Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Narozdíl od Marine Le Pen nebo Trumpa nedokáže bohužel Okamura nabídnout vůbec nic. Ono totiž to samotné strašení, když je u nás těch islámských uprchlíků asi patnáct, tak moc nezabírá. Na víc nemáš, Tomio? A navíc ty hloupé manipulace s fakty, které je tak snadné si vygooglovat... Samozřejmě, že politický azyl je definován jako DOČASNÝ, takže argumentovat tím, že Saudové nepřijímají TRVALE žádné uprchlíky je ubohé a lživé. Ono je tam teď totiž těch islámských uprchlíků je asi 2 500 000, tedy více než v této vlně zdrhlo do celé západní Evropy.

1 5
možnosti
ZM

Ona Evropa pŕijímá migranty do dočasného režimu? Jste si jistý , že nelžete vy?

3 2
možnosti
LP

Ohánět se blbkou Zanákovou je dost ubohý.

1 4
možnosti
JK
JP

"Papežtější než papež aneb přivandrovalec největším nacionalistou.

2 13
možnosti
ZM

Aneb největší starosti o árijskou krev, mají bojovníci proti rasismu.

3 0
možnosti
JJ

J10a65n 20J44a56h33n

3. 2. 2017 14:57

Tomio trefuje naprosto přesně a hajzlíci se můžou vzteky poxxat.

12 1
možnosti
KJ

Největším parazitem je Tomio Okamura. Parazituje na těch nejprimitivnějších lidských pudech.Nenabízí žádné konstruktivní řešení.Nikdo nechce integraci a pomoc všem, kteří si o ní řeknou.Na druhou stranu šmahem odsoudit všechny jen díky vyznání, nebo příslušnosti k dané zemi dokáže jen lidská zrůda a jen lidské zrůdy dokáží přitakávat.

3 26
možnosti
ZM

To už se hlídají evropské hranice? Ilegálové jsou bez milosti vraceni? Nebo jste prostě jen další člen církve popíračů reality?

11 0
možnosti
PD

Zapomel ve clanku na Mexiko, ktere ma plot na hranicich s Guatemalou, Mexicke imigracni zakony jsou daleko prisnejsi - nelegalni migrace je trestny cin, az 10 let vezeni, chyceny jde okamzite do vezeni a pote je vyhosten. Srovnej s USA, kde nelegalni imigragrat nemusi mit z niceho starch.

Ale kritizovat Trumpa za zed umi kazdy primitiv, ktery si ani nedokaze zjistit fakta...

12 0
možnosti
PP

Tomio, posledně jsem v krajských volbách vaši stranu volil a udivilo mne, že jste nezískali mnoho hlasů, ale myslím, že v parlamentích už snad lidé procitnou...;-)

8 0
možnosti
BD

Tomio řeší jen svoji politickou karieru. Proberte se ze snění ! Petr Hannig je úplně stejný člověk.

1 12
možnosti
JV

Což nevylučuje s ním souhlasit

9 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/