Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

E55v24a 68K29y73s56e17l32á

27. 2. 2015 17:20

A co děti sociálně slabých, ale většinové populace, nemají nárok? A to není diskriminace?

21 0
možnosti
JC

Ten Dienstbier je z nějaké konkrétní strany. I ta Marxová. Když lidé tuto stranu tak hojně volí, je nepochybné, že chtějí, aby stát z jejich daní tyto obskurní spolky živil. Kdyby to lidé nechtěli, nevolili by je.

33 0
možnosti
Foto

Mělo by platit NEMÁŠ PŘÍJEM , NEMÁŠ PODPORU. Podpory by se měly stát součásti daní z příjmu. Pokud není nabídka práce, zaměstnávat by měly nezaměstnané obce. Umělá zaměstnanost, která byla praktikována za socialismu, je mnohem prospěšnější než nezaměstnanost.

17 3
možnosti
MJ

A z čeho budou ty obce platit mzdy? A co vymyslí za práci, přehazování písku z hromady na hromadu? Vykonávaná práce musí mít smysl a smysluplná práce musí být řádně zaplacena, což jsou oboje podmínky pro obce nesplnitelné.

2 9
možnosti
MP

Clanek pekny a nemuzu nesouhlasit. Nicmene stejne tak si nemuzu odpustit male rypnuti - zkuste priste text trochu vice strukturovat. Ty dlouhe odstavce se ctou pomerne spatne.

1 0
možnosti
FK

Doplňte si ještě jednu tzv. neziskovku :

http://ossvetlokadan.webnode.cz/

0 0
možnosti
MJ

A také Úsvit přímé demokracie. Spíš tedy nahnědlé.

1 14
možnosti
Foto

Aby nedošlo k omylu - "neziskovka" neznamená, že není zisková pro lidi v ní pracující ;-D

32 0
možnosti

To řekl kdo? Pracoval jste někdy pro nějakou neziskovku? Fakt si myslíte, že všemožné charity na své činnosti nějak vydělávají. Styďte se (a vašich 15 plusových nohsledů taky).Rv

0 15
možnosti
PB

kdo jiný než poslanec (např. Vy) by místo fňukání měl něco udělat pro to, aby se stala nějaká změna? To že lidi brečí svým poslancům je normální, ale aby poslanec brečel lidem, to je trochu divné ne? Jste zvolený a placený za umění hledat řešení, najít pro něj podporu a prosadit jej.

3 15
možnosti
PS

Jeden poslanec je od toho, aby brečel před svými voliči a pokud možno důrazně, aby ti voliči konečně pochopili, kde je ten pes zakopaný. Až ho pak zvolí dost lidí ve volbách, může se pustit do realizace toho, o čem zatím jen mluví. Ve vašem případě, nepochybně, pláče pak Okamura na špatném hrobě... to se holt stává ;-)

22 0
možnosti
ZJ

Můžeme narvat kolik chceme miliard do tohoto etnika a stejně nás Amerika zdrbe jak syslsa, protože CIA jí dá zprávu o stavu unie a zbytku světa, kde se dozvíme, jak ty ubožáčky diskriminujeme a trápíme.

To samé se dozvíme z Brusele.

Cikáni a nyní i Romové zde žijí stovky let a stále se ne a ne integrovat a stále si na vše jen stěžují. Co mají říkat Židé, ti se integrují a hop, pogrom na ně, sebrat majetek a jede se dál, oni zas něčeho dosáhnou a hop ...

Nebo co Vietnamci, pár desítek let a žijí a pracují srovnatelně a občas lépe jak původní občané. Nebo co Ukrajinci, ti si vlastní mafii přivezli aby ta naše neměla práci navíc. Ale hlavně furt neřvou, jak je diskriminujeme a nestojí s nastavenou dlaní před úřadem vlády či "neziskovkou" (neziskové jen navenek, mnohé jejich zisky živí dost dobře).

Jaká diskriminace přístupu ke vzdělání, když mnozí rodiče ani neposílají děti do školy?

A mimochodem, je jich tolik a všude, že většina obyvatel má zkušenost vlastní a ne že jsou rasisté bez důvodu. Zkuste sledovat jeden rok panelák, kam nuceně přistěhujete mladé Romy s jejch třemi dětmi. Jak se začnou přistěhovávat členové rodiny na "výpomoc mladým" jaká je morálka placení nájmu a služeb, jak se zvýší hluk v domě, co udělá bezpečnost a hygiena v domě, jak se movitější stěhují rychle pryč, jak uvolněné byty dostává "rodina" ...

Vytvořme modelové sídliště, kde bude z poloviny žít Romská komunita a z poloviny naši Romští multikulturáci. A po roce je nechme napsat zprávu o integraci.

57 4
možnosti
MP

Co se tyce toho, ze nas nekdo za nase chovani zdrbe, tak proc by me mel zajimat cizi nazor na veci, o kterych nic nevi? Samozrejme jen do doby, dokud se ten svuj nazor nebude snazit prosazovat nejakymi sankcemi, ale to se snad jeste nestalo.

Jinak co nekteri nazyvaji rasismem mi prijde vhodnejsi v tomhle pripade nazyvat aplikovanou statistikou. A nenazyval bych to rasismem ani v pripade, kdy dany clovek nema sam zadne prime zkusenosti. Jednou z obrovskych vyhod cloveka oproti ostatnim tvorum je prave schopnost toho si ustne predavat svoje znalosti a diky tomu se poucit i z cizich zkusenosti.

3 0
možnosti
RB

Ten seznam se opravdu podařil. Jinak ale jen taková vata a taky - člověk v tomhle postavení, by už měl věnovat větší pozornost pravopisu (obce by mohli, děti měli šanci).

2 4
možnosti
RH

Tomio, Tomio...Jednoho takhle oberou o politicke hnutí, a už si frustraci kompenzuje nenávistným pliváním na místech, kde tuší své věrné,s očekávám poplácání po zádech. Psycholog by to zřejmě uměl pojmenovat ;)

4 41
možnosti
JN

Ano. Pojmenoval bych to ve vašem případě retardace nebo negramotnost. Bližší diagnozu bych stanovil až po tom co bych vám plivl do tváře ;-D

8 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/