Diskuse

Jsem vinen

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Pokud vím, tak už jsou státy, kde je islám zakázán zákonem. Víte o tom?

3 0
možnosti
BL

Ano, třeba Japonsko...

1 1
možnosti
LS

L17i67b41o41r 50S72y21n54e92k

22. 11. 2015 10:46

Tomio, já zase doufám, a už se mi to nechce moc opakovat, že stojí-li média, vláda a Akademici na straně teroru, jako jeden muž, že budou v budoucnosti také, jako jeden muž souzeni.

8 1
možnosti
VV

Dobrý den , pane Okamuro moc vám děkuji za vaše vystupování , držte se .

P.S nemá on pan Pelikán v rodině muslima ?

4 1
možnosti
EP

E21v41ž82e78n 23P28o54l31á22k

22. 11. 2015 10:24

Absolutní souhlas. Jen máte překlep v roku, opravte si to na 2001, než s tím nějaký sluníčkář přijde jako s důkazem nevzdělanosti veškerých kritiků islamizace...

5 1
možnosti
Foto

Pelikán může být nebezpečný, dostane-li se k ještě větší moci

10 0
možnosti
LS

Nenávist není emoce, která by vedla ke klidu, míru a prosperitě. Pokud jste svým voličům chtěl říct, že na míru, klidu a prosperitě vám nezáleží, tak minimálně v mém případě se vám to povedlo. 

Pokud vám ale na těchto atributech života záleží, zkuste najít jinou cestu, která bude v souladu s vaším nesouhlasem s násilnými ideologiemi a přitom se nestane jen další násilnou formou řešení problému. Z historie všichni víme, že násilí plodí jen další násilí.

4 3
možnosti

V55á98c58l71a59v 91Š98o70b84r

22. 11. 2015 10:22

To je nesmysl. nenávist - stejně jako všechny ostatní emoce - jsou základní funkcí mozku která je do něj vložená na genetické úrovni. 

Je to nástroj pro osobní přežití je stejně jako třeba strach. Osvědčené miliardou let evoluce.  je sebevražedné se vzdávat tak osvědčeného nástroje kvůli nějakým jiným nápadům.

A ano samozřejmě že násilí plodí jenom další násilí - a řeknu vám - vždy se budu snažit aby ho plodilo - protože pokud se agresor nebude bát rázné odpovědi veškerou dostupnou silou tak nic jiného než násilí používat nebude.

na každý násilný útok je třeba vždy odpovědět ještě násilněji. 

Vždycky platilo a bude platilo a bude platit - že ten kdo překová meče na motyky bude navždy otročit na polích pro toho kdo takovou pitomost neudělá.

Jediný způsob jak mít jitý mír, klid a prosperitu je mít dostatečnou sílu a být ochoten použít veškeré prostředky na jejich udržení a dát to všem potencionálním nepřátelům a uzurpátorům jasně vidět.

Všichni kdo se v historii pokusili najít "jinou cestu" skončili na smetišti ději pod nohami těch kteří takovou blbost neudělali jako otroci.

7 3
možnosti
Foto

těch, kteří na současné situaci chtějí vytřískat politický kapitál, je třeba se bát stejně, jako toho islámu.

Konec konců, rétoriku mají shodnou.

7 6
možnosti
PH

...a co má říkat jiného, když je to jeho názor. Názor politiků je opačný (podvolme se) ovšem realita dává za pravdu spíše jemu.

8 2
možnosti
MC

Nenávidím tohle, nenávidím támhlento...

Tohle když bude řvát "dělník" někde na náměstí, tak to bude zcela adekvátní jeho intelektu. Ale když se bude takhle vyjadřovat někdo, kdo má ambice na čelní místa v politice, je mirně řečeno nevkusné.

Asi něco podobného, jak dělal politiku pro masy spodiny nechvalně známý muž s knírkem.

8 8
možnosti
DK

Neda se rict (alespon podle clanku), ze by pan Okamura nenavidel spoustu veci. On ve skutecnosti nenavidi veci jen par, protoze ty veci spolu proste souvisi. Slovo "nenavidim" pouzil v clanku mnohokrat jen kvuli vetsi udernosti, ve skutecnosti jde de facto o jednu vec...I ja bych mohl napsat clanek, ve kterem bych napsal "nenavidim vrahy, zlodeje, lzi, nespravedlnost"...oznacil byste me na zaklade toho za nenavistnika? Je spatne nenavidet patologicke jevy, ktere nezpochybnitelne spolecnosti skodi? Co vy vlastne vite o Islamu?

8 3
možnosti
FB

"Ministr "spravedlnosti" Robert Pelikán za hnutí ANO veřejně oznámil, že bude trestat občany za "šíření nenávisti" vůči islámu." Ale ale... kde to pan ministr oznámil?  Dejte sem pŕesnou citaci..

3 4
možnosti
VC

V34í83t 48C21i59b87u79l54k19a

22. 11. 2015 9:28

Pan Okamura pravděpodobně píše o citaci části zákona na twitteru. Alespoň nám ukazuje co by se dělo, pokud by se sám dostal k moci: ministr může trestat dle svého uvážení. Soudy ani policie nejsou potřeba.

3 2
možnosti
Foto

Satira – včetně satiry neuctivé – a informace, které jsou útočící, šokující nebo zneklidňující, včetně kritiky náboženství, jsou chráněny jako součást svobody projevu článkem 10 Evropské úmluvy o lidských právech. Evropa by neměla vycházet vstříc vzrůstající citlivosti určitých náboženských skupin. Demokracie má právo a povinnost bránit se.

------------------------

Rezoluci obsahující tuto výzvu a odsuzující politickou korektnost přijalo Parlamentní shromáždění Rady Evropy ve středu 28. ledna 2015 na svém zasedání ve Štrasburku.

8 0
možnosti
Foto

Jinými slovy se pane Okamuro, i když jste vinen, trestního stíhání obávat nemusíte, protože Evropská úmluva o lidských právech je nad naším zákonodárstvím. A to jistě jako poslanec víte. Takže blog sice úderný, ale skoro o ničem. Na druhou stránku to takhle cítím také a asi většina z nás.

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/