Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Okamura. Od začátku tvrdím jedno. Ač sdílím Vaše názory, nebo alespoň většinu, neměl jste od začátku v politice šanci prorazit, protže kromě jiného chcete odpovědnost a práci od politiků. A to jste si dovolil moc. A tak si myslím, že jste byl daleko užitečnější mimo politiku. Nakonec i členové Vaší strany dokázali, že korytářství je víc jak stát si za svým. Neštěstí bez Vás jsou jako politici vyřízení, bez šance na další zvolení. Co se týká adopce dětí, mám jasný názor. Prostě příroda nechtěla, aby takové páry děti měly - měli bychom se vůbec víc všímat přírody a přírodních zákonů, co nám říkají. Co se týká "jiných" než zde tradičního náboženství, tedy křesťanství, zastávám názor, že každý člověk by měl prioritně ctít pravidla "hostitelské" země, tedy i náboženství. A zrovna tak, jako se někdo ohání právem na vyznání, zrovna tak já mohu argumentovat tím, že je nikdo přeci nenutí zde žít. Bohužel pro Vás, pane Okamuro, bylo vymysleno slovo populizmus, a že jsou populističtí jiní, to až tak důležité není, nyní je hon na Vás. A pokud bude a jako že je v téhle zemi hodně Davidů Macků a podobných překrucovačů reality, nemáte šanci. Uvědomte si, že oficiální garnitura má celé týmy, které na diskreditaci lidí s jiným než oficiálním názorem pracují. Nicméně jste mi otevřel oči a už vím, že už nikdy nepůjdu volit. Už nebudu hrát tu hru na jakousi pokřivenou zastupitelskou demokracii.

0 0
možnosti

D59a81v57i72d 39M75a47c93k53ů

24. 3. 2015 10:21

Nejsem gay ani muslim a pro svěření dítěte do homosexuálního páru bych asi nehlasoval, ale to je fuk, k věci - významný český myslitel a učenec, populistický politik směřující k Hradu, plnicí za pochodu tužby prostého lidu na Zlínsku aj., vypravěč švýcarských, lichtejštejsných a venezuelských pohádek a neomezený a dosud nekontrolovatelný vůdce pidi strany, který dokáže omámit své vazaly tak, že nikdo nesleduje, kam jim mizí peníze, se opět vyjadřuje k něčemu, co by mělo se společností zacloumat. Do poslanecké lavice usedl díky anticikánským hlodům, jako svědomí národa se v podobě zákonodárce snažil prosadit neprojednatelné paskvily (soudě podle jeho vystupování a mimózní rétoriky - své nejspíš na koleně sesmolené textíky nikde nezveřejňuje), vyzval svůj lid ke bojkotu jistého pokrmu a chtěl by zakázat jedno náboženství, předtím se ale ještě jako zkušený historik dokázal vyjádřit k podmínkám pobytu vězňů v jednom pracovním táboře za války (jasně Tome, rozumíme vám, nebyl to koncentrák) a nyní by rád vstoupil i do soukromí dalších menšin. Sládek + Okamura + nový muž na scéně (Konvička) = lochec ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

P53e89t65r 18H53a22n34n31i93g

22. 3. 2015 19:59

Diskutující se bohužel soustřeďují na osobu pisatele a zcela pomíjejí meritum věci. Velice důležitá je věta o pokoře. Problém je v tom, že pokora zcela zmizela z pocitů současného člověka. A právě tento, pro moderního člověka zcela nepochopitelný atribut, je vždy za hodnotami, které přetrvávají. A jednou z nich je právě rodina, kdy si mladší váží starších, společnost si váží svých tradic atd.  Zkuste si odfiltrovat T.O. od toho, co má odvahu proti všem a proti proudu všeobecného mínění říkat. Jeden moudrý člověk  (Msgr. Jiří Reinsberg) prohlásil. Nechtějte po někom, kdo vám ukazuje cestu, aby po ní s vámi šel. Přece také nechcete aby s vámi cedule Plzeň 100 km, šla celou cestu do Plzně.

