Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

samlos

9. 6. 2011 13:13
komentář

Také se cosi proslýchalo o Špidlově pokusu o normu na standardizaci vztahů mezi mužem a ženou.

Jenom ať se ta EU rozpadne dřív, než přistoupíme k ojru.

Kolik stojí, takový jeden nápad s pomazánkovým máslem? A vy ještě přiléváte do ohně mléko, jedno, zda tělové nebo kokosové nebo kokosové tělové. Nějaký blb se toho chytne a my to zase zaplatíme.

0 0
možnosti

Yarda.

4. 6. 2011 11:39
Přečtěte si z knihy "Jistě, pane ministře"

epizodu o britském párku....;-D;-D;-D:-(

0 0
možnosti

Azazelia

3. 6. 2011 19:05
Entropa

To je to, co mi na EU vadí nejvíc. Líbí se mi původní myšlenka, chápu snahy o JVT, HMU... Ale myslím, že jsou stále věci, které by si měl stát řešit sám a které EU pohledem "zvnějšku" nedokáže tak dobře posoudit. Ve spoustě názorech téhle tématiky souhlasím s panem prezidentem. I ohledně nedávno zmiňovaného Schengenu, ukázat pas mi zas tolik času nezabere a na druhou stranu mi zajistí větší kontrolu přicházejících do státu, i když jsou vnější hranice kontrolovány, pokud už se někdo dostane do tohoto prostoru, pohyb v něm má téměř neomezený...

A abych jen nekritizovala, všechny ty projekty, ESF a spousty, spousty dalších, kterými nás EU dotuje... Nic není zadarmo, takže, jestli je tohle ta "daň" ? ...

Takových věcí je strašně moc, nedá se to sepsat najednou do jedné reakce, ani se o to nebudu pokoušet, nejsem ani schopna tyto věci posoudit nějak smysluplněji. Rozhodně jsem ale zvědavá na další vývoj unie, stále je to jedinečné uskupení a hodně, hodně zajímavé.

0 0
možnosti

beda venerabilis

3. 6. 2011 12:52
Vystoupení z EU by nepomohlo

Rum je lihovina vyrobená z destilátu z cukrové třitiny (asi jako je slivovice ze švestek a nikoli z brambor).

Máslo je potvravina obsahující minimálně 85% mléčného tuku. 

Aby se vše ostatní nazávalo jinak je přirorezený požadavek, který by platil i bez EU. Vždy be se někdo domohl, aby klamání bylo zakázáno. Kdyby někdo začal nabízet bramborovou slivovici, asi by ho také hodně rychle donutili, aby šel rovně.

0 0
možnosti

samlos

9. 6. 2011 13:19
Re: Vystoupení z EU by nepomohlo

Omyl, podle nové EU Standardizace už jen 80% mléčného tuku.  Když se chce, flexibilita je možná. Ještě pár úprav % a pomázánkové máslo zase bude máslem. Vlk se nažere a Unie zůstane celá. Děkujeme Ti Portugalsko, že jsi nám dalo takovou veličinu, jako je Tvůj největší syn José Manuel Durão Barroso.

0 0
možnosti

pavsson

17. 5. 2011 21:06
FVE

V principu má autor pravdu, ale daleko děsivější a fatálnější následky bude mít na naši ekonomiku podpora tzv. Zelené energie. 700 miliard korun, kolik bude tento solární experiment stát, může tuto zemi zruinovat. Stupidita všech těch evropských komisí a subkomisí v tomto případě není už pouze k smíchu či pláči, ale každého z nás přijde na pěkný balík peněz. S výjimkou pár vyvolených, kteří stihli včas osázet česká pole solárními panely. Ekologicky sporný, ekonomicky šílený projekt EU bude mít strašidelnější důsledky, než všechny ty komické bitvy o pomazánková másla.

0 0
možnosti

Vlastimil.Kornas

15. 5. 2011 23:39
Mě by zajímala

zaklínací formule "směs medů z EU a mimo EU".Co se za tím skrývá?

0 0
možnosti

beda venerabilis

3. 6. 2011 12:53
Re: Mě by zajímala

Já myslím, že je to odkaz na Parlamentní listy

0 0
možnosti

Lucie Paceltová

13. 5. 2011 16:28
Dobré, jako obvykle.

0 0
možnosti

echo.3.

14. 5. 2011 16:06
Re: Dobré, jako obvykle.

Máte pravdu, mně Máslová pomazánka také chutná.

            :o))

0 0
možnosti

-cis-

11. 5. 2011 12:12
Na stranu druhou...

Člověk je nucen se zamyslet. Léta jsme kupovali např. "smetanu do kávy" v kelímcích. Regály byly nastohovány kvanty druhů "smetan" od různých výrobců. Najednou jsou pulty plné "bílých přísad do kávy". Je to hloupost EU, že musí  výrobce lákat kupujícího na nechutné označení "bílá přísada do kávy" u kelímku, vně kterého je bělavá tekutina, která po přidání změní barvu, teplotu a zcela zničí chuť kávy? Mi nepřijde poctivé ani normální psát "játrová pasta" na kozervu ve které najdeme pomleté lejno s kůží (v tom lepším případě).

0 0
možnosti

Astaroth

11. 5. 2011 14:11
Re: Na stranu druhou...

R^ Ale co ti ubozi podnikatele, kteri uz nemohou prodavat "jedinecnou a prvotridni smetanu slibujici unikatni labuznicky zazitek"? ;-(

0 0
možnosti

Old Nord

11. 5. 2011 1:26
Dieliky mozaiky

Súčet EU byrokratických bizarností vytvára podstatu pomenovanej skúseností :

Sto krát nič zabilo aj vola alebo na českej pôde :-)  Sto krát nic umořilo vola.

Tieto "nič" sú nám z EU vytrvalo predhadzované a dôležité veci 100x zatajované. Až keď je celkom zle, vyplávajú "nič" na povrch, ako napr. deficity verejných financií z ktorých niet úniku.

0 0
možnosti

theater-of-life

10. 5. 2011 13:10
pane autore,

chci upozornit na diskuzu vedenou po článkem blogera Matějka, kde si jeden z diskutujících dovolil nazvat problém, kterému vy věnujete celý blog, KRAVINOU !

Jde mi o tom, že tak znevážil vaši snahu upozornit širokou veřejnost (jaký jiný smysl by váš blog jinak měl) na tento příšerný čin ze strany EU, kteří již někteří, na rozdíl od vás odvážnější, blogeři dokonce srovnávaní s Mnichovskou zradou a dobou okupace německou armádou.

Prosím vás, navštivte blog pana Matějky a zastaňte se mě v diskuzi na toto vážné a Českou republiku ohrožující téma.

Děkuji pěkně.

0 0
možnosti

Astaroth

10. 5. 2011 13:39
Re: pane autore,

A to omezeni podnikatelskych svobod! Ted musi pokorne uvadet na obal slozeni, byt mnozi hrdinove kapitalisticke prace ho pozmenuji a falsuji, kdyby nebylo diktatu EU, mohli by navrhnout vkusne obaly bez prebytecneho textu, jen s zlatym napisem "ultimatni lahudka" a nikdo by je nenutil uvadet, ze to obsahuje karcinogenni transtuky, glukozove sirupy a jine ropne derivaty. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/