Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Okamuro, angažování p.Samkové Vaší stranou, je vážná chyba !!!!

1 0
možnosti

tak si o tom vy okamůrovci uspořádejte referendum ... ;-D např. já z tý samkový mám vyloženě radost ... ;-D

1 0
možnosti

Naprosto souhlasím. Proto je také potřeba usilovat a nepolevovat v boji za hmotnou odpovědnost odpovědných, minimálně alespoň co nejrychlejší uvedení v platnost služebního zákona. Kolik stran mělo v programu třeba referendum nebo urychlení platnosti služebníhi zákona. A ticho po pěšině. Prosím vytrvejte, buďte vidět, buďte slyšet. Slušní lidé téhle zemičly Vás potřebují.

0 0
možnosti
Foto

Čím to je, čím to je - že čtenost oproti těm minulým tolik klesla - z cca 190000 za 2012, 120000 za 2011 a 70000 za 2013 na necelé 4000 za 2014. Jak vás jednou zvolí pane Okamura, tak asi už není důvod vás sledovat. Třeba je to důkaz toho, že Ti co vám dali hlas vám věří a čtení vašich projevů přenechají těm - kterým jste trnem v oku. Je ale divná ta POVAHA ČESKÁ.

1 0
možnosti

Pane Okamuro, namísto populistických blogů byste měl začít pracovat, jak jste sliboval. Vaše účast na jednáních Senátu byla nevalná, dá se předpokládat, že stejně budete absentovat ve Sněmovně? Začínáte plakat, že s Vámi ostatní politici nechtějí spolupracovat. Ale to není jejich chyba, ale Vaše, pokud je nedokážete přesvědčit o té Vaší populistické pravdě, pokud je odrazujete svoji rétorikou, populismem a arogantním vystupováním. Silou hlasu lidi nepřesvědčíte.

2 1
možnosti

Můžete být konkrétní a nepapouškovat ostatní zkorumpované politiky (třeba Kalouska) a zaprodaná média omšelým populizmem a řící konkrétně, co je v jeho názorech prosazováním rychlých a líbivých, ale těžko uskutečnitelných řešení? V naprosté většině pan Okamura řešení navrhuje a není to po většinou řešení jeho vlastní, ale převzetí zkušeností ze zemí, kde to funguje. Už dědové našich dědů chodili do světa na zkušenou. Naše zlodějskopolitická garnituira se tomu ale brání jak čert kříži. Tak, jak jste svůj příspěvěk podal se v mých očích ničím nelišíte od největšího hada v politice Kalouska.

1 0
možnosti
Foto

Trénuješ na prezidenta?:)

2 4
možnosti

J26o17s22e35f 69P37a55r24á28k

14. 3. 2014 20:53

Na prezidenta ne,chtělo by to svěcenou vodu,že ano:-)

1 0
možnosti

Vždy jsem byl přesvědčen, že projevy k národu, speciálně ty novoroční, by měl pronášet někdo, kdo má co říct a jehož slova mají nějakou váhu. Vy to rozhodně nejste.

6 13
možnosti
Foto

Jak říká lístek z čistírny. Některé skvrny nelze vyčistit bez porušení podstaty látky. Proto nelze čekat nápravu, dokud bude fungovat blbokracie, za kterou se dá rovná demokracie pokládat.

5 0
možnosti

Tedy lidově řečeno, dokud budou v politice mít moc bývalí, tedy bohužel i ČSSD, TOP09, (Kalousek) ODS a další, kteří zde tohle mafiánské protilidské prostředí vybudovali.

1 0
možnosti
Foto

Přes tato slova nejede vlak...máme obrovské štěstí, že někdo vlivný je ochoten se nás zastat...ostatní je ale opravdu na nás...děkujeme R^

12 1
možnosti
Foto

Ano, takto si představuji movoroční projev. Karma R^

12 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/