Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Takže, podle některých muslimský teror neexistuje, tak jako neexistuje blokace dopravních staveb zelenými aktivisty.....Když je na zákonech něco špatně, pak je nutné je změnit....Referendum by bylo přesně to, co tato země potřebuje ze všeho nejvíce...!!!!!!

2 1
možnosti
Foto

stačí mi ty věty o těch teroristech... nečtu dál... jen malá vzpomínka, pane Okamuro. Kdysi krásný smutný film... Poslední císař. Strašně se omlouvám... do kterého tábora jste patřil ? Tovíte... ty Vaše oči...:-/ je to lepší říct, aby Vás někdo nenaházel do jednoho pytle.

2 2
možnosti

Nic nečtete, ale hlavně lézt do diskuze. Tím pádem mi zřejmě neukážete, kdo kde koho hází do jednoho pytle

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

O prekrucovani Islamu nemuze byt vubec rec. Mohamed nebyl zadny Konfucius, ale zloduch non plus ultra. Jak muze nekdo hlasat jeho moralni ramec a pritom tvrdit, ze Islam je nabozenstvi miru? Takove nalhavani si nema pro spolecnost naprosto zadny prinos. Nejen propagace ale i obhajovani Islamu je moralne zvrhle, byt je dneska bohuzel v mode.

8 0
možnosti
Foto

Oni Vám ten návrh zákona ani schválit nemohli, protože jasně koliduje s Ústavou zaručeným právem na svobodu víry a náboženského vyznání. Musel byste navrhnout změnu Ústavy, ale to přeci musíte vědět...

3 0
možnosti

pokud by se dokázalo, že Islám splňuje znaky ideologie potlačující svobodu a demokracii tak ne...ale to by stejně musel rozhodnout zřejmě Ústavní soud. Nicméně pokud by se našli politici, kteří by do toho šli, tak bych jim tleskal R^

4 0
možnosti

Naprosto s autorem souhlasím ! R^[>-]

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS