Diskuse

Migrace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P36e71t44r 88P54a80u36l

20. 2. 2014 11:21

Naprosto s Vámi souhlasím pane Okamuro .Migrace je v tomto ohledu tak říkajíc nebezpečná věc .Má to své +i- .Český národ si musí uvědomit že pokud necháme cizince vládnout nad našimi životy nejsme tudíž oprávněni něco měnit .Při screeningu firem kde jsou začleněni jak občané ČR tak i cizinci je to 30%:70%pro cizince a to se nebavím o tom že v naší společnosti nezůstala jediná velká firma která by nesla české jméno.Vše co bylo vybudováno za posledních 25 let bylo zničeno 15.letou vládou!CHCEME SVOBODNÝ ČESKÝ STÁT ;-O!!!!!!

16 0
možnosti
AF
JL

Češi vymírají čili takových 50 000 migrantů ročně by pomohlo mladým generacím, které se nechtějí rozmnožovat, aby tu někdo za ně pracoval. Ale: všude v Praze jsou vietnamské a čínské obchůdky. Platí daně? To by mě fakt zajímalo. Kontroluje to někdo? A cos e týče práce cizinců - jak je v tom nějaká levárna, něco nelegálního - zákaz pobytu a tučné pokuty firmám. Ať zaměstnávají Čechy a platí jim normální mzdy, fšiváci.

7 1
možnosti
AF

Ono to má ale jeden háček :

Migranti přibývají , ale ti za nikoho, ani za sebe,  pracovat nechtějí, dokonce ani ti,

 kteří sem imigrovali před desítkami a stovkami let, 

těch tu žije obzvlášť hodně a nepracují dodnes. Má tedy smysl sem pouštět další ?

/ mám na mysli převážnou část / . To nám pomůže rychleji ke dnu Rv

11 0
možnosti
MR

Takže když 10 let pracuji a platím daně a sociální pojištění v Británii, tak v případě ztráty zaměstnání si mám požádat o podporu v ČR? Takhle jste to myslel?

3 4
možnosti
JN

Po deseti letech práce v dané zemi už vám vzniká právoplatný nárok. Článek je ovšem o době mnohem kratší, až žádné... Špatně pro Evropu potažmo EU je nejednotná a liberální migrační politika, kde za naše peníze vystudují špičky oboru, odejdou do lepších podmínek a jsou "nahrazeny" přistěhovalci bez jakéhokoliv vzdělání. Tento problém vzniká jen špatnými nebo chybějícími zákony, naproti tomu máme plno zbytečných, nejasných zákonů a vyhlášek. Například, průměrný věk doktorů v ČR je dnes 54 let a neustále roste. http://zpravy.idnes.cz/prakticti-lekari-starnou-jsou-nedostatkovi-jako-zubari-p2l-/domaci.aspx?c=A100422_222045_domaci_iky

5 1
možnosti
JC

Věc je vcelku jasná - chcete-li prosadit všeobecné referendum, musíte usilovat nejprve o vystoupení ČR z EU.

EU je zjevný nepřítel svobodného rozhodování občanů, což svou reakcí na poslední švýcarské referendum potvrdila.

12 0
možnosti
Foto

Největší naivitou je myslet si, že to co stát zavinil, stát také odstraní.  Každý má právo žít kde chce, ale nikdo nemá právo žít na něčí účet.  Až tohle pochopí většina lidí, parazitická kasta politiků ztratí svou, podfukem získávanou,  legitimitu.

18 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/