Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doporučuji cenovou mapu,z ní vyplívá,že ve městech kde jsou vodárny v majetku města v žádném případě není cena nížší než ve městech,kde vlastní vodárny zahraniční vlastník.Často je tomu přesně opačně.Např.Strakonice v majetku města 89 korun,sousední okresy Klatovy,francouzský majitel 62,Písek,rakouský majitel 78.Než začnete něco sepisovat,zjistěte si informace.Jdou velmi lehce dohledat,pak zde nemusíte být za hlupáka....

1 2
možnosti

Souhlas.

To, co lidi potřebují denodenně ke svému životu - vzduch, vodu,energii - by nemělo být privátní, ale společenské. Tedy v majetku státu, který je tady pro lidi.

... anebo není a patří jakémusi bruseli?

(jsem přesvědčený "kapitalista" - ale taky národovec)

5 0
možnosti
Foto

Hlavně ten vzduch, ten bych určitě deprivatizovala :-D

1 0
možnosti

Opravdu zastáváte ten naivní názor, že vodárna v majetku obce znamená rapidní zlevnění ? ;-D U nás je majitelem vodárenské společnosti sdružení obcí. Ano, cena vody patří k těm nižším, ale o to víc se platí za stočné. Kvůli nesmyslným nařízením, která obce ovlivnit nedokáží.

2 0
možnosti

To přece není otázkou ceny, ale vlastnictví toho, co je tady a patří Nám - obci, kraji, státu. Vlastnictví je od slova vlastenec.

2 0
možnosti

Jeden indiánský náčelník prý kdysi prohlásil: Tuto zemi jsme nezdědili po svých předcích, nýbrž ji máme půjčenou od našich dětí. Bylo by dobré se podle toho chovat.

10 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/