Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Tomio jde politicky do kopru, tak zase vytahuje cikány. Nic víc bych v tom neviděl.

5 14
možnosti
JL

Myslím, že Úsvit půjde po tom rozkolu do kopru.

2 0
možnosti
AH

Zkrachovalý "politik" se snaží oprášit laciný populismus pro tupé stádečko, se kterým byl tak úspěšný a který mu vydělal slušné peníze na státních příspěvcích. Místo šíření nesmyslů lépe napsat jestli už má Úsvit víc členů než poslanců v parlamentu. Pravděpodobně nikoliv, příspěvky by se pak musely dělit mezi víc kumpánů. Ale poslední volebních průzkum ukazuje, že už to steně nebude potřeba ;-D

6 15
možnosti

pane Antoníne, a kdyby to napsal někdo z vámi oblíbené strany, co byste si o tom myslel ?  že má pravdu ?

2 0
možnosti

Ke zbytku se vyjadřovat nebudu, ale zarazila mne kritika jedné myšlenky: Proč by stát (samozřejmě za jasně definovaných podmínek) neměl podporovat studenty ze sociálně vyloučených poměrů? To je snad myšlenka, která je (na rozdíl od sociálních dávek nepracujícím, kteří pracovat nechtějí) v pořádku, ne?

5 9
možnosti
MR

A proč kamarádka,která přišla o práci a byla na pracáku a tudíž i na socce dostala radu,ať syna pošle na neplacenou školu?Na školu chodil 2 roky a platilo se 12000kč ročně,což tenkrát kámoška v pohodě utáhla a cikánům se dávají příspěvky za to,že vůbec dítě pošlou na základku.

8 1
možnosti

pamatujte si to na ně. Na ty politiky, kteří proti této nespravedlnosti nic neudělali. V současnosti všichni ve vládě.

16 0
možnosti
Foto

Jestliže se tato situace nezmění a nadále bude jedna skupina žít z práce ostatních, čeká nás budoucnost plná problémů. Tady neplatí, co tě nepálí nehas, ale co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek.

 Zákon musí platit pro všechny stejně a jestliže tomu tak není, je něco prohnilého v tomto našem státě.

29 0
možnosti
MH

Naše babička měla nápad na jednoduché a podstatně levnější řešení než jsou dnešní neziskové organizace. Říkala "Po Sametu se zapomnělo na restituce u c..Rómů: Takže jim vraťte koně, maringotku, housle/basu a ať se v míru a pokoji navrátí ke svým tradicím a kořenům!"  

.....no a městské strážníky můžeme přejmenovat na strážníky obecní, ti věděli a měli v popisu práce si podobné "karavany" ohlídat.

31 0
možnosti
Foto

Je to jako se "zkaženými" dětmi. Zahlť je penězi - nic z nich nebude.

18 0
možnosti
Foto

Zahltit problém penězi, politicky ideální řešení.

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/