Diskuse

Arab může, Trump a Lucie Bílá nesmí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Narozdíl od Marine Le Pen nebo Trumpa nedokáže bohužel Okamura nabídnout vůbec nic. Ono totiž to samotné strašení, když je u nás těch islámských uprchlíků asi patnáct, tak moc nezabírá. Na víc nemáš, Tomio? A navíc ty hloupé manipulace s fakty, které je tak snadné si vygooglovat... Samozřejmě, že politický azyl je definován jako DOČASNÝ, takže argumentovat tím, že Saudové nepřijímají TRVALE žádné uprchlíky je ubohé a lživé. Ono je tam teď totiž těch islámských uprchlíků je asi 2 500 000, tedy více než v této vlně zdrhlo do celé západní Evropy.

1 5
možnosti

Ona Evropa pŕijímá migranty do dočasného režimu? Jste si jistý , že nelžete vy?

3 2
možnosti

Ohánět se blbkou Zanákovou je dost ubohý.

1 4
možnosti

"Papežtější než papež aneb přivandrovalec největším nacionalistou.

2 13
možnosti

Aneb největší starosti o árijskou krev, mají bojovníci proti rasismu.

3 0
možnosti

J44a14n 62J36a78h50n

3. 2. 2017 14:57

Tomio trefuje naprosto přesně a hajzlíci se můžou vzteky poxxat.

12 1
možnosti

Největším parazitem je Tomio Okamura. Parazituje na těch nejprimitivnějších lidských pudech.Nenabízí žádné konstruktivní řešení.Nikdo nechce integraci a pomoc všem, kteří si o ní řeknou.Na druhou stranu šmahem odsoudit všechny jen díky vyznání, nebo příslušnosti k dané zemi dokáže jen lidská zrůda a jen lidské zrůdy dokáží přitakávat.

3 26
možnosti

To už se hlídají evropské hranice? Ilegálové jsou bez milosti vraceni? Nebo jste prostě jen další člen církve popíračů reality?

11 0
možnosti

Zapomel ve clanku na Mexiko, ktere ma plot na hranicich s Guatemalou, Mexicke imigracni zakony jsou daleko prisnejsi - nelegalni migrace je trestny cin, az 10 let vezeni, chyceny jde okamzite do vezeni a pote je vyhosten. Srovnej s USA, kde nelegalni imigragrat nemusi mit z niceho starch.

Ale kritizovat Trumpa za zed umi kazdy primitiv, ktery si ani nedokaze zjistit fakta...

12 0
možnosti

Tomio, posledně jsem v krajských volbách vaši stranu volil a udivilo mne, že jste nezískali mnoho hlasů, ale myslím, že v parlamentích už snad lidé procitnou...;-)

8 0
možnosti

Tomio řeší jen svoji politickou karieru. Proberte se ze snění ! Petr Hannig je úplně stejný člověk.

1 12
možnosti

Což nevylučuje s ním souhlasit

9 0
možnosti