Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Geniální " Ale nikdo si neklade za cíl kteroukoli ze stran zničit. A už vůbec nikdo nemá v úmyslu ničit lidovce. Na politické i historické znemožnění jim přece stačili lidé jako Kalousek, Severa, Parkanová nebo náš Cyril Svoboda. "

0 0
možnosti
DN

D61a86v14i41d 61N51o16v25á78k

15. 6. 2013 16:27

Tomio, přestaň se zabejvat kravinama a začni normálně makat. Raději místo příspěvků vem rukavice, a pojď s náma uklízet ten bordel po povodních. Místo keců, začni konat ;-). Čest práci soudruhu

1 2
možnosti
JN

Myslím že si s ním v práci nezadáš troubo

0 1
možnosti
VM

Souhlasím s Vámi pane Okamuro. Ono totiž daleko důležitější, než heska a mimo jiné i pozdravy, je každodení realita. A ta začíná být díky počínání současných mocných neúnosná. Tedy ano. Je mi jedno, jak se která skupina lidí zdraví a potažmo i jaké má třeba i morální a náboženské rituály, samozřejmě pokud to není v rozporu z principy této země. Ale není mi jedno, jak a kam kdo vede tuhle zemi, jak hospodaří - nehospodaří s veřejnými prostředky a jaká to všechno má dopad na mě.

0 0
možnosti
Foto

Zdař Bůh Tobě a našim restitucím !!;-( Lid zapláče, ale my nade vše...

0 0
možnosti
Foto

J77a67n 27R76ý71z23n86a33r

13. 6. 2013 11:01

Křesťanství je ideologie stejně jako komunismus. Na filozofické úrovni ještě budiž. Ale aplikovat obojí do politiky se holt nevyplácí. Komu se to nevyplácí - těm co nejsou právě křesťané a těm co nejsou právě komunisty.

Ale i to má svůj háček. Nedávné dějiny nás poučují i o tom, že komunisté se popravovali, zavírali a vyhazovali ze zaměstnání ve velkém i mezi sebou navzájem. A ekonomicky jsme na tom byli biti všichni. Členové i nečlenové.

1 0
možnosti
MM

Tak zdař Bůh Tomio a v šest v práci.;-DR^

3 0
možnosti
JS

Tomio, Tomio, ani nevíte, jak jste trefil hřebíček na hlavičku. Ono totiž právě jde o to jestli "Zdař Bůh nebo čest práci", ale to Vy nejste schopen pochopit, protože Vy máte pravdu a ostatní se mají připojit a hlavně nemít jiný názor. Vaše "demokratické" návrhy na svržení vlády hodně připomíná "čest Práci" a pak ovšem Bůh s námi.

6 6
možnosti
RK

Je mi tak nějak jedno co plácá Cyril Svoboda na sjezdu své strany. Co mi ale jedno není, když se parta pošuků "podepisuje" "My občané...." když své setkání nazývá "Velký sněm", když na náměstí svrhává vládu která získala důvěru demokraticky zvolených poslanců a to navíc za účasti poslance kterého nejvíc proslavily obálky s penězi pro spolusoudruhy. Je úplně jedno jak se kdo zdraví. Politikům (včetně Bárty, Okamury....) nevěřím ani "Dobrý den"Rv

7 6
možnosti
RK

Co konkrétně se Kružíkovi na mém příspěvku nelíbí? :-)

2 0
možnosti
PR

P22a93v58e77l 63R35y12s

13. 6. 2013 8:54

To se vám povedlo pěkně vystihnout. Před 89.rokem, když byl důvod bojovat proti komunistům, mnoho lidi "taktně" mlčelo. Dnes, skoro čtvrt století po pádu komunismu jsou bojovníky světového formátu.

11 0
možnosti
JR

J21a80r34a 70R98a77n19k

14. 6. 2013 4:37

Pane Rys, mnozi se snazili a koncili ve vezeni, moje matka byla v 48. na Borech, proste si myslela, ze je svobodna mlada zena a zadny nevolnik, chtela videt Alpy,

byla vasniva lyzarka. Konecne se ji to podarilo v 68. Nase rodina to vzdala, ale rodice vzali i babicku, takze jsme vam tam nikoho na pospas nenechali:-)

0 0
možnosti
MD

Jo, to by slo. Prosty krestan a prosty komunista se zas az tak nelisi. Bida, prace, odrikani. Nakonec ani na vrcholu tomu mnohdy neni az tak jinak. Obolous, siesta, dostatek. Je to jen otazka pohledu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/