Diskuse

Migrace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Tomio,souhlasím s Vámi ve všem co jste napsal... Je potřeba udělat znova REFERENDUM o vystoupení z EU!!Tady se stále jedná o nás bez nás!!

... Angličani jeli na exkurzi do Norska,aby pochopili jak země může vzkvétat,prosperovat a být bez dluhů aniž by země musela vstoupit do EU

Norská cesta ven z EU ...

http://www.youtube.com/watch?v=JqMeOjfgp_w

1 0
možnosti

No. Máme otevřené hranice. Každý může svobodně vycestovat a spousta lidí tak činí. Jenom nevím, proč nechtějí vidět, že na západ od nás to většinou funguje, u nás stát nefunguje, je tunelován, vybírány vysoké daně. Když už jedete ven, koukejte se, jek to má vypadat, když to funguje.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, s tímto názorem snad občané naší země nemůžou nesouhlasit. Kéž by se nad tím pozastavili i ostatní zástupci naší země a dali do pořádku to, co mají. A konečně začnou pracovat pro naši zemi, pro obyvatele, kteří je volili.

9 0
možnosti

XZdravím Vás

           kdo jiný, než Vy, zvolený zástupce občanů by se měl angažovat v této otázce?!...

A už konečně také udělejte něco s těma neziskovkama, které nedělají nic jiného, než že za státní peníze podněcují rasovou nenávist !!!! Dále je třeba se podívat na agenturu pro soc. "vyčleňování" jejíchž výsledky byly nezávislým auditem vyhodnoceny jako záporné!!

Tam se promrhá peněz, víc než vůbec dokážeme představit;-€;-€;-€;-€

6 0
možnosti

podívejte se na ukrajině hlásají demokracii a svobodu  ..  a co to má společného s demokracijí když jeden Janukovič muže dát rozkaz střílejte odstřelovači a nechá povraždit  vesmněs vybrané mladé lidi .. aby ty ostatní zasrašil...  To je , ale tvrdí že jsou demokrati... ato je všude podobné... ti nahoře mohou.. mohou rozkázat polici.. mohou nás vyhladovět mohou.. ledacos , proč to dělají .. aby lidi poslouchaly a pracovali za almužny.. které je alespon 10  dní v mněsíci nasytili.. a pak musí poslouchat mít starosti  achodit do práce zatím co politik sklízí a lýže smetánku alibuje si dobře to dělám...  určitě by mněli býti kvoty na emigranty, ale mnělo by být pružné reagování na kteroukoliv situaci která nastává  ... jenže opak je pravdou dlouhou dobu se musí čekat až cosi příjde na přezřes... stojí to hodně milionu a spousty emocí které se odrazí nazdraví.. ale jalové tele takové věci neosloví..  neví.. 

:-P

0 0
možnosti

Rekl bych, ze kazda zeme ktera me vetsi zkusenosti s imigraci jako je USA dava cekaci dobu 5 let. Podle soucasneho zakona, pokud se v teto dobe provini proti zakonum, je deportovan. Dale, na hranicich a I ve vetsich vzdalenosti od hranic cas od casu hlidkuje imigracni policie, ktera jako jedina slozka muze ilegalniho zadrzet, poslat do vezeni s naslednym soudem, ktery dotycne(mu) da nekolik mesicu na zlegalizovani pobytu. Jinak deportace.

6 0
možnosti
Foto

Pokud by politici, kteří se hrdě hlásí k demokratickým principům ve svých státech a za peníze svých spoluobčanů, měli na prvním místě občana a jeho kvalitu života ve spojení s "normální" prací, nemuseli by vůbec řešit migraci. Ale to by se politici museli vzdát výhod, které jim sociální systém nepřímo přináší. [>-]

4 0
možnosti

EU je pro naši vlast jednoznačné zlo. Je to jen delegace odpovědnosti a přenechání rozhodovacích procesů "nikomu" - resp. nikomu zainteresovanému. 

Jsem pro vystoupení z EU, obnovení kontrol na hranicích (kontrol bez buzerací), zavedení cel, coby ochran našeho vnitřního trhu. 

Líbil by se mi suverénní stát typu Švýcarska..

21 2
možnosti

Pro proexportní zemi je zavedení cel obrovským přínosem;-D  My si sice uchráníme vnitřní trh před okolím, jenže okolní země udělají to samé vůči nám.

3 1
možnosti

P.Okamuro, se znění vašeho článku  souhlasím R^

Velká škoda , že na toto nikdo ve sněmovně, vládě, neslyší.

Vždycky budou důležitější téma k řešení, je to ale relativní.

Až dojde konečně řada i na migrační problém, bude už pozdě.

A když už imigrace, tak zodpovědná ze strany politiků, čili výběrová,

 stejně jako právě ve Švýcarsku !! Proč děláme věci špatně, když je můžeme dělat dobře,  třeba právě po vzoru Švýcarů, kteří s tím mají bohaté zkušenosti. K tomu se hlásím. Jinak nevím, co tady jednou zanecháme svým dětem.....

17 2
možnosti

Je mi smutno z budoucnosti naší země, jestli jste opravdu jen jeden v celém senátu, kdo chce zavést jasná a potřebná pravidla...;-( Rv [>-] Rv EU ;-O

10 0
možnosti

Je mi smutno z lidí jako je Okamura.

3 28
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS