Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

!!Pan Tomio Okamura je prorok. Jako by tušil, že Petr Nečas, který jej vyzýval, aby odstoupil z poslanecké sněmovny, sám brzy bude muset odstoupit ze všech postů, které jej činily mocným a jak on si myslel , nenahraditelným. Ať žije Tomio Okamura, hur

á!!!

0 0
možnosti

Je zajímavé přečíst si pár příspěvků. Přitom člověk začne uvažovat, jestli má vůbec cenu snažit se něco pro tento národ dělat. Tady mají lidé tak hluboko pod kůží tu výchovu socialistického člavěka, že uvažovat vlastním mozkem je pro hodně z nich nemožné. Stačí si všimnout, že když se někdo, například pan Okamura nebo i jiní, snaží probudit v lidech něco jako, nebuďme pasivní stádo, tak se ozve plno křiklounů proti němu.

Nemůžu za to, ale vadí mi když nás od převratu 1989 karieristi,kteří se vecpali do vrcholných funkcí, bezostyšně okrádají. A jestli to někomu vyhovuje a vypadá to, že je jich hodně, tak ať dobrovolně posílá svoje příjmy politickým stranám, hlavně těm největším. Třeba potom nebudou tak moc předražovat státní zakázky.

P:S. Je vidět, že ve Švýcarsku neměli rozvinutý socialismus. Lidé tam opravdu myslí jinak.

2 0
možnosti

Když jsem si před léty kupoval auto radil mi bratranec automechanik, že " japonec na konec". Nevím proč, ale při přečtení tohoto blogu se mi to zcela jasně vybavilo.

0 1
možnosti

Předpokládám, že tu míru prezidentských pravomocí bude určovat nějaká lidová komise, nebo co. Tohohle pustit, ale toho už ne. A bude se o tom sepisovat referendum...

3 0
možnosti

Vše bude řídit Okamurova komise, jejíž členové vzejdou z referenda.

0 0
možnosti
Foto

Hmm...plyšáci necestují, nefotí se před památkami...a tak zbývá čas na psaní litanií....

5 6
možnosti

Pěkná reakce na článek. Vyzařuje z toho abych tak řekl, no nic mně nenapadá.

ps- ach jo s lidmi se opravdu pracuje krásně, to je modelína, úplná paráda.

2 0
možnosti

Pane Okamura, jen víc a houšť. Už jenom to, kolik lidí svými názory dokážete naštvat, je obrovský úspěch. Protože ti naštvaní jsou stejně jenom paraziti téhle společnosti. Většina slušných lidí Vám dává za pravdu.

13 10
možnosti

Většina "slušných" Němců dávala za pravdu taky Hitlerovi...

11 6
možnosti

zdá se že diskutující jako obvykle nečetli text nebo při čtení spali. 

Tomio neíše že ústava neumožňuje milost - jen dovozuje. a správně že ani toto právo nedává nikomu kompetenci porušovat jiné zákony a ústavní práva - uniká mi co je na tom nepochopitelnéného. 

Jako prezident můžu jednat podle svých kompetencí ale nesmím přitom porušovat Ústavní práva  a zákony a samozřejmě a na to blbcio rádi zapomínají - nesmím nikdy porušovat přirozená lidká práva ostatních - a to bez ohledu na jakékoli zákony, protže tato práva jsou nadřazená veškěrému zákonodárství - ústava neústava.

12 2
možnosti

J71a72n 97R96i68c18h77t14e92r

15. 4. 2013 12:59

Zapomínáte na jednu věc - prezident sice nemůže porušovat zákony, na druhou stranu když už k tomu dojde, nenese za takový čin, tu máš, čerte, kropáč, odpovědnost.

Proto třeba mohl p. Klaus několik let nerespektovat rozhodnutí Nejvyššího správního soudu, který mu uložil nějakou povinnost, protože to na něm zkrátka nebylo jak vynutit.

1 0
možnosti

J74a59n 22K88a64d53l10e43c

14. 4. 2013 21:28

Nejvtipnější je, jak všichni melou, že Okamurovi fandili a teď jako že už ne-e. Kecy v kleci. Ten člověk vás žere od začátku a vy nevíte jak mu zavřít hubu. Víc takových Okamurů bychom v našem prohnilým státě potřebovali! [>-]

20 4
možnosti

Já mu fandil. Před volbami do Senátu. Až po nich se začal chovat jako utržený ze řetězu.

5 8
možnosti

Doporučuji všem přečíst si na Zvědavci O rozkrádání státního majetku v 90letech a uděláte si všichni názor o privatizaci, ve které byl de facto lhlavním strůjcem Klaus a jeho kamarádíčkové.!!

12 3
možnosti

Nevšiml jsem si, že by byli omilostnění nějací gangsteři. Buď se jednalo o drobné činy - v tomto případě do vězení okamžitě nastoupili zločinci, kteří kvůli přeplněným věznicím čekali na uvolněné místo. Nebo se jednalo o dlouho projednávané činy (třeba i 10 let). Každý má právo na spravedlivý a rychlý soud a nikdo by neměl být vláčen po soudech desítky let. Klausova amnestie byl chybný politický krok (který jej poškodil), ale nebyl to žádný zločin, ani nelogický čin.

15 24
možnosti

Máte pravdu, zločin to nebyl, protože to Klausovi umožňuje zákon.

Máte pravdu, nebyl to nelogický čin - Klaus logicky musel využít poslední možnosti pomoci šmejdům, kterým sám k majetkům pomohl a kteří je za to "sponzorují". Kdyby je zavřeli, nemohli by je dál dotovat a hlavně, co kdyby při tom došlo i na Vaška.

Takže ano - nestal se zločin ani nic nelogického, ale bývalý prezident Václav Klaus zcela racionálně  a logicky využil / zneužil svých pravomocí daných ústavů a pomohl sobě, financování své strany a bandě podvodníků, tunelářů a šmejdů, na jejichž vzniku a nepostižitelnosti má on a celá naše "pravice" + ČSSD velký podíl!

22 5
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/