Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZP

odkecaný politik a já trubka jsem si myslel , že dokáže něco změnit a volil ho .....podruhé stejnou chybu neudělám ....je to jen čistý populista...bohužel :-/

7 0
možnosti
Foto

Každý, kdo v politice uvažuje jako vy je označován jako odsouzení hodný populistá . Správný politik za peníze  dá imigrantům cokoliv , pokud to není z jeho kapsy.  Možná by bylo řešení zavést "multikulti" daň. O této dani píši ve svém příspěvku "Multikulti daň". Taky se u nás nedozvíte, že Britanie odhání lodě s imigranty jako Austrálie a ty které chytí u tunelu naloží do autobusů a odveze do Francie.

4 4
možnosti
PM

je to presne jak pisete jenom cesti berani tomu neveri a mysli, ze okamura keca, ale opak je pravdou...

0 0
možnosti
Foto

co blbnete, to voleb je ještě daleko.

0 0
možnosti
Foto

Zanotoval jsem si po dočtení článku z Cimrmanem: "Ba i ti odvážní Džaponci,  se silami jsou na konci". Je to tak, pane Okamuro, už to nemá tu šťávu. Už vám z vašich absurdních politických doktrín zbyly jen populistické fráze. Pevně věřím, že i ty brzy přestanou lidé číst a poslouchat.

10 2
možnosti
JP

Pane Polický, jak to asi dělají Němci, když nám vrátili(deportovali) 100 imigrantů? Jak to dělají Maďaři, když stavějí na hranicích plot. Když vy něco takového nevíte, neznamená to, že to v EU není.

0 1
možnosti
Foto

Ano Němci nám je vrátili a my jsme je od německa přijali zpět-jen se jedná o stovky z tisíců co projdou

0 0
možnosti
JB

J88a18n 26B90u74r19i60a29n

20. 8. 2015 12:28

"Kdo chce imigranty, ať si je nastěhuje za svoje k sobě domů" řekl v Tokiu narozený polojaponec, který do ČR doputoval v 6 letech a podstatnou část dětství strávil v českém dětském domově.

Proč jen mě napadá paralela s Hitlerem, který se nenávistně vyjadřoval k židům ačkoli byl pravděpodobně čtvrtinovým židem?

0 4
možnosti
JD

Ale vůbec ne podstatnou část. Tak chce jenom vypadat a hrát si na chudáčka. On ten krátkodový pobyt v dětském domově jen zneužívá, jako všechno. Je to chudinka. K smíchu už jenom. To jedno procento tupců, co za ním stále stojí je jen nechápavá část zkrachovanců zamindráovaných. To už není třeba ani brát vážně. Jen se smát.

0 0
možnosti
Foto

Pane Okamuro jak si představujete metodu zabránění migrantům na naše území a jak si případně představujete jejich deportaci a hlavně kolik by to vaše řešení stálo?

K tomu plotu na hranici EU-jak chcete zajistit jeho neprodyšnost? Budete střílet ty kdo ho zkusí překročit? A zejména by mě zajímalo jak chcete v rámci EU prosadit ten plot a navíc to aby ho zaplatily USA8-o;-D;-D;-D

Země v perském zálivu přijímají několikanásobně více uprchlíků než EU-tady jste zcela mimo.

Vrcholem všeho je když zrovna vy napíšete:"Tak pokryteckou a prolhanou vládu jsem ještě nezažil."Nejsem příznivcem současné vlády ale nevětší pokrytci a lháři byli jednoznačně ve vašem ÚSVITURv

12 4
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/