Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

romangti

22. 10. 2012 20:56
Nejlepsi mozny kandydat

Jestly pujdu k volbam tak muj hlas mate jisty.Pred necelym rokem jsem si na vas dokonce i vsadil,tehda byl kurz 40:1 ted je na vas 7:1.

https://www.tipsport.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-70161965789&idb=-1&hash=pZnUOTMvQnJxhvuPbd0Bb12iWcQ%3D

Drzim palce R^Tomio[>-]

3 0
možnosti
EN

EMS

23. 10. 2012 10:13
Re: Nejlepsi mozny kandydat

Lidé jako Vy jsou typickým voličem a přitakávačem TO - bez vzdělání, vlastního názoru. Uvědomujete si, že ten, komu pochlebujete, brojí proti hernám a sázení? Tedy proti Vašemu koníčku? A Vy se tím tupě chlubíte.... Ach jo. Ale: VO TOM TO JE....

2 0
možnosti
Č

čtunoviny

22. 10. 2012 20:03
Kandidáti na prezidenta ....................................

...nám budou představeni a my

svým hlasem v svobodných volbách rozhodneme, kdo to skutečně bude. Chápu, že byste všichni rádi

někoho nej, nej nej , nej....  ale ujišťuji Vás, že nikdo takový mezi

kandidáty není a nebude. Ledaže byste sami ..... co říkáte ???

0 0
možnosti
Č

čtunoviny

22. 10. 2012 20:06
Re: Kandidáti na prezidenta ....................................

Kandidáti na prezidenta nám budou představeni a my svým hlasem ve svobodných volbách rozhodneme,kdo to skutečně bude. Chápu,že byste všichni rádi někoho nej, nej nej , nej....ale ujišťuji Vás, že

nikdo takový mezi kandidáty není a nebude. Ledaže byste sami ..... co říkáte

??? Takže nám všem nic jiného nezbyde, než porovnávat kvality těch, co jsou

připraveni. Zatím lidičky nikoho moc neporovnáváte, jenom některé-ho neustále

probíráte ze všech stran a ty druhé si vůbec nevšímáte. A pročpato ???

0 0
možnosti
Q

quoko

22. 10. 2012 19:27
Mám dojem, že se nám tu rodí nový diktátor

Ono se zdá, že mistr Okamura i věří tomu, co říká, ale jen zdá. Není hlupák. Byl by z něho výtečný pojištovák. Jinak je to čirý populismus. Populismus = slibovat, co se nedá splnit.

12 0
možnosti
PJS

pes jitrničku sežral

22. 10. 2012 21:41
Re: Mám dojem, že se nám tu rodí nový diktátor

Ma snad rikat ze bude jako ti ostatni politici, pouze krast a podporovat kmotry? Nebo se ma zamerit treba na veledulezity boj s koncovkou -ová jako kandidat ODS?

3 0
možnosti

martin013

22. 10. 2012 17:46
Vším čím jste byl, byl jste evidentně rád

Jsem z regionu a obvodu, který vás vynesl do senátorského křesla. Osobně jsem se i přes své přesvědčení nevolit, nakonec zvedl a šel volit vašeho protikandidáta pana Mišáka. Považuji vás za populistu, který se obratně veze na mediální vlnce "vážení občané, okrádají vás zleva, zprava, já vás zachráním". To už tady bylo v podání VV, Bárty, Kristýnky a celého toho panoptika hrůz. Nechápu, proč bych měl věřit právě vám. Snad pro mediální známost, které jste dosáhl jenom jako mluvčí jakési samozvané asociace? Ono být téměř každý týden minimálně 2x-3x na obrazovce, to už udělá své. Na prezidenta si proto také umím představit mnohem lepší kandidáty, než jste vy. I když ani k prezidentským volbám mě nikdo nedostane, snad jedině, kdybyste se dostal do druhého kola. Promiňte, ale mnohem bližší mi byl váš senátorský protikandidát, za kterým je konkrétní práce pro lidi, město a region, který má za sebou minulost v komunální politice, než vy, který jste přtrajdal z televize,  rozdávat rozumy.