1 2
možnosti
Foto

Soustřeďme se tedy na meritum:

Podle kategorií Vaší doby jsou homosexuálů 4%... i kdyby jich bylo 10%, tak řečeno Vaším jazykem - vyvádíte tolik, asi jako kdyby 10 falešně zahraných not v Ódě na radost mělo zničit celosvětovou hudbu!

Jak píše Milan Jirásek: "to je tak malá část obyvatelstva,  že nějaký rozpad "křesťanské" rodiny kvůli tomu nehrozí."

Ale to byste, stejně jako T.O., nesměl honit politické body, že?

Quod usqe tandem?

2 2
možnosti

M31i88r26e75k 41Z21i56k34a

22. 3. 2015 18:55

Rozvedeny otec se synem, kteremu tedy rozhodne neumoznil prani uplne rodiny, zijici na hromadce s o 16 let mladsi partnerkou zde bude neco vykladat o krestanskych hodnotach, trigeneracnich rodinach a moralce!

To uz neni jen chucpe, to je hnus!

1 1
možnosti

J93a59r21a 98R10a86n47k

22. 3. 2015 17:14

Uz fakt nevite, jak dostat karmu a nebyt zapomenut?8-o

1 1
možnosti

L31u55m36i38r 29N80o25v24a10k

22. 3. 2015 15:59

já trvám na tom, abyste nám ukázal třígenerační rodinu vy! kážete vodu a chlastáte víno, asi nevíte, co je to stud. vy sám žádnou rodinu nemáte a už vůbec ne rodinu podle křesťanských tradic. naopak, za prachy byste prodal vlastní matku, kdybyste nějakou měl! za prachy a moc... jste ale jen chudák... budete kopat do přistěhovalců, ale sám nejste ničí a odnikud, budete kopat do gayů, ale sám rodinu nemáte, budete kopat do poplatníků daní, ale sám jste podvodník a firmy za vámi jen krachují... kdybych vás potkal, musel bych si odplivnout... ;-€Rv

6 3
možnosti

Pitomio, vy jste vážně populistické ho va do, co to je za pitomost, že cizí děti budou vydělávat bezdětným homosexuálům na důchod. Na důchod si každý odvádí sám ze sociálního pojištění, a to podle výše vlastního platu. Co heterosexuální páry, které nemohou nebo nechtějí mít děti, vaše řeči zavání tím, že byste nejraději některým odepřel nárok na důchod úplně. Plácáte páté přes deváté a já se jenom divím, že vám to ještě někdo žere.

3 3
možnosti
Foto

Vícegenerační rodiny jsou dávno mrtvé. K životu je žádným politickým rozhodnutím nepřivedete. Společnost nemá žádný volant, kterým by politici mohli točit podle svého přání.

1 0
možnosti

Vícegenerační rodiny jsou jenom proto mrtvé, protože si sami lidé neváží hodnot. Ale to lidé honící se za siskem plně oddaní konzumní společnosti nepochopí.

0 0
možnosti
Foto

Kvalitní článek. Karma R^

2 2
možnosti

M58i40r50e88k 19Z42i38k64a

22. 3. 2015 10:00

Zkousite dalsi populistickou strunu na kterou zabrnkat jestli to prinese dalsi hlasy?

Pro me je to malo, mel byste nejen kritizovat, ale prinaset take navrhy reseni.

Mimochodem, kritizovat homosexualni pary, ze neprinaseji vlastni deti do prubezneho duchodoveho systemu je povrchni a hloupe. Za a) je spousta heterosexualnich paru, ktere taky nemaji nebo nemohou mit deti, za b) pak by preci bylo dobre, aby si homosexualni pary mohly deti adoptovat a vychovat dobre prubezne platce.

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS