Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ahoj, jsem Standa Míček a pod Váš článek bych se podepsal psace i tiskace!

Jdete vědomě "proti proudu" (v politice) a je jen otázkou času, kdy s vámi půjde více a více lidí. Jen tak dál pane Okamura. Otázka romů se musí co nejdříve řešit a to razantním způsobem. Začal bych tím, co i Vy navrhujete a to je omezení sociálních dávek. Nechci platit sociální pojištění proto, aby se romové, co doma sedí na zadku (anebo sedí na zadku v hospodách a hernách u automatů) měli dobře, ale abych se já, v případě že ztratím práci nebo onemocním, měl dobře. 

Podporoval, podporuji a budu podporovat Vaše hnutí.

38 3
možnosti
PP

Už seozval nějaký multikulty aktyvýsta na Romea.

http://www.romea.cz/cz/publicistika/komentare/marek-zeleny-realita-vs-media

Naprosto typický článek od rasistů z Romea. Úporná snaha bagatelizovat terorizování místních občanů jako snad běžnou sousedskou při. Záměrně vynechánoo, že tohle házení kamenů do oken je jen pokračování mnohem závažnější trestné činnosti tohoto klanu, kdy jednoho místního už málem ukopali a proto dostal policejní ochranu. Záměrně vynechán rasismus členů tohoto romského klanu. Ale o to víc snaha udělat rasisty ze všech okolo.

 A těmhle rasistům z Romea jsou ročně z kapes daňových polplatníků miliony na jejich "neziskovou" a "přinosnou" činnost. Hnus.

27 2
možnosti
BL

Neuvěřitelně drzý, skutečnost bagatelizující článek od M.Zeleného na Romea!!

Zde něco pravdivějšího:http://m.denik.cz/domazlicky_denik/c/obzalovany-stryckovicky-rom-dorazil-k-soudu-opily-20140321.html

3 0
možnosti
MC

Vyborne Tomio..

21 3
možnosti
TH

Nevím jestli se jedná o neschopnost naší vlády nebo o záměr. Ono, když jsou lidé naštvaní na nepřizpůsobivé obyvatele naší republiky, nezabývají se tolik tím, co dělá panstvo nahoře - jako třeba předražené dálnice apod.

Na řešení situace by celkem stačilo, kdyby pravidla platila pro všechny stejně a skončila tzv. pozitivní diskriminace (to by mě zajímalo, co je na tom vlastně pozitivního). Zatím je to tak, že hlasitá menšina je zvýhodňovaná, protože většinový obyvatel se bojí nařčení z rasismu, kdyby jim měřil stejným metrem jako nám ostatním.

Kdyby to nebylo k pláči, musel bych se smát, že když řeknu "cikán" jsem považován za rasistu, ale když cikán řve s klackem v ruce něco o bílých sviních, je to v pořádku a už vůbec to není rasismus...

18 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, přesně tak! Naprosto s Vámi souhlasím...

0 0
možnosti
Foto

pane Okamuru NE

Pana Hasana 2x NE NE

1 9
možnosti
AK

S cigánskou otázkou se už zabývalo několik politiků. První byl pan Uhl, když rozvířil pro blémy v Matiční ulici, ale  sám tam bydlet nechtěl. Od této dobxy se o Češích říká, že jsou rasisté. A co Kanada a Anglie, tyto země vraceli  nepřizpůsobivé zpět. Jak se tam asi chovali, že je ani tam nechtěli. Kvůli nim byly znovu zavedeny víza. Pan Kolcáb také měl plná ústa, jak to zvládne, ale rovněž  si nechtěl  ani na pár dnů  zkusit, jak se žije s nepřizpůsobivými, dokonce starostka mu to nabízela. Nakonec z postu de facto odešel.  

Ještě se nestalo, aby byl článek o tom, že jby Češi terorizovali v nějaké obci cigány. U nás je rasismus naruby. Většinu usurpuje menšina. Bohužel.

19 1
možnosti
PM

P53e85t41r 69M70i90n89k94a

21. 3. 2014 17:54

Pane Okamuro, mám několik dotazů. Území pro vybudování romského státu poskytne kdo? Indie? Proč by to dělala? Vzhledem k tomu, že každá čtvereční píď na zeměkouli už někomu patří, není mi jasné, kde by se našlo území pro romský stát. A i kdyby, zadarmo to nebude a kdo to zaplatí? Romové? Česká republika? Nebo vy? S ostatními řešeními, které jste nastínil celkem souhlasím.

0 10
možnosti
Foto

V16í45t 75H47a93s64s77a16n

21. 3. 2014 17:44

Okamuro,

stále mi vrtá hlavou, co vám ti Romové v dětském domově, kde jste jako malý pobýval, provedli, že jim to teď takovou ošklivou formou vracíte. - Určitě v tom bylo něco z čeho máte celoživotní trauma a musíte si tímto způsobem na Romech honit karmu, politické body a v neposlední řadě své pomuchlané ego.

Japonče, když jste takový frajer a necháváte o mě psát články s podobnými titulky:

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Tomio-Okamura-setrel-Araba-za-reci-o-svem-rasismu-215197

,tak se nedivte, že vám to podle hesla "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, vracím.

Ano,momentálně jsem se zastal Romů, na které jste vztáhl princip kolektivní viny, stejně tak, jako jsem se nedávno zastal všech řadových komunistů a Rusů, na které v těchto dnech, podobní populististi, jako jste vy, vztahují princip koletivní viny. Frajere, když mi bylo dvaadvacet, tak jsem měl svou vlastní realitní kancelář a měsíčně vydělával mnohem větší peníze, než když bylo dvaadvacet vám, jak tak rád popisujete v dojemném příběhu o tom, jak se stal z chudého japonského popeláře bohatý kluk..  Takže, klidněte hormony a koukejte se ve své rétorice mírnit.                                     VH

3 49
možnosti
VP

mírni se ty, chlapče s kriminální minulostí..... on, narozdíl od tebe neseděl v "báni" za ublížení na zdraví..... napadl jsi a zranil revizora jen proto že jsi jel na "černo" a dělal bordel..... všude píšeš jak ses musel bránit proti proti přístupu lídí ke tvé maličkosti.... jak tě házeli božátečko do jednoho pytle pomalu s teroristy.... ale ty ses tak choval, násilník a odsouzený člověk tady káže o morálce.... ale čemu se divit v téhle zemi...největší práva tady mají kriminálníci a normálni lidi aby se báli vystrčit nos díky takovým aktivistům jako jsi ty..... je zajímavé že si nevemeš svých pět švestek a nejdeš dělat takovou agitaci někam jinam.... to né, co, tady se ti to vykřikuje, tady si v pohodlíčku, klídeček, co.... a když tady plácáš něco o kolektivní vině....jen za poslední dva dny.. bordel ve vesnici.....odsouzení za napadení... a jediné co většina umí, je stání ve frontě na dávky.... práce?? ta je jen pro hloupé bílé..... jdi už Hassane někam s těmi svými kecy.....

34 0
možnosti
JO

Já se sociálního bydlení v kompetenci města bojím. Mám totiž osobní zkušenost s městským cikánským bydlením. Blízko nás stojí panelák, ve kterém všechny byty vlastní město. Celý panelák byl původně určen pro sociálně slabé jako sociální bydlení. Bydlely tam chudší rodiny z majority i několik romských. Několik let to fungovalo. Jenže majorita se snažila vydělat na vlastní, lepší bydlení, postupně se stěhovala pryč. Cikáni vlastní byty nechtěli, proč by se namáhali šetřit, když jim stát vždycky dá....Dopadlo to tak, že v celém paneláku dnes nebydlí jediná majoritní rodina. Jen cikáni. Tím jak je jich pohromadě moc - podle toho to v okolí vypadá. 

Jak píšete, kdo nezažil, nepochopí. Nejhorší je, že byty v okolí se staly prodejné jen hluboko pod cenou, takže lidé v okolí jsou v pasti.

Nejedná se o soukromou ubytovnu, celý panelák je městský, do tohoto stavu to nechalo dojít město.

Takže z pojmu sociální bydlení mě jímá hrůza.

28 0
možnosti
JV

Potom za to může město, konkrétní lidi, že do paneláku stěhují místo lidi z majority, ale sociálně slabé, např. invalidy, samoživitelky atd. lidi, kteří se neumí chovat. Že je panelák města je v pořádku. V pořádku není bytová komise.

4 0
možnosti
ZB

Mega populista a jeho " cikánský stát"  zase v akci.Problém v jedné vesnici převeden do celého státu.Mnoho lidí má hloupé a agresivní sousedy a nemusí to být vždy cikáni, co s tím? Řešení v podstatě není, ale dá se o tom  žvanit...

3 30
možnosti
OL

O12t14o 96L65e42v

21. 3. 2014 16:59

Problém v jedné vesnici,vy jste snad spadnul s měsíce žvanile,toto je jen jeden ze stovky případů co se deně odehrávají.;-€;-€;-€.http://www.czechfreepress.cz/z-domova/nasili-v-pribrami-prudce-roste-lide-vyzyvaji-k-demonstraci.html

25 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/