Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtít po panu Okamurovi logické myšlení je stejně pracné, jako naučit zpívat ovci arii Mařenky z Prodané nevěsty.

Zkusím cosi pro přehlednost v bodech.

a/ kapitulace Německa byla podepsána dne 8.5.1945. Takže slavit se má tento den a nikoli jiný, který byl u nás dán vynuceným čekáním na příjezd Rudé armády do Prahy, která mohla být osvobozena dříve, nebýt Stalina. Tím mohl být zachráněno mnoho životů, nad kterými pan Okamura tak tklivě lká.

b/ je samozřejmé, že podpisem kapitulace neskončily různé přestřelky mezi bojůvkami nacistů , kteří se odmítali vzdát a našimi či ruskými či americkými vojáky.

c/ válka de facto skončila kapitulací Japonska po svržení atomových bomb na Hirošimu a Nagasaki (tento fakt uvádím bez souvislosti s původem pana Okamury).

d/ přičítat sjednocení data vítězství s nějakým příklonem naší země k Bruselu je už za hranicí logiky a hraničí s poruchou myšlení.

22 4
možnosti
JK

J82i75r58k14a 65K14o62r72n

8. 5. 2018 9:14

Porucha myšlení? Spíš kompletní porucha osobnosti...

7 3
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/