Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože většinou ani neumí číst, nemohou si nepřizpůsobiví občané přečíst, že se nám mají přizpůsobit. Z tohoto velmi jednoduchého důvodu se proto musíme těm nepřizpůsobivým přizpůsobovat už přes 25 let pouze my, protože to, co po nich vlastně chceme jim dodnes nedochází. A stejně tak tento celý problém dopadne s imigranty. Česky se nenaučí - a kteří naši poslanci, senátoři a ministři včetně premiéra Sobotky umí arabsky slovem i písmem??

4 0
možnosti
PK

několik myslitelů pode mnou objevilo ameriku ... přišli na to že imigranti si tenhle blog nepřečtou ... no to teda musím ocenit jejich úžasnou bystrost ...

je jasný že to okamura napsal jako prohlášení pro občany této země ... a je dobře že to napsal ... bohouškovi a tý partě kolem něj je totiž úplně jedno jestli vytvoří na našem území druhý somálsko ...

11 0
možnosti
JK

Vy pseudopolitiku - co to je výzva  imigrantům a nepřizpůsobivým? To je přesně ta skupina, která si váš článek nikdy nepřečte.;-D Vy cílíte úplně na někoho jiného . filuto!;-)

6 6
možnosti
VK

Populismus par excelance v přímém přenosu. To se tady musí líbit.

psát někomu o kom předem vím, že to číst nebude....;-D

10 9
možnosti
KD

Ale sluníčkáři to číst budou.

3 0
možnosti
PN

Kecy.

Muslimáky nechce nikdo, ale že by zrovna tento exot měl hájit má práva a svobodu? Okamura? Tento populista? Tohle individuum, které prohlásilo, že komunismus byl nejdemokratičtější systém, když chtěl od komoušů podporu při kandidatuře na Hrad? Tenhle zlodějíček, který vykradl bývalou stranu do koruny? Z politiky se mu nechce, líbí se mu nemakat, žvanit, brát prachy a zpronevěřovat příspěvky za volby. Líbivých keců má plnou hubu každý, ale TOHLE  je vážně jen pro otrlé. Nebo blbce. Nebo otrlé blbce. Táhni do Asie a můžeš vstoupit do BRICS, tam se budete mít dobře s 90ti rubly za dolar.

2 8
možnosti
KD

Noblesní příspěvek psaný v duchu kodexu pro diskuse.!! To se málokdy vidí, blahopřeji.:-)

5 0
možnosti
PZ

Prominte Pane Okamuro ale zda se mi to trochu divne ze prave clovek ktery mel Otce cizince ( jako ja) Tata byl Bulhar,tak haji to Cestvi.

Od vas bych ocekaval trochu jiny nazor.

Ja samozrejme si uvedomuji ze Cesko je mala zeme a ze nemuze prijimat miliony uprchliku ale ta hysterie se mi zda trochu moc.

2 11
možnosti
KD

Tak jděte tomu naproti a vemte k sobě imigranta a starejte se o něj. Za své.

8 0
možnosti
JH

J94a51n 70H14u86r30k36a

3. 8. 2015 13:49

drobná oprava mluvíme tu spíše rusky a vietnamsky ráno v metru na 1 domovana připadají tak 3-4 cizinci ikdyž možná už jsou také domovani jinak karma

0 3
možnosti
LM

no jak kde,všichni nežijem v Praze,u nás se mluví česky i po ránu

3 0
možnosti
BP

Samozřejmě souhlas. Jen drobná technická připomínka - stávající establishment dostal mandát - tedy ke spravování země. Ukazuje ovšem vrchnostenské manýry - prostě oni vědí všechno lépe,než občan,který je pověřil správou této země.

Vsadím se,jak Bohoušek a spol.začnou za rok obracet kartu - každý by si měl pamatovat,jak bezpáteřně se chovají - co se týče nájezdníků ...

16 0
možnosti
MR

Jsem docela zvědavá na ten rachot,až padne první výstřel do rad uprchlíků a ze přijde,pokud budou brát útokem cizí území. Ale pak snad nastane klid.Jsem pro pomoct lidem,kteří pomoc potřebují, ale nejlépe v jejich domovině. Hlavně mi nějak nestymuji výkřiky o válkou zbidacenych chudacich,kteří zjevně nechali ženy a děti doma,asi tedy v bezpečí a sami dělají brajgl v civilizovaných zemích.A když se najde někdo,jako třeba pan Okamura,který chce zabránit invazi,tak máme byt rádi.

7 1
možnosti
OK

Podobně mluvila Evropa ve třicátých letech. Mnohé Evropské země byly rády za Hitlera, který hlasitě stavěl hráz proti tehdy ještě více hrůzu nahánějícímu bolševismu.

3 0
možnosti
Foto

V 5. století totiž Římská říše padla do rukou germánských barbarů. Nenípřitom sporu, že římská civilizace byla vyspělejší, než ta barbarská. A přeceŘím padl. Padl, protože přestal sám sobě věřit. Ztratil vůli se pozvednout abít se za své přežití. To hrozí Evropě.

13 0
možnosti
RH

Vtipné je, že v té době byli naši předkové ještě někde na východě a migrovali do středu Evropy až o několik staletí později. Bez migrace Germánů a Slovanů by dnes Evropa jako specifický kulturní okruh již neexistovala.

4 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/