9 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

23. 10. 2012 5:18
Re: Vším čím jste byl, byl jste evidentně rád

Já jsem z téhož regionu a své přesvědčení nevolit jsem ani tentokrát neporušil.  Senát považuji za instituci zbytečnou a skutečnost, že může kandidovat a dokonce být zvolen někdo jakopan Okamura je jen důkazem, že zbytečný opravdu je.

Čeká stejný osud i úřad presidenta?

1 0
možnosti
RP

Peka.Radek

22. 10. 2012 17:27
Nejsem žádný zastánce Okamury, ale

všem nám bylo jasné, že vstupujeme-li do přímé volby prezidenta potřebujeme charismatický vůdčí typ se svými ideály a představami. Jaké představy má pan Fischer, který se drží na špici? Už jako premiér jen bral pravidelně peníze, co bude tedy dělat ve funkci prezidenta?

Další je Miloš Zeman, který již žádné ideály nemá, protože již na to prostě nemá věk, není ve věku kdy by mohl něco tvořit a za něčím jít. Jedná se o reciklované zboží, které už nemá takovou jiskru života v oku jako před 10 lety.

Býval bych volil paní Němcovou, ale nyní se volba bohužel mění na volba nejmenšího zla. Rozhodně nevolit žádné zlo, ale raději to, než poté nadávat na to co volili jiní. Pokud se neukáží lepší a jiní kandidáti, kteří mají naději na výhru (volba paní Bobošíkové, Roithové, Fischerové či snad pana Franze, Dlouhého a Schwarzenberga by byla jen zbytečným mrháním papíru. Navíc s jejich politikou ani osobností nijak nesouzním) pak budu volit pana Okamuru.

10 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

23. 10. 2012 5:20
Re: Nejsem žádný zastánce Okamury, ale

Charismatický vůdčí typ? A to má být pan Okamura?

3 0
možnosti
BM

sallyna

22. 10. 2012 17:18
To je všechno krásný

Jenže coby prezident s tím houby uděláte. Proč se raději nepostavíte do čela nějaké rozumné strany (pokud vůbec nějaká taková existuje), nenastolíte rozumný program a vyhrajte volby. Jako premiér obklopený SKUTEČNĚ SCHOPNÝMI lidmi byste toho dokázal více.. Avšak, obávám se, že Vám jde pouze o tu popularitu......

11 0
možnosti
AK

adua

24. 10. 2012 20:33
Re: To je všechno krásný

Proč se pan Okamura nezapojí do vzniklých séskupení, hnutí, kde mají přímou demokracii v programu a tam nespolupracuje. Připadá mi opravdu jako populista, ještě neudělal žádný opravdový skutek. Zatím mu nevěřím.

1 0
možnosti

Vladimír Škopek

22. 10. 2012 16:50
Jojo

Přeji hodně štěstí při pokusu o záchranu naší společnosti, hospodářství a křesťansko-antické kultury.

1 0
možnosti
MCVR

maršál císařských vojsk Russworm

22. 10. 2012 16:25
Gratuluji k úspěchu v senátních volbách..

Dost zvažuji, že Vás podpořím ve volbě prezidentské..

3 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

22. 10. 2012 17:18
Re: nevazeny okamuro

fajn odkaz - něco tak hloupého se hned tak nevidí. Takoví lidičkové, jeko je pan Jánský nemají na kandidaturu na prezidenta, tak alespoň publikují slaboduché závistivé plivance. :-/ JG

7 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

22. 10. 2012 15:12
Přijatelní kandidáti

Jsou jen ti nestraničtí, popř. ti, kteří jsou z partaje, která nemění program jak já podvíkačky, či můj kámoš milenky.  Na o z těchpak musím vyřadit ty, kterých by se bály malé děti, neb vypoají jak indiánsko-africký šaman. Dál prezident musí hájit zájmy České republiky a ne zájmy kurupčních loby a Brusele. Klaus to dělal. No a když  J. Kubera nekandiduje a je to škoda, takže dnes, jestě Tomio máš můj hlas (v budoucnosti, pane Okamura, dal jsem Vám svůj hlas);-DR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/