Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Populismus je pry neco, co chce slyset vetsina. Co je tedy pak demokracie?Vlada populismu nebo vetsinoveho prani(slyseni)? Karma pro vas, vy jeden 'demokraticky populisto'.

0 0
možnosti
JH

J82a90n 24H27l51e31d41í89k

20. 8. 2015 13:07

jde o vlastizradu, jde o velký pokles životní úrovně, protože všechny miliardové investice do černých muslímů se vypaří do vesmíru, zničí i ubytovny, převálcují ploty, pro islam jsou připraveni umřít a své nevěřící živitele popravit. Zatímco zde neplodně plkáme,, přešlo naše hranice dalších cca 300 hladových, žíznivých a nadržených borců. A vláda čumí

2 0
možnosti
LS

Z eráru se to utrácí snadno a odmítáte, aby se tak dělo proti vůli většiny lidí, ale trochu ignorujete fakt, že nejen že jste z eráru placen, ale dokonce spousta lidí nejen že nevolila konkrétně vás osobně, ale většina lidí (a v případě senátu dokonce drtivá většina lidí) nevolila vůbec. Z mého pohledu jste si trochu naběhl na vidle

4 1
možnosti
BP

Až na drobnou gramatickou nepřesnost "Cui bono" podeoisuji od A do ZR^ vše,co jste napsal ...

3 1
možnosti
JK

J56i75ř15í 87K35o51s69e78k

20. 8. 2015 13:06

Je jen jediná cesta. Silně omezit vše, co do Evropy uprchlíky láká.

2 0
možnosti
JV

J15i77r56i 62V58r65a42b81e54c

20. 8. 2015 13:01

Pane Okamuro ,vy jste si mohl aspon vymyslet jenou zkratku pro Vasi partaj.

SPD je druha nejvetsi a vladni strana v Nemecku.Lide co ctou i blogy v jinych recich je to trapne.

0 0
možnosti
KM

K93a57r38e69l 13M22a83s10e53k

20. 8. 2015 13:43

Taky mám dojem, že si "vypůjčil" Úsvit od řeckého Zlatého úsvitu. To je jeho krevní skupina.

1 0
možnosti
MR

Mně než samotní imigranti vadí a děsí pštrosí politika našich a evropských politiků, kdy zde chybí celková koncepce a regionální koncepce.

My sice  zadržíme imigranty na dobu 3 měsíců, stojí to navíc velké peníze a pak je propustíme na vlak.... . 

Rozvíjí se zde byznys s převáděním migrantů... .

Celé to poukazuje na stav kam došla evropská politika a určitá architektura jež vytvořila skleníkový stav ve společnostech a byrokratické a partajnické politiky a duální vládu byrokratů v Bruselu.

Za první republiky když nastupoval hnědý mor tak naše země měla silné osvícené duševní osobností, třeba Čapek.... . 

Když nastupoval byrokratický mor a dnes černý mor, tak zde nemáme vlastně žádné politiky - státníky.

Prostě doba nám nevychovala a nemohla vychovat nové osobnosti, neboť příčinou byla transformace západního odborářského socialismu do byrokratického sociálního nadnárodního humanismu.

Navíc my řešíme jednu celkem fatální věc a přitom nám ujel vlak. Nějakých 1.500 migrantů. Ale jde o světový exodus a na jihu Evropy je přes 650 tisíc migrantů kde situace je hodně kritická a Evropa a naší státníci mlčí, zde to chce odvahu a precedenty proti stávajícímu pořádku a hodnotám a to nás má vlastně "naučit" světový exodus a změny.

Další desítky tisíc migrantů jsou nekontrolovatelně po Evropě, kde hlavním hybatelem a problémem je vlastně Německo, jež jako mucholapka. Eldorádo, láká tisíce a tisíce migrantů z Afriky a Asie.

Co nastane až  bude stopka. To nebude oněch 1.500 migrantů ale desítky tisíc ... .

2 0
možnosti
MR

Co nám nejvíce chybí osobnosti, politici, státníci a odpověď občanské společnosti jež vlastně řeší jen povrchové jevy a vidí jen špičku ledovce.

Potřebujeme silné osobnosti aby společně na platformě Visegradské skupiny a okolních států vytvořili komunikaci a silné spojenectví a společnou politiku na ochranu vnějšího prostoru, jednotnou politiku a řešení světového exodu, šly cestou precedentních řešení.

Pomohli stabilizovat a chránit jih Evropy, vymezit se proti poválečnému světovému pořádku jež je dnes brzdou, OSN a právo veta jež hojně zneužívá Rusko, vetuje s Čínou řešení  Sýrie ... .

Dohodnout se s Nato nebo vytvořit vlastní armádu a vojensky stabilizovat Blízký východ a Severní Afriku  a dosadit sem Evropské konzuly jež budou udržovat zde určitý společenský smír ale ne na evropských hodnotách.

Sýrie a Libanon. Po dohodě s Egyptem stabilizovat Súdán. Libyi a vytvořit zde deportační a záchytné tábory.

Vytvořit zde ochranné pilíř států, Turecko, Saudská Arábie, Jordánsko, Izrael, Egypt ... .

To vše můžeme dělat bez západní Evropy a Bruselu na něž se nelze v těchto světových změnách spoléhat.

Vytvořit společnou evropskou pohraniční stráž jež bude patřičně vybavena jak technicky tak skrz pravomoci a bude zajišťovat vnější hranice.

V žádném případě zde nejde o to řešit celkem marginální stavy ale o to řešit celý stav komplexně a nevázat se na ty jež mají pštrosí politiku.

0 0
možnosti
PP

Uprchlíkobraní je málo strukturovaná společenská hra sloužící politickým elitám k procvičení konstruktivní komunikace složitých aktuálních témat českým voličům. Přinášíme výsledky včerejšího kola.

* Tak si uprchlíka vezměte domů. Richard Dolejš, poslanec, ČSSD.

* Tak si domů ty uprchlíky vezměte (je to plurál, uznáváme dva kusy). Martin Lank, poslanec, Úsvit – národní koalice.

* Tak si domů vezměte tři uprchlíky. Miroslav Opálka, poslanec, KSČM.

* Tak si domů vezměte uprchlickou rodinu (počítáme tedy pět kusů). Tomáš Jirsa, senátor, ODS.

* Tak si domů vezmete několik uprchlíků (počítáme lišákovi také pět kusů, za umělecký dojem). Petr Vícha, senátor, ČSSD.

* Tak si domů vezměte deset uprchlíků a k tomu deset rodinných příslušníků na jednoho uprchlíka. Jaroslav Zeman, senátor, ODS.

Vítězem etapy se tedy stal drtivým finišem pan senátor Zeman, rozbor s elektronickou tužkou ve večerních Brankách, bodech, sekundách.

#‎vyzvavedcu‬

3 0
možnosti
Foto

Mám dojem, že někteří diskutující by "multikulti daň " rádi platili

2 0
možnosti
JD

Tak fajn, podle "logiky" pana Okamury odmítám platit státní příspěvek straně, kterou tenhle "člověk" představuje. Nevolil jsem ho a nevím, proč mu jeho rasismus ještě platit.  Stejná demagogie, stejná debilita. ;-D

11 2
možnosti
Foto

P48e70t40r 38H28a22n77n12i24g

21. 8. 2015 11:15

Musím Vás opravit, pane Dobruský. T.Okamura žádný příspěvek od státu nyní nedostává, protože jej dostává ta strana, která byla do PS zvolena, čili Úsvit, nebo-li jak T.O. říká pučisté z Úsvitu. Jelikož T.O. založil stranu novou, tak tato strana nemá nárok na státní příspěvek.

Protože T.O. na tuto Vaši repliku nereagoval, činím tak v zájmu spravedlnosti já, i když s T.O. a jeho novou stranou nemám nic společného, pouze názory a s těmi jeho výhradně souhlasím.

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/