Diskuse

Vlastizrada

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S clankem se da bez problem ztotoznit stejne tak jak T. Okamura vedl svoji stranu, je to jeho vec a pokud se to nekomu nelibilo byla to jeho osobni volba ze strany vystoupit. Jenom mala poznamka rozdil mezi Imigrant a emigrant :) emigrant je clovek, ktery teprve cestuje do druhe zeme, pokud uz je tam je v ocich starousedliku - immigrant

0 0
možnosti
PN

P21e79t15r 37N97a67j73d21e95k

12. 5. 2015 18:23

Nechápu jak člověk, na jehož facebookovém profilu vládne tvrdá totalita a kde jsou slušné, ale nepohodlné názory mazány a uživatelé banováni, může něco žvanit o přímé demokracii. To co Tomio Okamura nejvíc nesnáší je, aby každý mohl svobodně vyjádřit svůj názor.  Protože podle něj je jen jeden správný  názor.  A to ten jeho.

2 3
možnosti
VM

V34á23c85l30a26v 62M42a29c93h

12. 5. 2015 10:16

Kázat vodu a pít víno. S článkem se dá ztotožnit, věřit někomu kdo vedl Úsvit tak jak jste předvedl Vy nelze.

2 4
možnosti
Foto

Nu, tou změnou titulku jste to autore opravdu „vylepšil“. Ten původní přeci byl: „Oslabování naší státní suverenity je vlastizrada“. Že byste přeci jenom někde narazil? Není ale sporu o tom, že jste tím nejzkušenějším populistou našeho politického spektra. Pěvně se držíte základního pravidla: Nikdy zjevně nelhat, tedy užívat pravdivých faktů, ale dávat pozor je pokud možno neuvádět do faktických a logických souvislostí, vyjma k vaší osobě. Obvyklý trik: Já už to přeci vždycky říkal. Ale hlavně jste vždy i říkal, co je špatné, ale nikdy nehledal řešení. Spíše naznačoval možnou cestu, která by ovšem nevedla jinak, než s Vaší ochotnou pomocí, která by nastala, pokud byste k tomu dostal potřebnou moc. Ano, dobře jste se poučil od Vašich historických předchůdců. Já jen doufám, že náš národ také.

3 1
možnosti
MB

Problém s imigranty z Afriky by snad nebyl, kdyby lodě s nimi byly odtaženy zpět tam, odkud vypluly. To snad není těžké zajistit při dnešnm stavu techniky.

11 0
možnosti
DD

Problém s imigranty z Afriky by snad nebyl, kdyby mocipáni typu Schwarzenberg nechali Kaddáfího žít.

1 0
možnosti
JK

Čekám od vás pokračování populismu. Téma všeobecného referenda vyčpělo. Myslím že půjdete směrem k IVČRN. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby ve vašich budoucích řadách kandidoval Konvička a Volfová.:-)

3 6
možnosti
OK

Tomio, zkuste mi odpovědět, kdy v dějinách naše země byla skutečně suverénní?

1 0
možnosti
VK

Doufám Tomio, že jsi řádně poučil Zemana?

3 0
možnosti