Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Okamuro, mohl by jste mi blíže vysvětlit co myslíte pojmem "Ježíšův humanismus" ? Vypadá to, že o křesťanství nevíte vůbec nic, jinak by jste toto výrazivo nikdy nemohl použít.

0 0
možnosti

A74l77e45š 20J66í54l75e63k

5. 10. 2015 15:19

Také si říkám, že to blbě formuloval. Asi myslel to že Ježíš pomáhal lidem v nouzi (třeba i jen radou).

0 0
možnosti

pane okamurio, mne staci vase paktovani se s komunisty, abych vam svuj hlas nikdy nedal, bzt budetet rikat cokoli. kdo s epaktuje s komunisty neni slusny clovek.

2 4
možnosti

Pane Okamura,R^ jako byvaly obcan CSSR, nyni USA i jako clovek a novinar uplne s Vama souhlasim, ale... Ms. Merkel ma v hlave nejakou silenou a nerealnou vizi a pan Bubama jeste horsi, protoze byl vychovan v Madrase v Indonezii jako Muslim a pak v mladeneckych letech jednym z nejradikalnejsich komunistickych predaku USA Frankem Davisem (?) >>

Kouknete tady >> >>https://www.youtube.com/watch?v=6jrrnkKmUzo << (zmichanina muslima a komouse je to nejhorsi) kouknete jako bez podpory lidu uzavira jakousi dohodu s Iranem ktery za chvily bude mit atomovou bombu a vyhrozuje ze vymaze z maly Izrael.

Ted geograficko-politicka situace: Turecko jako clen NATO bombarduje Kurdy kteri jediny bojuji proti ISIS, Turecko potajme kupuje od ISIS naftu atd atd...a take to bylo to Turecko ktere rozpoutalo obrovskou vlnu ilegalni emigrace do Evropy inscenovanymi fotografiemi utonuleho chlapecka a tichou podporou prevadecu ilegalu... To musi prijit novi lide, ne Merkel, Bubama, Erdokan, papez Frantisek.. ty vsichni pomahaji rozpadu a zniceni Evropy... jenomze do ty doby uz Evropa bude znicena...

Please, rozsirujte dal, at lidi vidi a vedi co zapodvody  se dejou s emigrantama, vetsinanovin to taji >>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

1 1
možnosti

J75o24s59e25f 72P67a64r75á61k

13. 9. 2015 18:19

Prvního, koho bych poslal hned domů, jste Vy pane Okamuro.

2 10
možnosti
Foto

Pan Okamura je doma. Je to rodilý čech. A Vy jste nejspíše rasista, nebo fašista?

2 1
možnosti
Foto

A co vám na té konferenci k tomu referátu řekli?

0 0
možnosti

Stále více ve mě sílí pocit, že kecama na diskusích se opravdu nic nevyřeší..Dokud bude o uprchlících (a o nás) rozhodovat např. madam Merklová a nebude místo toho připoutána v klecovám lůžku v ústavu pro chorobomyslné a výzkum Alzheimrových nemocí nemůže se dle mého příliš změnit

1 0
možnosti

Jo Merkelova zacina byt pro Evropu velice nebezpecna, pozvanim ilegalu nastartovala sebevrazdu Evropy...

4 0
možnosti

Tomio, tobě ty uprchlíky seslalo samo nebe. Místo 0,45 to bude1,8%. K tvojí smůle jsou volby až za moc dlouho, takže ani těch 1.8 nemusí vydržet.

4 7
možnosti

Situace je už dávno jasná, a zde jde o to než a jestli se západ probudí. Zde se opakuje situace z konce osmdesátých let kdy se rozpadal komunismus v Evropě a do poslední chvíle ... .

Dnes došlo na západ, jež sice neměl komunismus ale odborářský socialismus, jež se po pádu železné opony postupně měnil na multikulturní pseudohumanismus a dnes je pod silným tlakem změn světa,  jež vlastně bourá jeho principy.

Nemá žádný smysl řešit západní Evropu, kde hlavní prim mají křesťanští demokraté CDU - CSU Merkelová a sociální demokracie, jak v Německu tak v EU parlamentu.  Tímto jsou vlastně karty rozdané a je potřeba řešit důsledky.

Základ a pro nás je podstatná spolupráce Visegradské skupiny, na občanské platformě se spojit s občany z Polska, Slovenska, Maďarska a dalších zemích pokud bude zájem a vytvořit tlak na vlády, jež vlastně byli stvořeni v jiné době a pro jiný stav Evropy.

Na ně bude vyvíjen tlak 24 zemí EU a musí tvrdě hájit naší zájmy, případně pozastavit své členství v EU a společně ve vlastním prostoru řešit jak vnitřní tak vnější ochranu hranic, uprchlickou krizi a proč by nakonec jsme nemohli přejmout otěže a řešit exodus po vlastní ose, zatím co západ bude upadat do občanského a správního chaosu.

Sami nic nemůžeme, je potřeba se spojit a mít i vlastně politiky a státníky už druhé generace a pracovat na Visegradské Evropě.

Pane Okamuro to je vaše příležitost  a jako politik by jste zde mně pořádně máknout :-).

8 0
možnosti

Jako vždy výborný projev R^[>-].

7 0
možnosti

Jediný.kdo má skutečně z migrantů radost musíte být Vy,jinak by po Vás už neštěkl ani pes....vybral jste si dobře,Česko je asi jediná zem,kdy vlasteneckou stranu bojující proti migraci muže vést ekonomický migrant,popelář z Japonska....

5 18
možnosti
Foto

OMYLEM JSEM DAL PLUS:-/ Úmyslně opomíjíte, že pan Okamura je také Čech8-o A Vaše pokusy o jeho dehonestaci jsou ubohéRv Nevolil jsem jej, těžko kdy volit budu, ale ten jeho projev má ,,hlavu a patu". A to je to, co takovým, jako i Vy, tak moc vadí, že;-ORv

15 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS