Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J48a69n 30M27o86r96a11v15a

27. 3. 2014 18:33

v Africe na etiopském uzemí, kde by založil Romanistán. Tato myšlenka je v případě Romů v současnosti samozřejmě reálná, Preji mno stesti ciganum v jejich novem state - uzijte si to . my jsme si uz taky uzili - Vas - a dostatecne . Ted se konecne ukazte jaci jste dobri. Mnoho stesti. A myslim to uprimne. R^

3 1
možnosti
Foto

P29e42t94r 65H10a86n66n14i50g

27. 3. 2014 15:35

Okamurův Úsvit vyhraje volby do EU

1 1
možnosti
MR

Myslím,že zrovna pana Okamuru těžko může někdo nařknout z rasismu,on prostě jen popisuje situaci tak jak tu je.Třeba je to politik,který konečně zavede stejný metr pro všechny bez rozdílu barvy.

14 1
možnosti
Foto

A z populismu ho nařknout můžu?;-D

8 3
možnosti
JP

Pane Okamuro, proč myslíte, že se Romové ani česky neučit nechtějí? Pak totiž neseženou práci a můžou si hrát na chudáčky ublížené. Měla jsem před několika roky na starosti vietnamského chlapce. Matka přišla v Vietnamu a horko těžko rozuměla česky, O to víc se snažila, aby děti česky uměly, když už tu budou žít. Na tom chlapci bylo taky na první pohled vidět, že není běloch, ale česky uměl bezvadně a ve třídě to byl premiant. Ano, taky se mohl vymlouvat na jinou barvu pleti. Romové tu žijí několik století a ještě neumí česky? To ale není NAŠE  vina, ale výhradně JEJICH! Proč by měli povinně chodit do školky? To je přece věcí rodičů, aby je naučili dovednosti, potřebné pro školní docházku. Nezlobte se, ale proč bychom MY měli chtít, aby se začlenili? Nechceš? Tvoje volba! Ale bylo by třeba sebrat dávky "za nic" a nařídit obecně prospěšné práce. Chceš peníze? Nejdřív zameteš náměstí. Ukradl jsi koště? Tak ti dáme dávky, ale snížené o nové koště, to něco stálo. Proč je pořád něco nutíme? Když přivedete koně k vodě. taky se nenapije, i kdybyste mu hubu do vody strčil.

12 0
možnosti
MR

Hlavně např.zmiňovaní vietnamci by teoreticky měli důvod se vymlouvat,že neumí česky.Ale ti,kteří se tu narodili mluví česky tak,že když je nevidíte,tak nepoznáte,že mluví cizinec.Cikáni se tu rodí po generace,ale ano,je to jen jejich lenost,nebo vyčůranost..............:-/

6 0
možnosti
OV

Ty voe Tomio, a co když tam budou běhat bílí dementní bratři? Co s nimi? Vždyť je to našinec, kam je pošleme? Necháme se terorizovat jen proto, že jsou bilí?

Obrácená logika dost nesedí, co?

Tomio, tys nám mega zhnědnul, to je otřesný.

1 12
možnosti
PF

Nemohu se zbavit vtíravého pocitu, že ve vámi popisované situaci (bílí bratři) by už tito dávno seděli, nebo leželi ve špitále. Na vesnici se takové problémy (nepomůže-li vlídné sousedské slovo) řešívají ruční domluvou.

Jenže jsme v situaci, kdy se na cigána/roma bojí každý jen křivě podívat, protože by byl automaticky s velkým mediálním jásotem našich nezávislých médií nařčen a odsouzen za rasový útok.

13 0
možnosti
PF

Škoda, že jde dát jen jedna karma.

7 0
možnosti
Foto

Pitomio potřebuje vzkřísit uvadající karmu a popularitu, tak zas vytáhl romáky :-)

4 29
možnosti
PF

Pane Buriánek, jen ubožák vašeho kalibru pěkně v anonymitě internetu rádoby vtipně komolí něčí jméno, ale sám nedokáže k problému dodat nic konstruktivního.

Všiml jsem si vás a vašich "chytrých příspěvků" již v jiných diskusích a musíte být fakt divnej pavouk.

22 0
možnosti
JS

J83a12n 52S22e86m10i16k

26. 3. 2014 12:42

"Naopak sionisté bývali a jsou považováni za extrémisty"..... co je to za blabol?  kym? nacisty? vite co to znamena sionismus?

3 1
možnosti
TT

Ale byli... Totiž, tvrdit někdy koncem 19. století, že se obnoví ten bohem slíbený stát, dnešní Izrael, to nevypadalo tenkrát tak normálně jako dnes.

0 0
možnosti
AF

Pane Okamuro, NE také mešitám v ČESKU !!!! 

Starostka STRAKONIC Ivana Říhová Rv 

 nadšeně dává souhlas ke stavbě mešity ve Strakonicích !!Rv

Co nám udělaly naše děti, že se jim takto chceme mstít , Říhová ?

Místo  aby bránila postupný zánik našich kmenových obyvatel, dělá pravý opak za účelem byznysu - tržnic a obch.řetězců .... Musela zešílet nebo byla uplacena , strašné!!!

A ještě se tím chlubí na videu , občané Strakonic- vy to dopustíte ?

19 0
možnosti
SJ

S tím romským státem je to zajímavá myšlenka, když Romové nechtějí a taky neumí žít vedle nás. Problém je, kde takový stát zřídit. Dobrovolně se žádný stát svého území ve prospěch cikánů nevzdá.

Tak jestli by nebylo ke zvážení vyčlenit jim nějaké území u nás. Anebo více menších území, to by bylo reálnější. Vytipujte například nevyužívané vojenské prostory, stávající romské lokality, například Chanov a podobně. nebyl by to sice stát ale spíše enkláva Romů anebo rezervace, ale zamýšlený účel by to mohlo plnit. Oni by tam byli spokojeni, nikdo by je tam nediskriminoval, mohou tam žít podle svého, mít tam vlastní samosprávu a tak dále. Pozitiva převažují. Negativum jediné. Co by jedli za pár týdnů?

4 1
možnosti
AF

Na to by měli zasednou představitelé velkých států, nakonec Asie je dost veliká a není hustě obydlená / krom Číny a Indie /, pro by to nešlo, když už v minulosti to šlo v případě Izraele ? ! Jen chtít . Mohlo by to být řešení pro všechny a určitě lepší vztahy .

0 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/