Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jako příprava na volby je to sice hezké, je tam však příliš mnoho "ale".

1 6
možnosti
MB

Vážený pane Okamuro, velmi si vážím Vaší iniciativy. Ale obávám se, že všechny politické strany jsou zainteresovány na udržení současného stavu a žádné změny si vlastně nepřejí. Obávám se také, že i odvolatelnost zastupitelů je pouze teoretická záležitost - lidé jsou příliš rezignovaní na to, aby se sami nějak veřejně angažovali. A podle mého názoru - více než přímá demokracie lidi zajímá ekonomická situace (obrovská nezaměstnanost, obrovské množství bezdomovců, obrovské množství parazitů) a obrovská kriminalita (pachatelé trestných činů mají mnohem větší práva než jejich oběti). K té ekonomické situaci - když vidím, kolik průmyslového zboží, které by mohlo vyrábět kdejaké výrobní družstvo, se dováží, o potravinách ani nemluvě, tak je mi smutno. Proto si myslím, že by Vám velmi pomohl nějaký jasně formulovaný ekonomický program, se kterým by se chtě nechtě musely ztotožnit i jiné strany. Také Vámi prosazovaná majetková přiznání, vyžadovaná v podezřelých případech a zahrnující i dobu minulou, by byla jistě vítaná všemi poctivými lidmi a alespoň částečně by pomohla řešit korupci a daňové úniky. 

Přeji Vám ve Vašem úsilí hodně zdaru.

11 2
možnosti
Foto

Kdysi jsem Vám i držel palce. Teď ale chápu, že jste egoista a populista. Jediný, co mě uklidňuje, je vědomí, že příště už mandát neobhájíte.

10 26
možnosti
JH

J10i77ř72í 60H57o42l87ý

10. 5. 2013 9:44

Odstěhovat parlament do "Dachau".R^

2 2
možnosti
EN

Držím palce pane Okamura.

Čtu vaše blogy již pár let a doufám že vás neodradí křiklouni ,kteří nazýváni věcí pravým jménem popvažuji za populismus.

A vzhledem k narůstajícímu počtu negativních článků na vaší adresu,je jasné že kráčíte správným směrem R^

23 6
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/