Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý článek, ožehavé téma.  R^

16 1
možnosti
Foto

Ještě něco "Když tu je práce pro Ukrajince, najde se ji bezesporu dost i pro Čechy, Moraváky i Romy".  Romové jsou pane Okamuro Češi!!!

1 26
možnosti
PK

Ti z Brna také? ;-D

8 1
možnosti
ZB

Propagujete přímou demokracii, to znamená jen jedno, podvodníci a lenoši dobrovolně závislý na socialních dávkách budou mít stále větší moc.Lidé, jejichž přízpěvek pro společnost je nula, by neměli mít ani volební právo.To se samozřejmě netýká zdravotně postižených, kteří pracovat nemohou.

11 6
možnosti
JV

Poprvé jsem četla něco od pana Okamury. Pořád čtu, že je populista, že vytrhává věci z kontextu atd. Dnes musím říci, že dlouho jsem se tak nenasmála. On je to trochu brouk Pytlík. Ta pasáž, jak pracuje šestnáct hodin denně a jak má co má atd. to jsou opravdu perly. K výběru těch sociologů - může najít deset dalších. Může najít i takové co píši Tabu. A může najít spousty knih na to téma - byly vydávány tak před 70 lety. Příjemné počtení pane populisto.

3 21
možnosti
Foto

Že by Okamura byl konečně zproštěn hanlivého přídavku "populista"?

1 6
možnosti
AT

Jak donutíte nejmenované etnikum aby naučilo své děti česky, neposílalo je krást namísto do škol? Jedině represí-neomluvená absence=odebrání přídavků...

17 0
možnosti
JD

jaké odebírání příspěvku???....neposílat děti do školy je trestný čin, tedy rodiče zavřít

13 0
možnosti
VH

Jak to ale změnit, když i ti, kteří se jen přiživují mají volební právo a volí jen toho kdo jim nabídne více za nic.

11 0
možnosti
FV

R^R^R^ K.A.R.M.A.

"Chovají se racionálně - dělají jen to co jim systém dovolí, chovají se tak, jak jsme je to naučili" 

Tyhle slova v kámen tesat.

28 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/