Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tyhle spamy - to se smí?

3 0
možnosti
ZB

Už jste jenom trapný šašek, ale Hitler začínal také jako šašak...Doporučuji všem obdivovatelům Tomia k četbě články jeho spolurevolucionáře Popelky, podporovat takového magora je opravdu zločin proti demokracii.

17 18
možnosti
DD

vidím že máte přehled, když děláte z Tomia spolurevolucionáře Popelky, je to úplně stejný názor, jako by jste napsal že kterýkoliv z komunistů, který je v parlamentu, je spoluvládní

7 7
možnosti
Foto

M40i44l76a24n 48K84a25s42l

10. 4. 2013 10:02

a to jsem si Vás ještě před časem vážil Rv

13 11
možnosti
DD

před časem jste měl kvalitní a dobrou váhu

4 0
možnosti
Foto

Přijměte výzvu pana premiéra! Je to jedno z mála jeho rozumných vyjádření. Došel jsem k jinému logickému závěru než vy - s ostudou by jste měl odejít vy a kolegové senátoři žalující prezidenta! 

Proč já vám proboha hodil ve volbách hlas? Vím proč, ti druzí škodili dlouhodobě a vám jsem dal "pokusný" hlas v naději na zlepšení. Asi jsem nepoučitelný

16 21
možnosti
Foto

P71e71t57r 52K32o36z53á42k

10. 4. 2013 12:17

Na základě čeho usuzujete, že by měli odstoupit senátoři žalující dnes již ex-prezidenta Klause?? 

Proč, pokud někdo legitimně udělá to, s čím souhlasí většina národa, je lidmi jako jste Vy "kamenován" se slovy o ostudě? Všichni v této zemi vědí, co se zde odehrálo v 90.tých letech, vědí, kdo je za to odpovědný, dnes už i víme, kam toto počínání vedlo.

8 4
možnosti
JZ

Ještě několik slov k článku pana Okamury.Jsem přesvědčený, že jeho slova jsou pravdivá.Ještě by měl v senátu dokázat bojovat s patřičnou vehemencí za slova, která píše ve svývh příspěvcích.Chci věřit, že pokud bude vytrvalý , určitě najde v senátu další příznivce svých proklamovaných zásad.

12 12
možnosti
DM

D17a16v49i23d 89M16a27c16k45ů

10. 4. 2013 12:31

Jiří, Herr Okamura se rád pouští do témat, která mají předem zajištěný ohlas, aniž by mluvil nějak víc konkrétně, nebo jak si vy myslíte, alespoň trochu pravdivě. Jemu a jeho bezmezným obdivovatelům stačí, když někde na veřejnosti zopakuje rozohněn svoje neurčité fráze s tím, že ostatní ví a že to tak je, s oblibou zanadává na vládu, na ty jeho tuneláře a zloděje a rozkrádače, pro jistotu o ničem nemluví konkrétně, jen v obecných, jeho populisticky vystavěných větách, u kterých prostý lid řve nadšením, že to "za ně" už konečně někdo konečně vyslovil. Spoustě matek s dětmi, které jsou bez práce nebo v nějaké tíživé životní situaci nyní ale spadla čelist, protože "vůdce hnutí" namířil svou spravedlivou občanskou kritiku i na ně ajejich mateřství vůbec. A nebo na ně ne? Jen na Romy nebo jiné lidi, které tak nemáme rádi? A nebo, že bych to pochopil špatně a Tomiovu superfrku naletěl? Natočí o tom nějaký další videohlod, jde svoje moudra doplní, vysvětlí a ty, kterým se už podepsal uklidní? Které děti jsou těmi parazity, případně které matky mají menší intelekt a které ne? Je třeba doložit vysvědčení nebo stačí ukázka výkresů ze sedmé třídy případně něco z ručních prací z devítky?  V mých očích je TO další Sládek, který na rozdíl od Okamury alespoň dokázal pobavit, s ním byl aspoň někdy doopravdy lochec. Škoda že senátor nezůstal u podnikání a ve Dni D, kde byl vynikající...

