Diskuse

Jsem vinen

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Okamuro,

jako poslanec zákonodárného sboru byste měl umět rozlišovat mezi "nenávistí" a "šířením nenávisti". On je v tom z hlediska pravní definice dost velký rozdíl.

Takže pokud je někdo nacista z přesvědčení, není to trestný čin. Pokud ale někdo šíří nacismus, pak se dopouští trestného činu. To samé platí pro ty, kteří nenávidí Židy, černochy apod. Samotná nenávist není trestná. Jestlíže ale budete šířit nenávist vůči Židům a černochům, pak se doupouštíte trestného činu.

Každopádně sdělení ministra spravedlnosti se netýkalo Vás, protože Vy nešíříte nenávist vůči islámu. Pokud se ale k tomuto šíření nenávisti sám dobrovolně hlásíte, pak by měla poslanecká sněmovna začít jednat o tom, že Vás zbaví imunity pro tresrní stíhání.

8 10
možnosti
DK

Muslimove siri nenavist.

6 2
možnosti
MF

M54i61l50o64š 85F32i60a19l44a

22. 11. 2015 12:03

Tak při čtení toho, v jakém rodinném zázemí pan Pelikán vyrůstal, se není třeba divit jeho nesmyslným názorům. A k Vám se Tomio hlásím - i já jsem vinen nenávistí k islámu.

8 3
možnosti

Kádrovák Fiala kádruje rodinné zázemí ministra Pelikána. Bolševici a nacisté musí tleskat nadšením, jaká bolševická zvěrstva se Fialové a spol. od nich naučili.

4 0
možnosti
Foto

Dokud sis kecal nesmysly za svoje, bylo to vcelku jedno...ale teď kecáš i z poslaneckého platu, barde :)

6 5
možnosti
DK

a v cem je problem? Politici jsou voleni pro sve nazory...a pan Okamura zustal nazorove konzistentni, nebo ne?

7 1
možnosti
TT

Pane Okamuro, pokud se cítíte vinen, tak snad jenom tím, že dva roky jen tlučete prázdnou slámu. Jste poslancem parlamentu, takže předkládat zákony, které odporují ústavě je celkem k ničemu. Že byste předložil návrh na změnu ústavy, aby bylo možné islám odmítnout (či zakázat) jsem si nevšiml. Minimálně byste rozpoutal debatu na oficiální půdě. Zatím rozpoutáváte debatu akorát na internetových fórech, za nic neodpovídat je pohodlnější. nebo je to jinak.

7 0
možnosti
Foto

Jak to kdysi zaznělo ve filmu "Vyšší princip":

"Vražda na tyranu není vraždou" a v tomto smyslu dnes tedy ani "nenávist vůči nenávisti není nenávistí" a nemůže proto být ani jakkoli trestná.

Ano, takto "viných" je nás víc. 

A pokud jde o Eurosnahy kriminalizovat kritiku islámu, tak se domnívám, že spolu s tím ruku v ruce půjdou i snahy naopak o odměňování různými vyznamenáními a případně koryty těch, kdo budou islám adorovat.

14 2
možnosti

Nenávist není a nikdy nebyla v demokratickém státě trestným činem.

Trestným činem je šíření nenávisti.

Chápete ten rozdíl?

4 0
možnosti
PK

P92e96t10r 98K33ř59í41ž

22. 11. 2015 11:06

Tak to bude velká legrace. Jak hodlá pan ministr trestat citování Koránu? Tedy slova Mohameda, údajně Božího Proroka? Výňatky z Koránu - ovšem jen příklady, lze uvést další. Zcela jasné výroky o nevěřících:

4:89: "A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní.(...) A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky".

8:55: "Nejhoršími tvory před Bohem jsou ti, kdo byli zatvrzele nevěřící a stále ještě nevěří."

9:123: "Vy, kteří věříte! Bojujte proti těm z nevěřících, kteří jsou poblíže! Nechť ve vás naleznou tvrdost a vězte, že Bůh je na straně bohabojných"

2:161: "Nad těmi, kdož jsou nevěřící a jako nevěřící zemřou, bude vyneseno prokletí Boha, andělů i lidí všech"

25:52: "Neposlouchej nevěřící, ale pusť se proti nim do boje úporného"

3 0
možnosti
RK

Asi takhle - na nějaké kecy v koránu a bibli - tak na to kašle Šaryk. Důležité je, JAK se ta skupina lidí chová. Pokud ve 21 století, v době, co lítáme do vesmíru, máme počítače - jsou lidi, co kamenujou, považujou ženu za něco rovného hovězí slečně z pastvin, podřezávají lidi a sekají jim hlavy a nebo se jdou odpálit mezi  lidi - tak takové skupiny lidí a jejich ideologie prostě nemají co dělat v tomto století! a pokud se takovým otevřou dveře, tak máme jasně nastartováno "vzhůru do temnoty"! Neexistují nějací umírnění a neumírnění muslimové a to potvrdil iTurecký prezident. Jsou prostě muslimové! A bohužel se blíží doba, kdy nemá smysl rozlišovat a je lepší sem nikoho nepouštět, dokud ještě máme jakž takž svůj klid!

0 0
možnosti
BL

DoktorC.Hoschl o islámu a "uprchlících" , dne 19.11.2015

http://www.hoschl.cz/?text=5385&lang=cz

3 0
možnosti
Foto

Samozřejmě je to středověký režim, ale na temperametní jedince z Orientu přísnost být musí. Pokud jejich počet takovýchto jedinců v Evropě přesáhne kritickou mez, pak je šaríja nevyhnutelnou volbou, jinak se budoucí euvropský sultanát řídit nedá.

3 1
možnosti
LS

L22i13b36o37r 63S33y60n35e67k

22. 11. 2015 10:54

Ještě bych podotkl, že je škoda, že si málokdo vzpomene, že jsi před tímto neřádem varoval a brojil proti němu, již před 3 roky.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS