Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Prodavačů již ubylo, ale bez podavačů se jen tak neobejdeme;-)

0 0
možnosti
JL

Diky Tomio. Konecne nekdo registruje myslenky a vyzkumy velikanu, jako byl pan Jacques Fresco, a stavi se k budoucnosti celem, misto aby zaviral oci a serviroval prekroucene lzi. Z negativnich komentaru si nic nedelejte, oni takovi dnesni "ekonomove" mnohdy ani nevedi, jak vznikaji penize, a 90% procent ctenaru nikdy neslyselo pojem Vertikalni Farma. Reseni je celit problemum. Odpolitizace a veda. Prima demokracie pak taky prijde.

1 0
možnosti
Foto

Koukám otroctví a středověk jen ak neskončí.

Dostalo aktualizaci ze 3.0 na 4.0.

1 0
možnosti
PJ

P85e33t49r 73J68í80l85e61k

26. 6. 2018 5:59

Krásná představa. Taková renčínovská. Sedím u monitoru, a na dvorku se mi tiskne auto, babča mi podstrkuje seznam, co vše je ještě potřeba: Králíkárnu! Ta kadibudka se už taky povážlivě naklání!

Nebudeme už nikoho potřebovat!

Ale když se po té chalupě rozhlédnu, tak mnohý krám má v sobě součástky ze surovin vytěžených v různých koutech zeměkoule.

Ale počkám si na další článek. "Vůdce náš" má určitě vše promyšleno!!

0 0
možnosti
PS

P46e25t26r 56S50k47á70c96e59l

25. 6. 2018 23:28

Jak vidno, absence zdravého rozumu zajímá a přitahuje všechny i po 16. letech. Proč po 16. letech? Protože v roce 2002 založil pan Petr Hannig Stranu zdravého rozumu, již tehdy věděl, co v politice a ve veřejném prostoru chybí. Škoda jen že autor a další schopní lidé se s panem Hannigem nespojí. Proč asi?

0 0
možnosti
AL

Zasloužená karma.

:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Letošní majitel Nobelovky za ekonomii je už celkem jasný....:-)Bylo by to skvělé mít v čele země takového geniálního vudce....

3 0
možnosti
Foto

Nejhorší na tom bude, že i plyšáky budou vyrábět roboty(i?). A bude jich vyrobeno tolik, že ani celá SPD je nebude stačit vozit na dovolenou. Tudíž bude stačit provádět vývoz plyšáků na dovolenou pouze po internetu, aby nám to neblokovalo dopravu. Pravda, bude to sice jen virtuální dovolená, ale plyšák z toho nemá rozum a voliči SPD teprve ne.

Ale hezky jsem se pobavil! Neb každá minuta smíchu prodlužuje život o jeden den.

;-(;-(;-(

10 0
možnosti
JO

Pane Okamuro, píšete, že lidi budou nakupovat přes internet, nebudou potřebovat prodavače a zboží se nebude převážet z jednoho konce světa na druhý. Ať přemýšlím jak přemýšlím, nepřišel jsem na způsob, jak to zboží z internetu dostanu domů, když se nebude převážet. Holt asi Vaše myslivna je lepší než ta moje.

A ti ekonomové, kterým jste přednášel z toho asi taky budou mít hlavu v pejru.

13 0
možnosti
PK

Důležité je splácat páté přes deváté a nakonec dát migranta. Ekonomická vize je hotova.

11 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/