9 7
možnosti
JZ

Skutečnost, že pan Popelka se svými příznivci nedokázalu realizovat záměry, které měly původně v plánu neznamená,že neměli ve všem pravdu.Asi ještě není dostatečně zralá doba na to, aby masově lidé pochopili, že jim tak nějak uniká stále čím dál více jejich samotná budoucnost.Většina z nás zalezla do vlastního přítmí a reklamuje jen tak, aby topanstvo přímo neslyšelo.Asi se ještě máme docela ucházejícně, takže trpělivě snášíme veškré výstřelky těch vládnucích, v marné naději, že se to snad trošku zlepší, anebo nás tíha osudu nedostihne.Věřím v demokracii, státy na severu Evropy dokazují, že to jde.My však máme smůlu, zatím se u nás nedokázala zformovat strana, která by skutečně bojovala za většinu těch poctivých občanů.Žel Bohu do stávajících stran se neustále dostávají do čela lidé, jejichž zájem o osobní zisky  je větší, než zájem bojovat za své voliče.Překvapivě rychle se ti naši vyvolení dostávají do zcela jiných vod, než z kterých vyrostli.Nšjak prapodivně rychle se z nich stábvají velmi bohatí občané.a naplňují přísloví, že sytý hladovému nevěří.Maně si vzpomínám na jeden zvýroků našeho prvního prezidenta, který na adresu těch nahoře říkal:,,když už žerou, kdyby alespoň nemlaskali"Mnohé televizní relace dokazují, že měl velikou pravdu.Chci věřit, že nastupující generace bude natolik prozíravá a konečně ve svém vlastním zájmu pokusí se udělat kenečně pořádek.My staří na to už holt nemáme.

7 8
možnosti
JL

Zrušení politických stran, odvolatelnost politiků, státních zástupců, policistů atd. - to jsou základní body, se kterými se nemohu ztotožnit. To bychom se z demokracie posunuli někam úplně jinam.

13 5
možnosti
JC

Kdo je vlastizrádce?

Vlastizrádce je například ten, kdo se domáhá zásahu cizí moci proti výsledkům voleb ve vlasti. Což je přesně to, čím autor článku vyhrožoval.

8 6
možnosti

Vy si nejdřív hlavně ujasněte význam pojmů vlastizrada a velezrada, abyste se nemusel ztrapňovat. Bylo to v posledních měsících probíráno tolikrát, že jenom hlupák ještě nemůže znát rozdíl.

5 4
možnosti

Buďte rád, že vás, ani tu nedělní šaškárnu neberou patřičné orgány vážně. Jinak by vám ani imunita nepomohla

15 9
možnosti

A při tom by měly... Hitlera taky nikdo zprvu nebral vážně...

7 5
možnosti

O80t62a 95Š26í32d65a

10. 4. 2013 9:42

....níže diskutující si po blogu o komunistech Okamuru zaškatulkovali(aniž by ho pochopili)na věčné časy a nikdy jinak.

3 3
možnosti
JH

Dle komentářů zde by se dalo usoudit, že Češi si prostě spravedlnost nezaslouží, ba co víc, oni ji nechtějí! Jim prostě vůbec nevadí to, komu peníze ze svých daní lijí do kapes. Všechny bych vás chtěl potkat, jistě by vám nevadilo vyklopit veškerý obsah vašich kapes do kapsy mé, nemám pravdu?

A raději než napsat smysluplný argument proti, tak napadat hloupými výroky autora článku. Naštěstí existuje něco jako karma a z její výše se ukáže skutečný vox populi, který doopravdy není hlasem pár zdejších křiklounů.

12 5
možnosti

No tak ono stačí zde v diskusi vidět ty provařené blogerské ksi...tváře zdejších fanatických pravicových blogerů Šimoníka a Nádvorníka a znalému je hned jasno. Neznalému bych doporučovat přečíst si něco z jejich díla. ;-)R^

5 4
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/