Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Nějak se vám to novoroční přání hejbe červama.

8 3
možnosti
Foto

Máme obrovské štěstí, že ten náš židovsko-křesťanský Bůh nemá ambice s námi manipulovat

Zdroj: https://okamura.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=641381

... tak my Vám, pane Okamuro, ten výlet tam nahoru, kde máte možnost nahlídnout do jednotlivých božských kanceláří samozřejmě přejem. To neva, z našich daní se platí víc "důležitých politických" vejletů, ale teď už koukejte mazat na novoroční oběd dolů na Zem, my už si to nějak přeberem.)

9 3
možnosti
JR

J50a64r23a 86R36a46n72k

2. 1. 2018 1:43

Karma za pispevek, RadkoR^

0 0
možnosti

Nevěřím vám Okamůro ani to věčně zpocený čelo, natož nějaké blahopřání. Ovšem nepochybuji ani jednu vteřinu o tom, že vy, jako fikanej obchodník se strachem z dálného východu sám těm nesmyslům, které hustíte do lidí nevěříte, ale velice ochotně je svým přitroublým voličům servírujete, protože jste velmi dobře pochopil, jaká je politika díky těmto kecům úžasný byznys, viďte?:-)

12 12
možnosti
Foto

je li vaším jediným bodem programu strašení lidí, tak pěkně děkuji.

14 14
možnosti
Foto

vy děláte totéž, pane Siemko

8 3
možnosti
Foto

Děkujeme za velmi krásné přání a inspirativní myšlenky na prahu nového roku. I Vám hodně zdraví a úspěchů v novém roce a spoustu energie k prosazování přínosných a užitečných vizí ! PF 2018 R^

14 7
možnosti

Ultramarxistům je jistě Okamura moc sympatický:-)

7 7
možnosti
Foto

Nikdy jsem nebyl vaším příznivcem. Jste ale jeden z mála z politiků, který artikuluje svobodu střední nezávislé třídy. Karma!

11 9
možnosti
RS

Napsal jste to krásně, jen bych si přál, aby jste tomu i věřil. Chtěl bych i věřit, že jste to napsal sám. Podívejte se na tento můj článek, možná Vás bude inspirovat.

https://siemko.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=639712

2 8
možnosti
JG

Čistá pravda a krásné novoroční přání, děkuji pane Okamuro ...:-)

8 9
možnosti
Foto

Pan Okamura by si měl uvědomit, že Češi jsou mírný, přemýšlivý národ, nemilující extrémy a především schopný domýšlet následky a souvislosti. Jeho politice by prospělo ubrat plyn.

10 6
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/