Diskuse

Nová totalita

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Ten pán je zmatený jak lesní včela.

7 1
možnosti
OT

A v tom SPD nějaká demokracie je? Ani náhodou. Co založí pan Okamůra dál, až vypadne z parlamentu, což doufám bude už brzy.

11 1
možnosti
Foto

Pane Okamuro, pokud považujete Evropskou unii v současné podobě za totalitní spolek, tak doufám, že vaše SPD se neúčastní letošních voleb do europarlamentu. :-)

13 1
možnosti
TH

Ale to zase ne. Předpokládám, že argument bude takový, že budou ten systém podrývat zevnitř.

3 0
možnosti
Foto

Kde se bere ta karma (středa 27.2.2019 16:34 | karma článku: 41.21 | přečteno: 1748x)?8-o, to snad idnes přiděluje generátorem náhodných čísel a Okamura měl zrovna kliku.

6 0
možnosti
DR

Možná to bude tím že k demokracii patří různé názory, čili nejen ty které hlásám sám. Na to jste ještě nepřišel?

6 3
možnosti
Foto

"Prachy, jenom prachy nečekají ..." ... Je zajímavé, co dokážete napsat, abyste opět v budoucnu dostal několik procent hlasů od lidí neinformovaných nebo neschopných se informovat, o skutečném stavu věcí, za účelem následné konzumace tučných příspěvků státu na Vaši pseudo-stranu, ovšem do Vaší reálné kapsy ... a snad by mi to ani nevadilo, kdybyste v textu "nešermoval" slovy jako fašismus apod. v naprosto neadekvátních nesouvislostech a hanebně nepřekrucoval fakta. Mimochodem, nějaký právník by mohl posoudit, zdali nadužívání slova "fašismus" v neadekvátních souvislostech vlastně neodpovídá paragrafu propagace fašismu, jež je trestná. RvRvRv

12 0
možnosti
RC

to vite, uz se tesi do eu-parlamentu...

1 0
možnosti
RC

1) problem Spanelska byl v tom, ze referendum nebylo v souladu s Ustavou, takze kdyz kritizujete deni ve Venezuele, uplne stejne byste mel kritizovat Katalansko. Nebo Vam prijde adekvatni, ze primator Brna (je prece take volen) vyhlasi referendum o osamostatneni?

2) 3 miliony uprchliku z Venezuely Vas nechava klidnym? Opravdu se maji Venezuelane tak skvele, kdyz z ropne velmoci utikaji lide, protoze nemaji co jist? Inflace v milionech procent rocne je taky fajn?

3) Ceskoslovenska republika vznikla BEZ REFERENDA a s jasnou podporou USA, takze vlastne podle Vas naprosto SPATNE.

22 0
možnosti
RC

4) "demokrat" Tomio Okamura mi dal BAN

6 0
možnosti
MJ

Tímto příspěvkem můžete pane Okamuro přesvědčit jenom takové prosťáčky, kteří působí ve straně zvané SPD.

29 1
možnosti
JK

Chápu co znamená pojem "svoboda slova", ale někteří lidé by měli mít zakázáno používat slovo "demokracie", vyznívá z jejich úst tak nějak sprostě.

19 0
možnosti
Foto

J32a31n 75H22o26r50n82í82k

28. 2. 2019 11:29

podobně jako pravda a svoboda

0 0
možnosti
Foto

Asi tak jediné, co lze ocenit, je, že tento politický exemplář, na rozdíl od jistého podobného Čermáka, otevírá diskusi.

23 0
možnosti
Foto

A to si prosím Tomáši ještě povšimněte, že pan Čermák dneska provedl další coming out a přiznal své členství ve Svazu bojovníků za svobodu - to je ten pofidérní spolek, odkud odešli slušní lidé a zůstala jen sedlina Stbáků a komunistů, kteří píchají do hrudi metály panu Ondráčkovi.

17 1
možnosti
Foto

P38e86t88r 10J82o85h76n

28. 2. 2019 1:12

Pane Okamuro, zase je to mix několika absolutně různorodých společenství, vyplivnutých do pár odstavců.

Výsledkem je zase řečeno nic neurčitého, jen poukazování. Rozveďte to téma ke všem jednotlivě.

Lidem tady namícháte koktejl náznaků a nedotažených odpovědí zabalených do klasických frází a hesel.

8 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/