Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OOS

Oslíčkové otřeste se

25. 10. 2012 9:44
Volíte blbce nebo zloděje - není čas na změnu?

český občan pořád dokola, jak slepice po dvorku, 20 let chodí k volbám a volí ne tak jak chce, ale jak "musí", protože mu to nějaká tajemná síla přikazuje. Netvrdím, že volby změní všechno, je to jen část řešení, ale máte tam neparlamentní strany, občanské kandidáty na prezidenta a vám pořád něco nevoní, "není to ideální"..

Jenže ono není nutné donekonečna váhat, čekat a lustrovat Okamury a jemu podobné. Sám Okamura vám to píše v první větě - jsem extrémně jednoduchý - a v pozitivním smyslu slova má samozřejmě pravdu. Politik nemusí být složitý a záhadný postbolševik, s tajemnými netušenými schopnostmi, politik má být sluha veřejnosti a k tomu se Okamura hlásí - politika jako služba - ne příležitost k podnikání a sebezabezpečení.

Volba prezidenta je důležitá, protože v určitých momentech má významné pravomoci: návštěvní dny v parlamentu-->neusnášeníschopný parlament-->prezident jmenuje vládu-->zákony proti mafii-->nové volby.

2 0
možnosti
R

Rosomak

25. 10. 2012 9:20
Tomio v průzkumech drtil Fišera

a proto byl z průzkumů a hlavně anket vyřazen, protože upravovat výsledky je nebezpečné.

Pokud chce - a on může - postoupit do druhého kola, musí jasně pojmenovávat zločiny, které se udály za vlády Fišera a Zemana. Ti pánové nejsou čistí, mají velké máslo na hlavě, ale stojí za nimi mocní a bohatí, co si za jejich éry vlády přišli na neskutečné peníze.

Už vidím, jak bude třeba pokračovat kampaň proti Okamurovi, "Přece nechcete psychicky labilního prezidenta, o jeho labilní psychice přece vypovídá to, že se do dvanácti let počůrával. Je mu čtyřicet let, a ještě nebyl schopen zplodit dítě, protože..." A takové zákeřnosti a polopravdy se vyrojí a těžko se proti nim bojuje.

Na hrubý pytel hrubá záplata, jinak to nefunguje.

Pokud Tomio a jeho tým připraví stránku, kde budou + a - jednotlivých kandidátů, tak určitě mnoho dobrovolníků přispěje, co se za jejich vlády událo. Po ověření se to může vystavit a ve vhodnou chvíli mediálně uchopit. Je jasné, že rozhodovat bude ulice. O ni se hraje.

7 0
možnosti
R

Rosomak

25. 10. 2012 13:35
Re: Tomio v průzkumech drtil Fišera

Škoda, že si nikdo nevšiml  - Okamura přece syna má ze svého prvního manželství.

Hezká ukázka, jak jsou mediální fámy a polopravdy nebezpečné i v prostředí dostatečně gramotných lidí, natož v prostředí ulice.

0 0
možnosti
OB

-OB-

25. 10. 2012 8:14
Karma a u voleb

máte můj hlas. Soudruhů Fišerů a jiných jemu podobných, ke stranám a lobby ohebných, politiků mám již po krk.

0 0
možnosti
P

puškvor

25. 10. 2012 9:38
Re: Karma a u voleb

to je pěkný názor. Někoho jako hlava státu bez bývalých struktur komunistických.

0 0
možnosti
KS

Equus

25. 10. 2012 7:17
Franta prohrál peníze v herně, tak hernu zrušíme?

A Pepa se polil horkým čajem, zrušíme proto varné konvice? A pod tím věta, že každý je zodpovědný sám za sebe... přitom pan Okamura navrhuje, aby nás stát zase vodil za ručičku, aby se nám nic nestalo.

8 0
možnosti
Z

zn.

25. 10. 2012 8:02
Re: Franta prohrál peníze v herně, tak hernu zrušíme?

Herny a automaty jsou snad ta největší svinstva naší doby na ty obyčejný lidi s primitivním myšlením. Zrušil bych je dávno, zničily už život tolika lidem kolem, kteří by jinak byli v pohodě. Je nesmysl si myslet, že je to každého věc, jestli tam ty prachy nahází nebo nenahází. Automaty jsou silně návykové a nakonec vždy vyhraje pouze vlastník, který je z mého pohledu normální zloděj v souladu se zákonem !!

0 0
možnosti
JN

BezPrace.info

24. 10. 2012 23:17
KDO se dokáže vypracovat z děcáku a místa popeláře...

...na úspěšného podnikatele, který to má navíc v hlavě v pořádku, vyhraje senátní volby,... to je minimálně borec, který si místo prezidenta zaslouží mnohem více, než nějaký důchodce z Vysočiny, bývalej komouš, kariérista nebo banda těch dalších exotů, co kandiduje!

-

Okamura na Hrad! R^

7 0
možnosti
JP

Papez

25. 10. 2012 0:42
Re: KDO se dokáže vypracovat z děcáku a místa popeláře...

Mc hezká ukázka naivního vnímání světa a toho, jak snadno si pan Okamura vytváří cílevědmě mýtus okolo své osoby. Popeláře dělal na studentské brigádě a úspěšným podnikatelem (alespoň podle výsledků jeho společností) také není. Navíc vědomě lže. Je urputně cílevědomý, to ano, ale to je na kanditaturu na hlavu státu poněkud málo. A vědomě populistický, aby si naklonil právě takové naivní lidi jako jste vy, kteří hledají spasitele.Pan Velký Uljanov Okamura na Hrad rozhdně  ne !

5 0
možnosti
BD

Béda47

24. 10. 2012 22:47
OK souhlasím

Určitě je nutno bojovat i v kandidatuře na presidenta i když funkce presidenta nemá v ČR smysl žádný. Natož přímá volba.

0 0
možnosti
RS

morre

24. 10. 2012 22:43
Už mám

dost tých zlodejov,zbohatlíkov,aj tych politikov a chců byt prezident bo na to mám správný názor aj

dobrů drzku...toš tak syncy a děvuchi.

0 0
možnosti
P

pěnice

24. 10. 2012 21:18
Můj hlas máte.

Mně nemohou přesvědčit lidé, kteří Vás označí za populistu a pak pějí chvalozpěvy na soudruha Fischera.Ohebného a přizpůsobivého.

1 0
možnosti
ZD

zdedu

24. 10. 2012 20:39
Vy to dokážete ! Vaše rozhodnutí má smysl...

Tam, kam náš národ míří, jsme si vybrali sami, máme zde opět komunismus, situace po volbách je jasná. Ona nikdy ani jiná nebyla, vždycky stát peníze vždy jen vybral a poté peníze rozházel.

Už mám dost tohoto státu....

Daně jsou peníze, které platíme, abychom za ně obdrželi zpět službu od státu. Takto jsem to dosud nikdy necítil.

Jediný tento tento člověk prokázal, že je hoden tohoto postu, protože alespoň něco dělá (a děláte toho dost).

Držím palce, běžím podepsat petici.

0 0
možnosti
1

1absolutus

24. 10. 2012 20:29
Karma!

:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/