Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J30i58ř75í 30N39o69s81e23k

29. 1. 2017 16:00

Po sérii razií a zatčení teď čerstvě v Rakousku: organizované skupině (muslimů) prokázáno, že chystala vyhlášení chalífátu přímo v Rakousku.

Podle Merkel "boj proti terorismu neomlouvá zákaz vstupu" , který oznámil Trump.

Tohle bouchne.

57 1
možnosti
JR

J94a32n 42R32á96ž

29. 1. 2017 16:11

Ač nerad přiznávám, že to očekávám a vítám....myslím to bouchnutí.

17 0
možnosti
IM

I74v36a67n 65M24i67n65á67ř

29. 1. 2017 15:43

Je jen otázkou času, kdy naivní přístup EU svým humáním sebemrskačstvím, vůči muslimské expanzi - zcela selže ! V západních zemích již Evropa v přímém střetu s islámem - prohrává. Důkazem je stále se zvyšující teror, kterým může pouhých pár jedinců paralyzovat miliónová města a .. zvyšující se kulturní a náboženské ústupky !

Bruselské vedení, jakoby ztratilo veškerý pud sebezáchovy, domnívající se, že vůči tisícileté náboženské nenávisti muslimů - vůči křesťanství - lze postavit demokratické ideje a lidská práva, kterými jejich agresivní náboženství .. naprosto pohrdá !!

78 0
možnosti
JB

Výstižně napsáno, pane Okamuro. R^

Ta Vámi jmenovaná "intelektuální elita" je tak unikátní, že jí uniká, že se opět po letech stává užitečnými idioty a podporou spojení islamistů a neolevicových aktivistů pracují na rozvrácení tradiční západní společnosti.

60 0
možnosti
Foto

Každá civilizace při svém vývoji kultivuje. "Lidštění" však musí respektovat hranici, která je daná "nelidskostí" méně civilizovaného okolí.

31 0
možnosti
PS

Pane Okamuro, nejsem Váš volič, ale tento článek je výborným shrnutím toho, co se dnes okolo plotů v médiích řeší. Je potřeba o islámu otevřené hovořit, tak jako to děláte . Je záslužné vyvracet propagandu, která se rozhodla špinit prezidenta Trumpa, a každého , kdo o islámu říká pravdu. Svět je díky neomarxistické podpoře šíření islámu nebezpečné místo a pokud si to občané, voliči , neuvědomí tak , jako ve Velké Británii nebo Spojených státech , může nás to všechny zavést k hořkým koncům. Karma.

76 1
možnosti
Foto

Saúdská Arábie, mimochodem autokratická fundamentalistická diktatura, vystavěla plot z jasně bezpečnostních důvodů, jednak jim do Iráku prchali jejich občané a válčili tam a jednak je ohrožovali samotní členové Islámského státu. Saúdská Arábie se celou svou existenci bojí, že přijde o svou Mekku, proto si pozvala v pocitu ohrožení Husajnem americké vojáky a tím vyprovokala Bin Ládina. Jejich plot je doplněn radary, zpomalovacími nábřežími, detektory podzemního pohybu, vozidly s radary Spexer vybavenými termálními kamerami s nočním viděním. Střeží to různé helikoptéry a od USA chtějí protiraketový štít. Námitky proti zdi v USA jsou z hlediska ekologie, poškození životního prostředí, nákladnosti a dále, že Trump vyžaduje, aby za stavbu zaplatilo Mexiko. Do Saúdské Arábie bych se jako samotná žena nedostala, jen s otcem anebo bratrem, když nejsme provdána. Do Iránu nesmí s razítkem Izraele v pase. Stačí ale jen, aby si vyřídil nový pas a už se tam dostane. To, co udělal Trump je bezprecedentní, protože se to týká např. studentů, kteří mají zelené karty a nemohou z USA vycestovat a postihne to obchodníky anebo vědce. Lidi, co by přinášeli do USA zisky. Navíc J. Trudeau sdělil, že uprchlíky přijme a tak se v USA asi začne brzo stavět plot i s Kanadou.

2 38
možnosti
Foto

Dokud byl pan Okamura zástupcem Asociace cestovních kanceláří, bojoval za svobodný pohyb lidí mezi všemi státy, protože to přinášelo cestovkám zisky, nyní, co vstoupil do politiky, je za stavění bariér a zákazy vstupu skoro všech všude, protože je to populární téma.

5 46
možnosti
MK

R^ Každá zeď se dá překonat, i ty na Mírově nebo na Borech, ale nejhorší jsou zdi mezi lidmi; ty může překonat jen zdravý rozum. Ten, bohužel, některým elitám a sluníčkům trestuhodně schází.

36 2
možnosti
MK

Ano, ano, pane Polický, Vám schází předpoklady překonat i malý plůtek.

2 0
možnosti
AP

Výborně shrnuto. Díky! R^

34 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/