT

No tak jo. A platit to bude konkrétně kdo?

1 0
možnosti
MS

Doporučuji přečíst"Německo páchá sebevraždu -

Thilo Sarrazin:-)[>-]

1 0
možnosti
MS

Posbíráno po světě i doma.Hezky srovnané a pravdivé.No?"neděláci" klikejte!:-)[>-]

1 1
možnosti
ZB

Hm, všude je dost práce...dost naivní představa.Nejvíc práce je asi v Senátu, musí se tam dřít 16 hodin denně. A výsledek? Žaloba za velezradu Klause...

3 15
možnosti
JK

konečně Okamura, už jsem myslel, že skončil. Pro mě dlouhé čteníRv

1 5
možnosti
LM

Ono to není úplně tak jednoduché. Je fakt, že spousta lidí systém využívá, ale ještě více lidí systém k tomuto nutí.

To, že je málo pracovních míst je fakt.

V tom, že je práce pro Ukrajince nebo Vietnamce a byla by i pro Čecha, tam nesouhlasím. Ukrajinci apod. mají výhodu, že neřeší tento stát. Tudíž např. pracují načerno, což si Čech nebo cikán nedovolí, ty pokuty jsou fakt obrovské.

Že lidé sedí na dávkách, když by je práce vyšla po odečtení např. nákladů na dopravu finančně nastejno, to se jim taky nedivím. Opět špatný systém.

A že tu stát zlikvidoval a dále likviduje malé živnostníky, je taky realita. Na jednu stranu jsou tu paušály, díky kterým neplatí skoro žádné daně ani ti velmi slušně vydělávající, na stranu druhou jsou tu minimální odvody a byrokracie, která to donutila hodně lidí zabalit.

12 0
možnosti
TK

Máte pravdu, ale spravedlivě rozhořčeným diskutujícím se to líbit nebude.

 Problém je v tom, že i lidé, kteří v naší "vyspělé" společnosti pracují deset hodin denně za nejčastější mzdu a nedej Bože ještě mají děti, se nadřou, aby tak tak vydělali na bydlení, jídlo a povinné poplatky za život. Tedy něco, co by dostávali i jako ubozí otroci před dvěma tisíci lety. Potom se jim logicky nelíbí, když má někdo bez práce tutéž ubohou životní úroveň, na kterou se oni nadřou. Místo aby přemýšleli, proč za svoji práci dostanou tak "málo", řeší proč někdo za nic dostane "tolik".

11 2
možnosti

ŠPATNÉ sociální programy atd.

0 0
možnosti
Foto

..potřebujete nepřítele, asi proto Vám komunisté zase tolik nevadí....napsal jste už lepší texty.

5 10
možnosti
JS

J77a34n 63S82a79l75a60k

3. 4. 2013 13:26

Okamura cte Kohouta a ted i Hampla? 8-o Mozna to s nim nakonec nebude tak spatne

1 1
možnosti
TK

Okamura zkouší co se dá. S propagací komunismu si spálil prsty, tak si chce spravit image a vsází na tutovku.

7 10
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/